Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2226857 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #16395 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 15:01:17 μμ »
Καθόλου υπερβολικός δεν γίνεται, μια χαρά τα λέει!!! Έχουμε μάτια για να διαβάζουμε και δόξα τω Θεώ, καλή -ακόμα- μνήμη..;)
Δεν το είπα για κακό Παναγιώτη. Απλά όντως ξέρω ανθρώπους (εκτός φόρουμ) με κακές εμπειρίες, όπως αντίστοιχα έχω εγώ κακές εμπειρίες από το σέρβις της rolex.
Δεν ξέρω αν αναφέρεστε σε συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια, οπότε πάσο.
Τώρα, το ότι είπα τον Παναγιώτη υπερβολικό, άλλο θέλα... είναι από τις πιο ευγενικές προσφωνήσεις που το έχω κάνει όπως ξέρεις.  :D

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16396 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 15:26:15 μμ »
Είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνει αυτό στο service της R. Προσωπική εμπειρία και όλου του κύκλου μου, είναι πολύ ευχαριστημένοι. Αναφέρομαι τουλάχιστον σε 20 - 30 ρολόγια (serviced) και είναι πελάτες τουλάχιστον 25 χρόνια.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16397 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 16:48:54 μμ »
Δεν το είπα για κακό Παναγιώτη. Απλά όντως ξέρω ανθρώπους (εκτός φόρουμ) με κακές εμπειρίες, όπως αντίστοιχα έχω εγώ κακές εμπειρίες από το σέρβις της rolex.
Δεν ξέρω αν αναφέρεστε σε συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια, οπότε πάσο.
Τώρα, το ότι είπα τον Παναγιώτη υπερβολικό, άλλο θέλα... είναι από τις πιο ευγενικές προσφωνήσεις που το έχω κάνει όπως ξέρεις.  :D

Δεν είπα ότι το είπες για κακό.. ;) Απλά, αυτό που είπε ο συνονόματος, είναι πέρα για πέρα αληθές. Η Ω έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές για κάτι που συνέβη σε ένα της ρολόι, εδώ και πολλά χρόνια.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16398 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 17:15:56 μμ »
Παιδιά ζούμε στο απέραντο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Δεν κατηγορώ τα παιδιά του σέρβις της Σταδίου για τίποτε απολύτως. Τα ίδια γίνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ρούχων, αξεσουάρ, κλπ. Ανειδίκευτοι άνθρωποι, με κεντρική γραμμή από τα αφεντικά τους τη λαμογιά. Η Louis Vuitton την Ελλάδας μου έχει πουλήσει μαϊμού τσάντα, η Jeep μαϊμού ανταλλακτικά και το σέρβις της Rolex μου έχει κλείσει μόνιμα τρύπα χρυσού ρολογιού σε εξωτερικό χρυσοχόο της Θησέως, επειδή χάλασαν τις στροφές της μόνιμης βίδας και δεν μπορούσαν να την ξαναβάλουν. Τέλος, στο επίσημο σέρβις της Ω στην Καλλιθέα μου είπαν ότι το ολόχρυσο ρολόι μου είναι μαϊμού, επειδή κατά το γυάλισμα είχε ξεβάψει ελάχιστα το τελευταίο νούμερο του serial number!!! Κουτιά, χαρτιά και απόδειξη αγοράς, όχι κανένα γυμνό ρολόι. Τι να λέμε τώρα; Όλα είναι θέμα παιδείας, συστήματος και ανατροφής. Όταν όλοι τριγύρω σου είναι λαμόγια και ερασιτέχνες, κάπως έτσι θα γίνεις κι εσύ. Εφόσον επιλέξαμε να ζούμε εδώ, ας γευτούμε και τα καλά της χώρας (ήλιος, θάλασσα, ούζο και τελεία για μένα) και μοιραία όλα τα κακά. Προσωπικά τα ρολόγια μου δεν τα κάνω ποτέ σέρβις. Αν χρειαστεί, θα τα στείλω σε μια κανονική χώρα με επαγγελματίες μάστορες. Ένα aventi που έχανε πολύ, το έστειλα Αυστραλία αν σας λέει κάτι. Αυτά από μένα.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SHMAIOFOROS,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16399 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 17:24:10 μμ »
Πάντως,είσαι και λίγο γκαντέμης   :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #16400 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 17:28:36 μμ »
Πάντως,είσαι και λίγο γκαντέμης   :)
Δε νομίζω, απλά έχω αγοράσει 500 ρολόγια και αξεσουάρ οπότε αυξάνεται η πιθανότητα να γίνει στραβή. Επίσης, τα ψάχνω. Πολλοί κυκλοφορούν με λογής λογής μαϊμούδες, απλά δεν το ξέρουν. Ποιος θα σκύψει κάτω από τα αμάξι του να τσεκάρει αν η μίζα που του έβαλαν είναι κινεζική ή αυθεντική που πλήρωσε; Εγώ κανέναν δεν γνωρίζω πλην εμού.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mike_46

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16401 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 17:56:33 μμ »
Παιδιά ζούμε στο απέραντο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Δεν κατηγορώ τα παιδιά του σέρβις της Σταδίου για τίποτε απολύτως. Τα ίδια γίνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ρούχων, αξεσουάρ, κλπ. Ανειδίκευτοι άνθρωποι, με κεντρική γραμμή από τα αφεντικά τους τη λαμογιά. Η Louis Vuitton την Ελλάδας μου έχει πουλήσει μαϊμού τσάντα, η Jeep μαϊμού ανταλλακτικά και το σέρβις της Rolex μου έχει κλείσει μόνιμα τρύπα χρυσού ρολογιού σε εξωτερικό χρυσοχόο της Θησέως, επειδή χάλασαν τις στροφές της μόνιμης βίδας και δεν μπορούσαν να την ξαναβάλουν. Τέλος, στο επίσημο σέρβις της Ω στην Καλλιθέα μου είπαν ότι το ολόχρυσο ρολόι μου είναι μαϊμού, επειδή κατά το γυάλισμα είχε ξεβάψει ελάχιστα το τελευταίο νούμερο του serial number!!! Κουτιά, χαρτιά και απόδειξη αγοράς, όχι κανένα γυμνό ρολόι. Τι να λέμε τώρα; Όλα είναι θέμα παιδείας, συστήματος και ανατροφής. Όταν όλοι τριγύρω σου είναι λαμόγια και ερασιτέχνες, κάπως έτσι θα γίνεις κι εσύ. Εφόσον επιλέξαμε να ζούμε εδώ, ας γευτούμε και τα καλά της χώρας (ήλιος, θάλασσα, ούζο και τελεία για μένα) και μοιραία όλα τα κακά. Προσωπικά τα ρολόγια μου δεν τα κάνω ποτέ σέρβις. Αν χρειαστεί, θα τα στείλω σε μια κανονική χώρα με επαγγελματίες μάστορες. Ένα aventi που έχανε πολύ, το έστειλα Αυστραλία αν σας λέει κάτι. Αυτά από μένα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SHMAIOFOROS,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16402 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 18:03:58 μμ »
Δε νομίζω, απλά έχω αγοράσει 500 ρολόγια και αξεσουάρ οπότε αυξάνεται η πιθανότητα να γίνει στραβή. Επίσης, τα ψάχνω. Πολλοί κυκλοφορούν με λογής λογής μαϊμούδες, απλά δεν το ξέρουν. Ποιος θα σκύψει κάτω από τα αμάξι του να τσεκάρει αν η μίζα που του έβαλαν είναι κινεζική ή αυθεντική που πλήρωσε; Εγώ κανέναν δεν γνωρίζω πλην εμού.
Δεκτό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #16403 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 18:54:24 μμ »

Καλέ ρε,δεν την βλέπεις την ώρα που στην βάζουνε?
Πρέπει να πέφτεις μετά από κάτω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος guzzi

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16404 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 19:01:42 μμ »
Επειδη σε προηγουμενο ποστ αναφερθηκα στη bmw και στη suzuki παμε και στα ρολογια....εχω aqualand 20 χρονια ....καθε 2-3 χρονια μπαταρια και στεγανοποιηση φλαντας καπακιου....καθε 5-6 χρονια δηλαδη στη δευτερη αλλαγη μπαταριας στεγανοποιηση γενικοτερα οπου χρειαζεται το ρολοι....κανενα προβλημα ΠΟΤΕ...να πω οτι στη θαλασσα παντα παω με quartz ρολοι γιατι μου προσφερει (ελευθερια κινησεων) ...ολο και καμια ρακετα θα παιξουμε κλπ κλπ.Φιλος παιρνει eco drive....μετα απο 7-8 χρονια το παει ερμου (αντιπροσωπια) για αλλαγη πυκνωτη-μπαταρια και στεγανοποιηση....στο πρωτο μπανιο μπουρμπουληθρες το ρολοι....ας προσεχε δεν ακουγε....γνωστοσμου και παραληλα πελατης μου με πολυ ακριβα ρολογια τα στελνει εξω....αυτα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #16405 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 19:14:12 μμ »
Καλά κ οι έξω δεν είναι τίποτα καλύτεροι...
Πολλά horror stories κ στις έξω αντιπροσωπείες...
Εγώ όταν λεω έξω εννοώ να πάνε τα ρολογια στην μαμά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος guzzi

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16406 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 19:24:32 μμ »
Κοιτα δεν εχω ουτε rolex ουτε πανεραι ουτε ademars....ουτε ειναι φιλοσμου....γνωστοσμου ειναι πελατηςμου...τα ρολογια τα στελνει ελβετια και ποτε δεν ειχε κανενα προβλημα....αυτο ξερω αυτο λεω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16407 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 19:27:46 μμ »
Καλέ ρε,δεν την βλέπεις την ώρα που στην βάζουνε?
Πρέπει να πέφτεις μετά από κάτω?
Δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία που να επιτρέπει είσοδο στο συνεργείο εκτός αν έχεις μέσο. Γιατί άραγε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16408 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 19:41:42 μμ »
Δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία που να επιτρέπει είσοδο στο συνεργείο εκτός αν έχεις μέσο. Γιατί άραγε;
Ακόμα και αυτό που είπες για την jeep είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών που άλλαξε χέρια η αντιπροσωπεία. Όταν ήταν Chrysler-dodge-Jeep είχαν εντελώς άλλη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία και βολταρες και μέσα στο συνεργείο.
Γενικά τα τελευταία χρόνια οι ουσιαστικές υπηρεσίες μειώνονται και επικρατεί η δήθεν εξυπηρέτηση (τύπου σαλονακι και καφές)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16409 στις: Φεβρουάριος 12, 2024, 20:24:45 μμ »
"Η Louis Vuitton την Ελλάδας μου έχει πουλήσει μαϊμού τσάντα" για αυτό και μόνο θα σκεφτόμουν αλλαγή περιβάλλοντος!

Πέρα από τον χαβαλέ δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον μαέστρο ο χαρακτηρισμός γκαντέμης. Στατιστικά όσο πιο πολλά από αυτά τα είδη αγοράζει είναι και πιθανότερο να γίνει η στραβή.

Εγώ που δεν έχω σχέση με είδη πολυτελείας μένω με το στόμα ανοιχτό. Ξεφτίλες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions