Ψάχνω ένα ήσυχο καθημερινό ρολόι και είχα ψιλοκαταλήξει σε ένα Hamilton Khaki Field.
Μου άρεσε αρκετά το H70595733 στα 40mm, οπότε είπα να το αναζητήσω στα καταστήματα, να το δοκιμάσω κ να φύγω φορώντας το.
Μετά απο βόλτα και γυρνώντας απο κέντρο, έμαθα οτι εκτός ελάχιστων μοντέλων στα 44mm, τα υπόλοιπα 'μικρότερα' δεν τα φέρνουν Ελλάδα γιατί δεν έχουν καθόλου ζήτηση...
Τα μόνα που βρήκα διαθέσιμα ήταν τα Khaki Field Day Date Auto στα 42mm με την Η-30 μηχανή των 80 ωρών pr.
http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/day-date-autoΤο H70505833 με μαύρο/λαδί dial και λαδί λουράκι

.:.

Και το H70505133 με μαύρο/άσπρο καντράν κ μπρασελε.

Είναι πολύ ελαφριά κ λεπτά κ τα 2, η κάσα τους αγκαλιάζει τέλεια τον καρπό και έχουν ταυτόχρονα αυτό το κλασσικό αέρα του Khaki, αλλά με μια πιο μοντέρνα αίσθηση.
Παρ'όλα αυτά, δε με έπεισε κανένα απο τα δύο.
Κάτι με κράτησε και στις δυο περιπτώσεις. Στο πρώτο δε μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός και στο δεύτερο... δεν ξέρω!
Όταν το φόρεσα ενώ μου άρεσε το βρήκα λίγο.
Απο τιμές, ελάχιστη όρεξη ή περιθώριο ή δεν ξέρω πως να το πω για έκπτωση. Με το ζόρι 20% αν και προσπάθησα να κάνω ξεκάθαρο οτι μπήκα με το χρήμα στην τσέπη για να αγοράσω. Περίπου 580€ το πρώτο κ 620€ το δεύτερο, τα οποία μου φάνηκαν πολλά. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή οχι.
Η σκέψη να στραφώ προς τα Khaki Field ξεκίνησε όταν είδα το μικρούλι κουρδιστό του Βαγγέλη που με ενθουσίασε πολύ, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως το 40αρι H70595733 που είχα αρχικά στο μυαλό μου τελικά δε μου αρέσει κ αυτό απο κοντά κ ρισκάρω με παραγγελία απο εξωτερικό.
Τέλος, δυο ακόμα κομμάτια που δοκίμασα απλά για την απόλαυση!
Khaki Field Auto Chrono H71466133 και X-Patrol Auto Chrono H76566351
Με την τροποποιημένη 7750, H-21 και τα δυο. Περίπου στα 930€ & 1200€ αντίστοιχα.