Το Σάββατο έκανα μια 10λεπτη ρολογοτσαρκα στην Ερμού
Με το που μπήκα με υποδέχτηκε με πλατύ χαμόγελο μια απο τις δεκάδες κοπελίτσες του μαγαζιού

Της λέω θέλω να δω ένα ρολόι, μου λέει βεβαίως έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, πάντα με πλατύ χαμόγελο.
Της λέω βεβαίως! To Citizen Satellite Wave F100 και εκεί της κόπηκε το χαμόγελο γιατί φυσικά δεν είχε ιδέα ποιο εννοούσα. Μουαχαχα.

Εεεεε το είδατε στη βιτρίνα;
Όχι, στο site.
Μισό να το δούμε κ φέρνει το tablet.
Με τα πολλά κ με τη βοήθεια μου για να πλοηγηθεί στο site τους απο το ταμπλετάκι, το βρήκαμεεεε.
Δυστυχώς λέει, αυτό μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Της λέω πως γίνεται να παραγγείλω ένα τόσο ακριβό ρολόι χωρίς πρώτα να το έχω δει απο κοντά κ να το έχω δοκιμάσει; Αν δε μου αρέσει, αν δε μου κάτσει σωστά στο χέρι;
Με κοιτούσε το καημένο σα να μου έλεγε, τι μου λες ρε φίλε τώρα εμένα, εγώ κανονικά βαφές μαλλιών ξέρω να πουλάω...
Το μεγάλο γλέντι γινόταν ακριβώς δίπλα μου που δυο τύποι κοιτούσαν ένα garmin, ντυμένοι λες κ ήταν έτοιμοι αφου πάρουν το ρολόι να φύγουν για αναρρίχηση και ρωτούσαν μια άλλη πωλήτρια για το gps, για τη στεγανότητα, για το υψόμετρο, για τις λειτουργίες γενικά κ η κοπέλα δεν ήξερε απο που να φύγει!
Με την ευκαιρία είδα σε ένα ράφι το Bulova Accutron II 6B208 που έψαχνα καιρό κ το δοκίμασα αλλά δε μου γέμισε το μάτι...

Ωραίο dial, με ωραίο βάθος κ χρώματα, η κάσα ήταν καλή κ στεκόταν ωραία, το mesh επειδή το απεχθάνομαι δεν του έδωσα σημασία αλλά ήταν λίγο φτηνιάρικο να το πω.. Γενικά ήταν καλό, αλλά απο αυτά τα ρολόγια που τελικά κάτι σε σταματάει.