0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν τα λες σωστά,τότε στο φόρουμ,αλλος μας πηγσινε σε συγκεκριμένο έμπορο
Ναι ρε,ξέρεις ποιος έκανε τότε τις καταστάσεις
Ο Μιχάλης είναι αλλά σιγά το κατόρθωμα Καλώς σας βρήκα
Ψάχνω κάποιον κύριο Δημήτρη Ρεάλ μήπως τον έχετε δει;
Καλως τον ! Κύριος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το χρυσό Yacht, στην άλλη άκρη, .....έχει τον Maestro
Πω ρε συγκίνηση!
Μου προταθηκε σήμερα απο ad το explorer 226570 με μαυρο dial σε retail εννοείται,ενω ψαχνω για submariner date και no date.Να ενδωσω ή να περιμενω.Περιμενω γνωμες.....συμφορουμιτες.
Πες μας τι κατέχεις τώρα. Εσύ, είσαι από τους λίγους που έχεις βιώσει διάφορα, και οι απόψεις σου μετράνε.
Δεν έχω κρατήσει πολλά R, αυτά και κάνα δυό ακόμα. Τώρα το έχω ρίξει σε άλλες μάρκες πιο μοδάτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μοδάτα ακούω. Τώρα αρχίζει και έχει ενδιαφέρον!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.