Αποστολέας Θέμα: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;  (Αναγνώστηκε 21477 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 29, 2012, 22:57:44 μμ »
Το ερώτημα είναι πραγματικό. Μέχρι το τέλος του 2013 θέλω να κάνω την τελευταία και καλύτερη αγορά μου. Το ρολόι που θα περάσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια.
Τι ψάχνω; ένα ρολόι καλό, διαχρονικό, ανθεκτικό, αναγνωρίσιμο, με "κύρος", να μπορεί να φορεθεί παντού και συνεχώς, να μην είναι ούτε μικρό, ούτε μεγάλο και να αξίζει και το τελευταίο ευρουλάκι.
Δεν θέλω ρολόι-επένδυση για την θυρίδα. αλλά ούτε και VFM (sumo και λοιποί ιάπωνες με καλύπτουν και με το παραπάνω, αλλά λίγο περισσότερο πρεστίζ στο όνομα θα το ήθελα).
Πόσα σκοπεύω να δώσω; Μέχρι εκεί που λέει ο τίτλος, να "αξίζει" τα λεφτά του.
Επίσης δεν θέλω με τίποτα μεταχειρισμένο. Δεν έχω κάτι εναντίον των μεταχειρισμένων αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν...

Δώστε καμία γνώμη βρε παιδιά.

αν προσθέσουμε και το όριο τιμής που μας έδωσες αναρωτιέμαι τι να περιγράφεις....

...σαν φωτογραφική προκήρυξη θέσης στο δημόσιο για τα δικά μας παιδιά .... ;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Re: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 29, 2012, 23:00:31 μμ »
Πιστευω πως ειναι μονοδρομος για εσενα το Ρολεξ κωστα... Ειτε αυτο λεγεται εξπλορερ Ι ειτε σαμπ....

Τωρα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σχολιασω το ποιο ρολοι "αξιζει" τα λεφτα του διοτι και αυτο ειναι υποκειμενικο... Κατ εμε πχ τα base πανερια ΔΕΝ αξιζουν επ ουδενι τα λεφτα τους.....4 χιλιαρικα για ποιο λογο? Για το λογκο? Για την unitas?  Φυσικα καποιος θα εδινε και πολλα παραπανω για ακριβως αυτα... Δεκτο. Περι ορεξεως... Αλλο γουσταρω και τα σκαω και αλλο τα "ΑΞΙΖΕΙ"

Τι παει να πει τα αξιζει? Τις πιο πολλες φορες το λεμε στον ευατο μας η μας αρεσει να μας το λενε για να παραμυθιαζομαστε. Οτι και καλά εχουμε κανει σουπερ ορθολογιστικη και πρεπον αγορα...

Απο αυτα που εχω δει, ξερω πως εχεις ερωτα με την ρολεξ και δεν γουσταρεις ομεγα... Μην μπαινεις στην λουμπα του σπιντι....

Κοιτα αυτο που γουσταρεις, απο μια εταιρεια που γουσταρεις και εχει ολα αυτα που προανεφερες...Δινεις λεφτα... Και περα απο τις μεταπωλητικες αξιες και ολα αυτα τα οικονομοτεχνικης φυσεως κουραφεξαλα αυτο που πρεπει να δεις ειναι ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ!!!!

Εγω στην θεση σου θα κοιτουσα μονο εκει Κώστα.

Ροουλεξ..... :)

Φιλικα
Ηλιας.:)

+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 29, 2012, 23:04:34 μμ »
γιατι δεν κοιτας κατα γερμανια πλευρα? εκτος αν θες να κανει μπαμ σε ολους το ρολοι και να αποπνεει κυρος στον καθενα βλεπε rolex...παρολα αυτα εγω με τοσα λεφτα νομιζω ( εκ του ασφαλους ομως ) θα πηγαινα σε jlc master control
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 29, 2012, 23:06:46 μμ από stelakos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 29, 2012, 23:10:02 μμ »
Κατ εμε πχ τα base πανερια ΔΕΝ αξιζουν επ ουδενι τα λεφτα τους.....4 χιλιαρικα για ποιο λογο? Για το λογκο? Για την unitas? 

μεγαλη κουβεντα ανοιγεις!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 00:38:16 πμ »
Το ερώτημα είναι πραγματικό. Μέχρι το τέλος του 2013 θέλω να κάνω την τελευταία και καλύτερη αγορά μου. Το ρολόι που θα περάσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια.
Τι ψάχνω; ένα ρολόι καλό, διαχρονικό, ανθεκτικό, αναγνωρίσιμο, με "κύρος", να μπορεί να φορεθεί παντού και συνεχώς, να μην είναι ούτε μικρό, ούτε μεγάλο και να αξίζει και το τελευταίο ευρουλάκι.
Δεν θέλω ρολόι-επένδυση για την θυρίδα. αλλά ούτε και VFM (sumo και λοιποί ιάπωνες με καλύπτουν και με το παραπάνω, αλλά λίγο περισσότερο πρεστίζ στο όνομα θα το ήθελα).
Επίσης δεν θέλω με τίποτα μεταχειρισμένο. Δεν έχω κάτι εναντίον των μεταχειρισμένων αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν...

Δεδομένου του αρχικού ποστ και δεδομένου ότι φτάνεις μέχρι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5000 ευρώ όπως ανέφερες στην συνέχεια, έχουμε και λέμε:

Δεν θέλεις ρολόι επένδυση για θυρίδα και θες και να είναι αναγνωρίσιμο και με κύρος....καλά και σαφώς κορυφή και τα ρολεξ και τα πανέρε και όλα τα συναφή και δεν είναι για θυρίδα ούτε το sub ούτε το radiomir, (φοριούνται παντού και πάντα αν το θες) και αναγνωρίσιμα είναι, αλλά με τόσες ρέπλικες που κυκλοφορούν σε τόσα χέρια κάπου το αναγνωρίσιμο πάει περίπατο στα μάτια των περισσότερων και γίνεται αναγνωρίσιμο μόνο από σένα, η και από φίλους-γνωστες που γραφουν εδώ μέσα και μη....ασε που πιστευω πως ένας πιο ψαγμένος (όπως είναι κάποιος που εχει κάμποσες χιλιάδες ποστ σε ωρολογιακά φόρουμ και τα εχει φαει με το κουταλι) δεν θα κατασταλάξει στο τετριμένο αλλά θα ψάξει να κάνει την διαφορά....για να μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ κάτι για τους κατόχους ρολογιών των άνω εταιριών και προσωπικά μακάρι να είχα την οικονομική ευχέρεια να γίνω ευτυχής κάτοχος ενός τέτοιου αριστουργήματος, απλά οι παράμετροι που εθεσες προσωπικά και χωρίς να σε ξερω δεν με πάνε εκεί σαν συλλογισμό.

Μετά έχουμε και το θέμα service.....η αγορά ενός ρολογιού δεν σταματά εκεί ιδίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, τα ρολόγια είναι σαν τα αυτοκίνητα, ανοιχτοί κουμπαράδες και ανάλογα τι θα πάρεις χρήζει και της ανάλογης συντήρησης στην συνέχεια (με το ανάλογο κόστος βεβαίως βεβαίως και για ανταλλακτικά και για εργασία)...ένα ρολόι μιας σεβαστής αξίας έχει και την ανάλογη επιβάρυνση σε όλη του την ζωή στα service του αλλά ακόμη και στα ανεπάντεχα (μικρά η μεγάλα) ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν (πτώση - εισροή νερού κλπ κλπ), όλα αυτά λοιπόν θα πρέπει να συνυπολογιστούν και να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις ανα πάσα στιγμή.

Ο παράγοντας ''καθημερινό'' και αντοχή στα χρόνια τώρα....εδώ είναι λίγο προσωπικό και ξεχωριστό το θέμα, κάποιος που κάνει καταδύσεις θεωρεί καθημερινό ένα ρολόι που είναι αδιάβροχο μέχρι εκεί που βούλιαξε ο τιτανικός, ένας που σκαρφαλώνει στα βουνά και στα χιόνια θεωρεί καθημερινό ένα ρολόι που θα αντέξει ακόμη κι αν παίξει μπουνίδια με την αρκούδα που θα συναντήσει στο διάβα του στους 30 βαθμούς υπο το μηδεν, ένας που είναι γραφείο-σπίτι-γραφείο (αντε και καμια μπουατ) θεωρεί καθημερινό αυτό για το οποίο θα του κάνει κοπλιμάν η όμορφη συνάδελφος ότι του πάει στο χέρι (και μετά θα ακολουθήσουν και τα σχετικά) και πάει λέγοντας.......οπότε σαν ρεζουμέ με βάση τις καθημερινές σου ανάγκες και δραστηριότητες που μόνο εσύ ξέρεις θα πρέπει να κάνεις και την ανάλογη επιλογή, έτσι ώστε να μην έχεις στο νου σου πότε θα το βγάλεις για να μην κατσει η στραβή η μην γδάρεις κανα λουρακι (λέμε τωρα...).

Ούτε μικρό ούτε μεγάλο;;;.....υποκειμενικό και σαφώς καθαρά θέμα μεγέθους καρπού που εχεις (και γούστου) έτσι ώστε να το φοράς εσύ και να μην σε φοράει αυτό.

Τωρα (ότι κι αν αγοράσεις) ότι θα είναι η τελευταία σου αγορά;;;;.....αδελφέ μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες όπως λέει και η πάνσοφη λαϊκή ρήση, δεν πιστεύω πως ένας χομπίστας και λάτρης των ωρολογίων (η οποιουδήποτε υλικού αγαθού αρέσει στον καθένα) μπορεί να σταματήσει κάπου, πάντα θα υπάρχει το μικρόβιο της αναζήτησης και αν βάλεις ότι όλες οι εταιρίες συνεχώς βγάζουν νεα μοντελα και εξελίσσουν τεχνολογίες οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι νέοι στόχοι-ποθοι έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πάντως ότι και να επιλέξεις στην τελική, από την στιγμή που θα είναι προϊόν μεγάλης αναζήτησης (που ηδη εχεις ξεκινήσει με το παρών thread και σίγουρα πιστευω και με βόλτες στο ιντερνετ και σε καταστήματα) θα σε ανταμείψει με το παραπάνω και θα είναι μοναδικό ΓΙΑ ΣΕΝΑ και για κανέναν άλλον, οπότε η πρώτη γνώμη που μετράει είναι η δική σου.!!!

Πάντως έτσι για την κουβέντα και επειδή κι εγω σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία να κάνω ένα καλό δωράκι στον εαυτό μου (πέραν του χιλιάρικου που είναι ο μέσος όρος τιμής των ρολογιών που εχω πάρει εως τωρα) που να αξίζει και το τελευταιο ευρω με τα μεχρι τωρα δεδομένα-γούστα μου προσανανατολίζομαι στο παρακάτω.....πιστεύω έχει και κύρος και όνομα και αντοχή και σίγουρα δεν μπερδεύεται με ένα απλό 5άρι (που κι αυτά ακόμη αξίζουν κάθε σεντ που ζητάνε..).

http://www.zerohedge.com/article/art-horology-katana-seikos-cutting-edge-ananta

Με το καλό η αναζήτηση (αν και δεν πιστευω με τιποτε οτι θα είναι η τελευταία) και πάντα με υγεία για να χαιρόμαστε αυτές τις μικρές αλλά γαργαλιστικές αισθήσεις που προσφέρουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα.!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2012, 00:43:37 πμ από cupra73 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 07:37:07 πμ »

Δεδομένου του αρχικού ποστ και δεδομένου ότι φτάνεις μέχρι το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5000 ευρώ όπως ανέφερες στην συνέχεια, έχουμε και λέμε:

Δεν θέλεις ρολόι επένδυση για θυρίδα και θες και να είναι αναγνωρίσιμο και με κύρος....καλά και σαφώς κορυφή και τα ρολεξ και τα πανέρε και όλα τα συναφή και δεν είναι για θυρίδα ούτε το sub ούτε το radiomir, (φοριούνται παντού και πάντα αν το θες) και αναγνωρίσιμα είναι, αλλά με τόσες ρέπλικες που κυκλοφορούν σε τόσα χέρια κάπου το αναγνωρίσιμο πάει περίπατο στα μάτια των περισσότερων και γίνεται αναγνωρίσιμο μόνο από σένα, η και από φίλους-γνωστες που γραφουν εδώ μέσα και μη....ασε που πιστευω πως ένας πιο ψαγμένος (όπως είναι κάποιος που εχει κάμποσες χιλιάδες ποστ σε ωρολογιακά φόρουμ και τα εχει φαει με το κουταλι) δεν θα κατασταλάξει στο τετριμένο αλλά θα ψάξει να κάνει την διαφορά....για να μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ κάτι για τους κατόχους ρολογιών των άνω εταιριών και προσωπικά μακάρι να είχα την οικονομική ευχέρεια να γίνω ευτυχής κάτοχος ενός τέτοιου αριστουργήματος, απλά οι παράμετροι που εθεσες προσωπικά και χωρίς να σε ξερω δεν με πάνε εκεί σαν συλλογισμό.

Μετά έχουμε και το θέμα service.....η αγορά ενός ρολογιού δεν σταματά εκεί ιδίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, τα ρολόγια είναι σαν τα αυτοκίνητα, ανοιχτοί κουμπαράδες και ανάλογα τι θα πάρεις χρήζει και της ανάλογης συντήρησης στην συνέχεια (με το ανάλογο κόστος βεβαίως βεβαίως και για ανταλλακτικά και για εργασία)...ένα ρολόι μιας σεβαστής αξίας έχει και την ανάλογη επιβάρυνση σε όλη του την ζωή στα service του αλλά ακόμη και στα ανεπάντεχα (μικρά η μεγάλα) ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν (πτώση - εισροή νερού κλπ κλπ), όλα αυτά λοιπόν θα πρέπει να συνυπολογιστούν και να ξέρεις ότι είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις ανα πάσα στιγμή.

Ο παράγοντας ''καθημερινό'' και αντοχή στα χρόνια τώρα....εδώ είναι λίγο προσωπικό και ξεχωριστό το θέμα, κάποιος που κάνει καταδύσεις θεωρεί καθημερινό ένα ρολόι που είναι αδιάβροχο μέχρι εκεί που βούλιαξε ο τιτανικός, ένας που σκαρφαλώνει στα βουνά και στα χιόνια θεωρεί καθημερινό ένα ρολόι που θα αντέξει ακόμη κι αν παίξει μπουνίδια με την αρκούδα που θα συναντήσει στο διάβα του στους 30 βαθμούς υπο το μηδεν, ένας που είναι γραφείο-σπίτι-γραφείο (αντε και καμια μπουατ) θεωρεί καθημερινό αυτό για το οποίο θα του κάνει κοπλιμάν η όμορφη συνάδελφος ότι του πάει στο χέρι (και μετά θα ακολουθήσουν και τα σχετικά) και πάει λέγοντας.......οπότε σαν ρεζουμέ με βάση τις καθημερινές σου ανάγκες και δραστηριότητες που μόνο εσύ ξέρεις θα πρέπει να κάνεις και την ανάλογη επιλογή, έτσι ώστε να μην έχεις στο νου σου πότε θα το βγάλεις για να μην κατσει η στραβή η μην γδάρεις κανα λουρακι (λέμε τωρα...).

Ούτε μικρό ούτε μεγάλο;;;.....υποκειμενικό και σαφώς καθαρά θέμα μεγέθους καρπού που εχεις (και γούστου) έτσι ώστε να το φοράς εσύ και να μην σε φοράει αυτό.

Τωρα (ότι κι αν αγοράσεις) ότι θα είναι η τελευταία σου αγορά;;;;.....αδελφέ μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες όπως λέει και η πάνσοφη λαϊκή ρήση, δεν πιστεύω πως ένας χομπίστας και λάτρης των ωρολογίων (η οποιουδήποτε υλικού αγαθού αρέσει στον καθένα) μπορεί να σταματήσει κάπου, πάντα θα υπάρχει το μικρόβιο της αναζήτησης και αν βάλεις ότι όλες οι εταιρίες συνεχώς βγάζουν νεα μοντελα και εξελίσσουν τεχνολογίες οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι νέοι στόχοι-ποθοι έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πάντως ότι και να επιλέξεις στην τελική, από την στιγμή που θα είναι προϊόν μεγάλης αναζήτησης (που ηδη εχεις ξεκινήσει με το παρών thread και σίγουρα πιστευω και με βόλτες στο ιντερνετ και σε καταστήματα) θα σε ανταμείψει με το παραπάνω και θα είναι μοναδικό ΓΙΑ ΣΕΝΑ και για κανέναν άλλον, οπότε η πρώτη γνώμη που μετράει είναι η δική σου.!!!

Πάντως έτσι για την κουβέντα και επειδή κι εγω σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία να κάνω ένα καλό δωράκι στον εαυτό μου (πέραν του χιλιάρικου που είναι ο μέσος όρος τιμής των ρολογιών που εχω πάρει εως τωρα) που να αξίζει και το τελευταιο ευρω με τα μεχρι τωρα δεδομένα-γούστα μου προσανανατολίζομαι στο παρακάτω.....πιστεύω έχει και κύρος και όνομα και αντοχή και σίγουρα δεν μπερδεύεται με ένα απλό 5άρι (που κι αυτά ακόμη αξίζουν κάθε σεντ που ζητάνε..).

Με το καλό η αναζήτηση (αν και δεν πιστευω με τιποτε οτι θα είναι η τελευταία) και πάντα με υγεία για να χαιρόμαστε αυτές τις μικρές αλλά γαργαλιστικές αισθήσεις που προσφέρουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα.!!!

+1000000000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 09:48:43 πμ »

καλα τα ειπε ο φιλος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 11:36:48 πμ »
xaxa post απο το zerohedge εδω δεν το περίμενα.

DOXA για σένα ή explorer I, άπαιχτο καθημερινό. Σε κάτι φθηνότερο, stowa pilot και σου περισσεύουν και για επομένη αγορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 12:27:58 μμ »
Κώστα επειδή μπήκα στην ίδια διαδικασία και μάλλον ακόμη εκεί είμαι θα σου πω ότι πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη επιλογή η οποία έχει μεγάλη απόσταση να διανύσει κανείς και απο αυτό που βλέπω προσωπικά καταλήγω ότι ο δρόμος θα είναι πολύ μακρύτερος του ενός ή δυο ετών!
Ο καθένας βέβαια ακολουθεί το δικό του "αλγόριθμο" και τα αποτελέσματα ποικίλλουν ...
Καλο δρόμο εύχομαι!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 14:43:24 μμ »
Vfm θεωρώ τα σέικο (χωρίς να έχω εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία υποθέτω ότι λόγω φιλοσοφίας της εταιρείας θα δικαιολογούν τα λεφτά τους).
Ειδικά κάτι brightz είναι...   :o

Άρα cupra73 +998!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 16:25:55 μμ »
Κατ εμε πχ τα base πανερια ΔΕΝ αξιζουν επ ουδενι τα λεφτα τους.....4 χιλιαρικα για ποιο λογο? Για το λογκο? Για την unitas? 

Αυτό ισχύει για πολλές premium μάρκες όπως π.χ. η IWC...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 16:28:40 μμ »

Αυτό ισχύει για πολλές premium μάρκες όπως π.χ. η IWC...

Αρα δεν αγοραζεις μονο μια μηχανη,οπως εχουμε πει και αλλες φορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Re: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 17:15:09 μμ »
Ας μην χαλασουμε το νημα που εχει εντελως ενα διαφορετικό θεμα.... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Re: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 17:18:26 μμ »
Ας μην χαλασουμε το νημα που εχει εντελως ενα διαφορετικό θεμα.... :)
ποια μοντελα ρολογιων προτεινετε?

Εγω απο Rolex-Panerai

sub no date-day/date-milgauss

000-005-111-112
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Re: Ποιο ρολόι "αξίζει" τα λεφτά του;
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 30, 2012, 17:21:15 μμ »
Ροουλεξ μονο για τον Κωστα....;)

Εξπλορερ Ι & Σαμπμαρινερ....:)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.