Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 651520 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #225 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 16:20:18 μμ »
Με κοιτούσε το καημένο σα να μου έλεγε, τι μου λες ρε φίλε τώρα εμένα, εγώ κανονικά βαφές μαλλιών ξέρω να πουλάω...

:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #226 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:26:45 μμ »

Ωραιο μαγαζι παντως Κωσταντινε ετσι?  :P

Ναι, δε λέω! Έχει προοπτικές!!
Έλα, Χρήστο και Ηλία, είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με oroloi...
Να σας παραγγείλω κάτι;  :D
Ωραίο μαγαζάκι δε λέω... ;D

Το μεγάλο γλέντι γινόταν ακριβώς δίπλα μου που δυο τύποι κοιτούσαν ένα garmin, ντυμένοι λες κ ήταν έτοιμοι αφου πάρουν το ρολόι να φύγουν για αναρρίχηση και ρωτούσαν μια άλλη πωλήτρια για το gps, για τη στεγανότητα, για το υψόμετρο, για τις λειτουργίες γενικά κ η κοπέλα δεν ήξερε απο που να φύγει!

Συγγνώμη ρε Κων/νε αλλά οι τύποι την πωλήτρια ρωτούσανε για τις λειτουργίες του garmin;
Ούτε εμείς που ασχολούμαστε δε θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, πόσο μάλλον οι κοπέλες που το ταλέντο τους δεν είναι να πουλάνε και να ξέρουν από ρολόγια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:28:14 μμ »
ειχε ρολογια ή λιγα πραγματα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:43:38 μμ »

Το μεγάλο γλέντι γινόταν ακριβώς δίπλα μου που δυο τύποι κοιτούσαν ένα garmin, ντυμένοι λες κ ήταν έτοιμοι αφου πάρουν το ρολόι να φύγουν για αναρρίχηση και ρωτούσαν μια άλλη πωλήτρια για το gps, για τη στεγανότητα, για το υψόμετρο, για τις λειτουργίες γενικά κ η κοπέλα δεν ήξερε απο που να φύγει!

Συγγνώμη ρε Κων/νε αλλά οι τύποι την πωλήτρια ρωτούσανε για τις λειτουργίες του garmin;
Ούτε εμείς που ασχολούμαστε δε θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, πόσο μάλλον οι κοπέλες που το ταλέντο τους δεν είναι να πουλάνε και να ξέρουν από ρολόγια...

Ναι αυτό εννοούσα, αλλά για άλλη μια φορά δεν εκφράστηκα καθόλου σωστά! (Απορώ πως δεν κόπηκα ποτέ Έκθεση)

Είχε γέλιο γιατί απο τη μια η πωλήτρια τα είχε δει όλα κ απο την άλλη ήταν οι τύποι που το έπαιζαν γνώστες κ ρωτούσαν ο,τι τους κατέβαινε ντυμένοι λες κ τους περίμενε απ'εξω το c130 να φύγουν για black ops.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #229 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:46:25 μμ »

Ναι αυτό εννοούσα, αλλά για άλλη μια φορά δεν εκφράστηκα καθόλου σωστά! (Απορώ πως δεν κόπηκα ποτέ Έκθεση)

Είχε γέλιο γιατί απο τη μια η πωλήτρια τα είχε δει όλα κ απο την άλλη ήταν οι τύποι που το έπαιζαν γνώστες κ ρωτούσαν ο,τι τους κατέβαινε ντυμένοι λες κ τους περίμενε απ'εξω το c130 να φύγουν για black ops.
Πρέπει να σου πούνε τα παιδιά (Ηλίας,Νικόλας,Χρήστος) το τρολάρισμα που είχα κάνει σε εκείνο το μαγαζί... ;D
Τους έμεινα αξέχαστος όμως (με την καλή έννοια, δεν τα κούρασα τα κορίτσια)!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:47:51 μμ »
Ωραία, στον επόμενο καφέ θα πέσει γέλιο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 17:48:52 μμ »

Πρέπει να σου πούνε τα παιδιά (Ηλίας,Νικόλας,Χρήστος) το τρολάρισμα που είχα κάνει σε εκείνο το μαγαζί... ;D
Τους έμεινα αξέχαστος όμως (με την καλή έννοια, δεν τα κούρασα τα κορίτσια)!  :D
ποζατοι και χαζοι,οσοι θες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tolis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 18:05:59 μμ »
καλησπερα! :)
χωρις να θελω να δειξω ποιο εξυπνος ή ποιο ευγενικος απο αλλους και με ολη την φιλικη διαθεση θελω να πω οτι δεν υπαρχει ποιο ασχημο πραγμα απο το να προσβαλλεις ή να το παιξεις γνωστης σε μια πωλητρια ή σε εναν πωλητη...θεωρω οτι ειναι αδυνατο οι υπαλληλοι να γνωριζουν ολα τα μοντελα ρολογιων καθως και τις λειτουργιες τους.
και μαλιστα μου ετυχε εμενα σε καταστημα ορολογιων στην θεσσαλονικη να εχει εισελθει ενας ξυπνιτζης πριν απο εμενα και να κανει τον εξυπνο σε μια πωλητρια σε βαθμο ψυχολογικης πιεσης ενω μπροστα της ητανε ο υπευθυνος του καταστηματος που μπορει να ειχε επιπτωσεις και σε αυτην αργοτερα (απολυση).
ευτυχως  φευγοντας ο αγενης απο το μαγαζι την καθησυχασα παροτι ημουνα απλως ενας τυχαιος πελατης  διοτι ο αλλος την ειχε ξεφτιλισει μπροστα στο αφεντικο λεγοντας οτι δεν ξερεις τιποτα... :( :(
ηταν το χειροτερο πραγμα που εχω δει σε εργαζομενο .
στην αναγκη ολοι μας θα εργαστουμε σε διαφορους τομεις προκειμενου να εξασφαλισουμε το μεροκαματο..  τωρα εαν  απο  υδραυλικοι που δουλευαμε μας προσλαβουν σε ενα καταστημα με ρολογια  , με τον καιρο σιγουρα κατι θα μαθουμε οχι ομως σε εναν μηνα αυτο δεν εγινε ποτε και πουθενα.Επειδη δεν γνωριζουμε τι γολγοθα περναει ο καθενας ας μην τον ειρωνευομαστε  :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 18:12:05 μμ »
καλησπερα! :)
χωρις να θελω να δειξω ποιο εξυπνος ή ποιο ευγενικος απο αλλους και με ολη την φιλικη διαθεση θελω να πω οτι δεν υπαρχει ποιο ασχημο πραγμα απο το να προσβαλλεις ή να το παιξεις γνωστης σε μια πωλητρια ή σε εναν πωλητη...θεωρω οτι ειναι αδυνατο οι υπαλληλοι να γνωριζουν ολα τα μοντελα ρολογιων καθως και τις λειτουργιες τους.
και μαλιστα μου ετυχε εμενα σε καταστημα ορολογιων στην θεσσαλονικη να εχει εισελθει ενας ξυπνιτζης πριν απο εμενα και να κανει τον εξυπνο σε μια πωλητρια σε βαθμο ψυχολογικης πιεσης ενω μπροστα της ητανε ο υπευθυνος του καταστηματος που μπορει να ειχε επιπτωσεις και σε αυτην αργοτερα (απολυση).
ευτυχως  φευγοντας ο αγενης απο το μαγαζι την καθησυχασα παροτι ημουνα απλως ενας τυχαιος πελατης  διοτι ο αλλος την ειχε ξεφτιλισει μπροστα στο αφεντικο λεγοντας οτι δεν ξερεις τιποτα... :( :(
ηταν το χειροτερο πραγμα που εχω δει σε εργαζομενο .
στην αναγκη ολοι μας θα εργαστουμε σε διαφορους τομεις προκειμενου να εξασφαλισουμε το μεροκαματο..  τωρα εαν  απο  υδραυλικοι που δουλευαμε μας προσλαβουν σε ενα καταστημα με ρολογια  , με τον καιρο σιγουρα κατι θα μαθουμε οχι ομως σε εναν μηνα αυτο δεν εγινε ποτε και πουθενα.Επειδη δεν γνωριζουμε τι γολγοθα περναει ο καθενας ας μην τον ειρωνευομαστε  :) :)
μαζι σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 18:22:08 μμ »
Υπαρχουν όμως και εργαζόμενοι,κυριως σε μεγαλα και πολύ γνωστα κοσμηματοπωλεία(ωρολογοπωλεια),που εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων.
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι και αυτοι ουτε καν σε βλεπουν.
Εγω προσφατα σε μεγαλο κατάστημα των Αθηνων μπηκα και ρωτησα για Πανεραι.
Ο υπάλληλος ειχε ένα μπλαζε υφος λες και ηταν ο Κοκκαλης `η ο Βαρδινογιάννης `η δεν ξερω και εγω ποιος.
Μολις αρχισα να του λεω να μου φερει καποια μοντελα PAM και να μου πει καποιες διαστασεις κασων,εγινε ρομπα γιατι ανετρεξε στον καταλογο της Πανεραι για βοηθεια.
Εγω ευγενικα και με τις λιγοστες γνωσεις που ειχα για τη συγκεκριμενη μαρκα,τον εκανα σιγουρα να ξαναναθεωρησει το υφος που ειχε προς έναν υποψηφιο πελατη του(που μαλλον δεν θα γινω ποτε).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 19:22:10 μμ »
Υπαρχουν όμως και εργαζόμενοι,κυριως σε μεγαλα και πολύ γνωστα κοσμηματοπωλεία(ωρολογοπωλεια),που εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων.
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι και αυτοι ουτε καν σε βλεπουν.
Εγω προσφατα σε μεγαλο κατάστημα των Αθηνων μπηκα και ρωτησα για Πανεραι.
Ο υπάλληλος ειχε ένα μπλαζε υφος λες και ηταν ο Κοκκαλης `η ο Βαρδινογιάννης `η δεν ξερω και εγω ποιος.
Μολις αρχισα να του λεω να μου φερει καποια μοντελα PAM και να μου πει καποιες διαστασεις κασων,εγινε ρομπα γιατι ανετρεξε στον καταλογο της Πανεραι για βοηθεια.
Εγω ευγενικα και με τις λιγοστες γνωσεις που ειχα για τη συγκεκριμενη μαρκα,τον εκανα σιγουρα να ξαναναθεωρησει το υφος που ειχε προς έναν υποψηφιο πελατη του(που μαλλον δεν θα γινω ποτε).
ακομα και σημερα,τι κριμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 19:47:54 μμ »
οταν προσλαβανουν εδω ελλαδα κοιταν να εισαι ομορφη δεν πα' να μην ξερεις διαφορα μηχανικο με quartz it doesnt matter εξω απο τα λιγα που ξερω δεν ειναι ετσι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 21:06:37 μμ »
Ο Βηχος στο Golden εχει 50% σε meistersinger και bell & ross, αλλα τα b&r που ειδα ειναι κατι ξεχασμενα μοντελα. Ρωτησα για τους χρονογραφους της σειρας vintage κ εκτος του οτι δε θα ειχαν εκπτωση γιατι ειναι νεα σειρα (μονο στην ελλαδα αυτα τα κολπα) δεν εχει μεινει κανενα κομματι! Ηταν τα φτηνοτερα (2500-3000€) κ εξαφανιστηκαν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #238 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 21:34:39 μμ »
Ο Βηχος στο Golden εχει 50% σε meistersinger και bell & ross, αλλα τα b&r που ειδα ειναι κατι ξεχασμενα μοντελα. Ρωτησα για τους χρονογραφους της σειρας vintage κ εκτος του οτι δε θα ειχαν εκπτωση γιατι ειναι νεα σειρα (μονο στην ελλαδα αυτα τα κολπα) δεν εχει μεινει κανενα κομματι! Ηταν τα φτηνοτερα (2500-3000€) κ εξαφανιστηκαν.
Ακόμα ψαρώνεις με τις "δήθεν" εκπτώσεις του Βήχου;
Μην ασχολείσαι δεν απευθύνεται σε μας.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #239 στις: Ιανουάριος 19, 2015, 23:29:30 μμ »
Το Σάββατο έκανα μια 10λεπτη ρολογοτσαρκα στην Ερμού

Με το που μπήκα με υποδέχτηκε με πλατύ χαμόγελο μια απο τις δεκάδες κοπελίτσες του μαγαζιού  :-\
Της λέω θέλω να δω ένα ρολόι, μου λέει βεβαίως έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, πάντα με πλατύ χαμόγελο.
Της λέω βεβαίως! To Citizen Satellite Wave F100 και εκεί της κόπηκε το χαμόγελο γιατί φυσικά δεν είχε ιδέα ποιο εννοούσα. Μουαχαχα.

Εεεεε το είδατε στη βιτρίνα;
Όχι, στο site.
Μισό να το δούμε κ φέρνει το tablet.
Με τα πολλά κ με τη βοήθεια μου για να πλοηγηθεί στο site τους απο το ταμπλετάκι, το βρήκαμεεεε.

Δυστυχώς λέει, αυτό μόνο κατόπιν παραγγελίας.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Της λέω πως γίνεται να παραγγείλω ένα τόσο ακριβό ρολόι χωρίς πρώτα να το έχω δει απο κοντά κ να το έχω δοκιμάσει; Αν δε μου αρέσει, αν δε μου κάτσει σωστά στο χέρι;

Με κοιτούσε το καημένο σα να μου έλεγε, τι μου λες ρε φίλε τώρα εμένα, εγώ κανονικά βαφές μαλλιών ξέρω να πουλάω...

Με την ευκαιρία είδα σε ένα ράφι το Bulova Accutron II 6B208 που έψαχνα καιρό κ το δοκίμασα αλλά δε μου γέμισε το μάτι...

Ωραίο dial, με ωραίο βάθος κ χρώματα, η κάσα ήταν καλή κ στεκόταν ωραία, το mesh επειδή το απεχθάνομαι δεν του έδωσα σημασία αλλά ήταν λίγο φτηνιάρικο να το πω.. Γενικά ήταν καλό, αλλά απο αυτά τα ρολόγια που τελικά κάτι σε σταματάει.
Ωραίο ποστ Κωνσταντίνε  :)  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2015, 23:24:34 μμ από bost »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions