Συμφωνώ,να μη λέμε ψέμματα και να μην υποκρινομαστε βάσει των προσωπικών μας πεποιθήσεων.
Δηλαδή αν πω κάτι και είναι λάθος,αντί να το παραδεχτώ και να προχωρήσω, που είναι ότι πιο ανθρώπινο μπορεί να τύχει σε όλου μας,προτιμώ να υπερασπιστώ το λάθος μου και το ψέμα, και το ξέρω κιόλας ότι είναι έτσι,παρά οτιδήποτε άλλο.
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλεξ, είσαι
ΠΥΛΩΝΑΣ αυτού του φόρουμ, και όλοι το έχουν βιώσει. Οπως και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισες σε πολλές περιόδους.
Και λόγω αγάπης προς το αντικείμενο, συνεχίζεις, πάντα πιο δυνατά. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος διενέξεων. Συνέχισε την προσφορά σου. Εισαι από τους πιο λειτουργικούς / χρήσιμους / φανατικούς.
Προσωπικά, σε καταλαβαίνω απόλυτα, έχεις αγανάκτηση από παρόλες και συμπεριφορές, αλλά, άσε τον κόσμο να λέει και να αναρτά απόψεις.
Ολοι διαβάζουμε, και σχηματίζουμε γνώμες.
Και με όσους έχουμε και προσωπική επαφή / συναντήσεις, μπορούμε να τους εκτιμούμε, ανεξαρτήτως χαρακτηρισμών / καταστάσεων. Χωρίς

Διαμαρτύρομαι εγώ που γεροπαραλυμένο με ανεβάζουν, σκατόγερο με κατεβάζουν ? Οχι. Ασχέτως αν είμαι
ΥΓ. Πάντως, το νήμα της Rolex, ειναι αυτό που ΕΛΚΕΙ όλες τις διαφωνίες και τους καυγάδες. Καταραμένη μάρκα.