Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2226776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16365 στις: Φεβρουάριος 10, 2024, 23:35:00 μμ »
Γενικά υπάρχει θεματάκι με τα franken πλέον. Κρατάνε τα γνήσια χαρτιά και χαράζουν τον αριθμό της κάρτας του γνήσιου στον κλώνο. Και μετά πουλάνε δύο ρολόγια, ένα γνήσιο άχαρτο και έναν κλώνο με γνήσια χαρτιά/κουτιά. Τρόμος.

Είμαι παθών και το ρολόι που πλήρωσα το είχα τσεκάρει στο επίσημο σέρβις στη Σταδίου όπου ΔΕΝ κατάλαβαν ότι ήταν franken. 10 χιλιαρικάκια ζημιά, τα παιδιά του mywatch ξέρουν την ιστορία.

Σωτηρία δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο να ξέρεις από πού αγοράζεις. Επίσημο κατάστημα, ή ιδιώτης που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι αγόρασε από επίσημο κατάστημα. Buy the seller, not the product.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,μεταλας,
Members reacted wow:
mic,

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #16366 στις: Φεβρουάριος 10, 2024, 23:38:19 μμ »
Γενικά υπάρχει θεματάκι με τα franken πλέον. Κρατάνε τα γνήσια χαρτιά και χαράζουν τον αριθμό της κάρτας του γνήσιου στον κλώνο. Και μετά πουλάνε δύο ρολόγια, ένα γνήσιο άχαρτο και έναν κλώνο με γνήσια χαρτιά/κουτιά. Τρόμος.

Είμαι παθών και το ρολόι που πλήρωσα το είχα τσεκάρει στο επίσημο σέρβις στη Σταδίου όπου ΔΕΝ κατάλαβαν ότι ήταν franken. 10 χιλιαρικάκια ζημιά, τα παιδιά του mywatch ξέρουν την ιστορία.

Σωτηρία δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο να ξέρεις από πού αγοράζεις. Επίσημο κατάστημα, ή ιδιώτης που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι αγόρασε από επίσημο κατάστημα. Buy the seller, not the product.

Πω πω! Και τελικά πως το ανακάλυψες ότι ήταν franken ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16367 στις: Φεβρουάριος 10, 2024, 23:38:39 μμ »
Πλαστική κάρτα,δεν έχει πλέον?

Είσαι άτυχος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #16368 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:03:30 πμ »

Απίστευτο...!!!
 ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16369 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:12:56 πμ »
Πλαστική κάρτα,δεν έχει πλέον?

Είσαι άτυχος
Κάρτα είχε γνήσια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16370 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:14:49 πμ »
Πω πω! Και τελικά πως το ανακάλυψες ότι ήταν franken ;
Μου το είπε ένας γάτος dealer όταν πήγα να του το πουλήσω. Περιττό να σας πω ότι το ανέβαζα παντού φωτός, ακόμα και στο γκρουπ του Rolexforums στο Facebook, από το οποίο έφαγα ban (χωρίς να ξέρω γιατί) και μετά κατάλαβα ότι κάποιος ατσίδας κατάλαβε ότι ήταν μαϊμού και με έκανε report. Ακόμα μπαναρισμένος είμαι μετά από 5 χρόνια!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16371 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:22:29 πμ »
Έχασες και τα λεφτά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16372 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:23:01 πμ »
Πάντως για να καθυσηχασω τον κόσμο, εδώ και λίγα χρόνια το επίσημο σέρβις ΑΝΟΙΓΕΙ το ρολόι που πάει για έλεγχο γνησιότητας. Εκεί αποκλείεται να την πατήσουν, είναι γνωστές οι διαφορές στην εμφάνιση των κλώνων μηχανών. Παλιά δεν το άνοιγαν για κανέναν λόγο.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16373 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:23:49 πμ »
Μου το είπε ένας γάτος dealer όταν πήγα να του το πουλήσω. Περιττό να σας πω ότι το ανέβαζα παντού φωτός, ακόμα και στο γκρουπ του Rolexforums στο Facebook, από το οποίο έφαγα ban (χωρίς να ξέρω γιατί) και μετά κατάλαβα ότι κάποιος ατσίδας κατάλαβε ότι ήταν μαϊμού και με έκανε report. Ακόμα μπαναρισμένος είμαι μετά από 5 χρόνια!

Δηλαδή στην ROLEX άνοιξαν το ρολόι και δεν κατάλαβαν ότι δεν είναι γνήσιο; Α, τώρα διάβασα ότι έγραψες πιο πάνω ότι παλαιότερα δεν τα άνοιγαν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16374 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 00:25:13 πμ »
Δηλαδή στην ROLEX άνοιξαν το ρολόι και δεν κατάλαβαν ότι δεν είναι γνήσιο;
Όχι. Δεν το άνοιξαν. Από το 2020 περίπου και μετά τα ανοίγουν λόγω πολλών περιστατικών. Μόνο το serial τσεκαραν παλιά στο σύστημα και έριχναν μια γρήγορη ματιά. Αλλά πλέον οι κλώνοι είναι τόσο scary που η γρήγορη ματιά δεν φτάνει. Εξάλλου, κι εγώ το έφαγα όταν το αγόρασα και ας έχω πιάσει στα χέρια μου τόσα R τα τελευταία 25 χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16375 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 04:24:17 πμ »
Για ξαναδες την ερώτηση στην οποία απάντησα.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχεις δίκιο, δεν είχα δει ότι μετά την απάντηση του pit στο αρχικό ερώτημα, άλλαξε η ερώτηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #16376 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 07:33:35 πμ »
Μάλλον καλύτερα να αντικατασταθουν οι υπάλληλοι της ρόλεξ με αυτούς από το φόρουμ,που καταλαβαίνουν τις μαϊμούδες από τις φωτογραφίες...
Πάντως εγώ στα ρολόγια που ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένα μάθαινα απ έξω τις διαφορές από τα διάφορα factory...Κ πάλι φοβόσουνα...
Δυστυχώς οι κασές τις ρόλεξ δεν ειχαν ποτε κάποια δυσκολία στην αντιγραφή αλλά πλέον φτιάχνουν ότι θέλουν με τα καινούρια μηχανήματα...
Άμα είναι κ κανένα με gen καντράν κ στεφανη δυσκολεύει η φάση...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16377 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 12:59:22 μμ »
Δηλαδή ο τύπος στο fb κατάλαβε από τις φωτό ότι το ρολόϊ ήταν Franken & δεν το είχαν καταλάβει στη Rolex;
Θα πρότεινα να τους πεις να τον προσλάβουν άμεσα !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,
Members reacted like:
ioannisto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος guzzi

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16378 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 14:03:32 μμ »
Εκει πισω στα μεσα της δεκαετιας του 80 φιλος πηρε μεταχειρισμενο bmw 518.....το παει για ελεγχο αντιπροσωπια για ελεγχο ολα καλα....μετα απο δυο μερες μαζευομαστε σε καφετερια 6-7 ατομα να πιουμε καφε και να ερθει ο φιλος να κερασει για τα καλοριζικα.....οπως καθομαστε ο ενας ειναι φαναρτζης τρελο μαστορι και πολυ γατα.....σκαει ο ηρακλης(ο φιλος που πηρε το bmw)....o  φιλος ο φαναρτζης οπως ηταν καθιστος σπαει γερνει το κεφαλι προς τα αριστερα κοιταει το αμαξι και λεει....αμαν το μαλ...κα το αμαξι ειναι τρακαρισμενο.....και οντως το αμαξι αποδειχθηκε οτι ειχε τρακαρει.....δεν το ξεχναω ποτε γιατι μαζευτηκαμε για κερασμα βολτα κλπ κλπ και τρεχαμε και δε φταναμε...και εχω και προσωπικη εμπειρια απο την αντιπροσωπια της suzuki (μοτοσυκλετες)...αλλοι απο κει...δεν ειδαν τιποτα και στο πρωτο σερβις ο μαστορας που το πηγα αμεσως ειδε το θεμα που ειχε η μοτοσυκλετα....τελος παντων αυτα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16379 στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 14:18:33 μμ »
Δεκαετία 80, κολλητός, με 518, κανει πλήρες σέρβις στην BMW στην Ηλιούπολη, λόγω ετοιμασίας ταξιδιού με τροχόσπιτο στην Ευρώπη. Τα έσκασε, όλα τα βασικά περιφερειακά καινούργια, και το αμάξι έτοιμο, με εγγύηση.

Μέχρι Β. Ιταλία έφτασε. Εσκασε η μηχανή. Ερχεται το τοπικό σέρβις, τον ρυμουλκουν, στο συνεργείο και την άλλη ημέρα πήγε ένας της BMW, και του έκανε .....ανάκριση.  ???

- Που κανετε σέρβις, κλπ
- Στο επίσημο, ορίστε και τα χαρτιά - βιβλίο.

Τι ήταν το θέμα ? Τα ανταλλακτικά που είχαν μπεί στο αμάξι, τρόμπα νερού - βενζίνης, και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι, ήταν ...........μαϊμού. Και στο ζόρι, τροχόσπιτο, Bolzano - Brenero - ανηφόρες, υψόμετρο, η τρόμπα νερού δεν άντεξε, και μπάμ η φλάντζα λόγω θερμοκρασίας.

Τελικά, το έφτιαξαν εκεί, με χρέωση της BMW, και εν τω μεταξύ, ήρθε έλεγχος από Γερμανία στο εδώ μαγαζί, και .................έπεσαν κεφάλια.   ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
guzzi,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.