Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2239533 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #14415 στις: Νοέμβριος 01, 2022, 23:12:12 μμ »
Αυτό το κράνος γιατί το φοράει?
Τον Αλεξ ρώτα που είναι φιλαράκια...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14416 στις: Νοέμβριος 01, 2022, 23:13:27 μμ »
Μήπως θέλει να σκάει κουτουλιές στο τιτάνιο της Ρολεξ?
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Gnl1977,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14417 στις: Νοέμβριος 01, 2022, 23:18:24 μμ »
Τον Αλεξ ρώτα που είναι φιλαράκια...
 :D
Θέλει να μου ρίχνει κουτουλιες οπότε ανοίγω το στόμα μού

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14418 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 00:57:20 πμ »
Αυτό το κράνος γιατί το φοράει?

.....τον πετροβολάνε για το ρολόι που φοράει !  ;D Χάθηκε ένα Casio Digital Screen ?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14419 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 11:10:50 πμ »
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14420 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 11:12:22 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14421 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 14:14:08 μμ »
Δυστυχώς με αυτή την κίνηση της επιβεβαιώνονται οι πολέμιοί της και έχουν δίκιο. Πολύ όγκος για το τίποτε...Πόσο μάλλον να το φοράς σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο γεμάτο σωλήνες και μέταλλο παντού (κορεσμένες καταδύσεις), αν κάνουμε την παραδοχή ότι θα το αγοράσουν / χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες που εργάζονται σε καταδυτικά συνεργεία και έχουν έναν λόγο να το δικαιολογήσουν. Θα προτιμούσα να αγόραζα κάποιο άλλο μοντέλο της.Όσο για το video, τουλάχιστον παιδικός ο σχολιασμός...
Αν ήταν τα εργαλεία να είναι δύσχρηστα και απλησίαστα τότε δεν θα τα χρησιμοποιούσαν οι επαγγελματίες.
friendly
1
funny
0
like
3
wow
0
Members reacted friendly:
Giorgos_I,
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Giorgos_I,Georgefosk,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14422 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 14:35:41 μμ »
Δυστυχώς με αυτή την κίνηση της επιβεβαιώνονται οι πολέμιοί της και έχουν δίκιο. Πολύ όγκος για το τίποτε...Πόσο μάλλον να το φοράς σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο γεμάτο σωλήνες και μέταλλο παντού (κορεσμένες καταδύσεις), αν κάνουμε την παραδοχή ότι θα το αγοράσουν / χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες που εργάζονται σε καταδυτικά συνεργεία και έχουν έναν λόγο να το δικαιολογήσουν. Θα προτιμούσα να αγόραζα κάποιο άλλο μοντέλο της.Όσο για το video, τουλάχιστον παιδικός ο σχολιασμός...
Αν ήταν τα εργαλεία να είναι δύσχρηστα και απλησίαστα τότε δεν θα τα χρησιμοποιούσαν οι επαγγελματίες.

Συμφωνω σε αυτα που λες. Εγω θελω να σταθώ σε κατι αλλο χωρις να ειμαι ειδικός μιας και δεν βουτάω. Υπαρχει λογος να βγαινουν ρολογια με τετοια υδατοστεγανοτητα; Δε νομιζω οτι χρειαζονται καπου. Περισσοτερο μου φαινεται σαν μια κοντρα Ω εναντίον R για το ποιος θα κραταει τα σκήπτρα. Οπου απο αυτη την κοντρα βγαινουν κερδισμένες και οι δυο γιατι συζητιέται το ονομα τους στους κυκλους των ρολογοφιλων η αυτων που τους αρεσουν οι απόλυτοι αριθμοί. Οπως ειπες και συ σε τι χρησιμεύει ενα τετοιο δύσχρηστο ρολοι με σχεδον 30.000€ κοστος; Η αντίστοιχα το ultra deep της Ω που χρησιμεύει; Ζουμε σε καιρούς που η ωρολογοποιία ζει την πιο ένδοξη εποχή της ιστοριας της απο καταναλωτικό ενδιαφερον και πωλησεις και το εκμεταλλεύονται αναλόγως οι εταιριες.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Georgefosk,
No reactions

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14423 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 16:51:23 μμ »
Συμφωνω σε αυτα που λες. Εγω θελω να σταθώ σε κατι αλλο χωρις να ειμαι ειδικός μιας και δεν βουτάω. Υπαρχει λογος να βγαινουν ρολογια με τετοια υδατοστεγανοτητα; Δε νομιζω οτι χρειαζονται καπου. Περισσοτερο μου φαινεται σαν μια κοντρα Ω εναντίον R για το ποιος θα κραταει τα σκήπτρα. Οπου απο αυτη την κοντρα βγαινουν κερδισμένες και οι δυο γιατι συζητιέται το ονομα τους στους κυκλους των ρολογοφιλων η αυτων που τους αρεσουν οι απόλυτοι αριθμοί. Οπως ειπες και συ σε τι χρησιμεύει ενα τετοιο δύσχρηστο ρολοι με σχεδον 30.000€ κοστος; Η αντίστοιχα το ultra deep της Ω που χρησιμεύει; Ζουμε σε καιρούς που η ωρολογοποιία ζει την πιο ένδοξη εποχή της ιστοριας της απο καταναλωτικό ενδιαφερον και πωλησεις και το εκμεταλλεύονται αναλόγως οι εταιριες.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα με το βάθος δεν είναι η υδατοστεγανοτήτα όπως πολύ σωστά αναφέρεις αλλά το αναπνεύσιμο μίγμα που μας διατηρεί ζωντανούς.
https://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_operating_depth

Συνεπώς είναι τελείως άκυρο αλλά όχι άστοχο (διότι τσιμπούν οι πελάτες) να συζητάμε για βάθη πέρα το 100m. Να γράψω μια σημαντική πληροφορία. Κανένας ρυθμιστής πίεσης (συσκευή όπου το Β' στάδιο μας παρέχει αέρα που αναπνέουμε) δεν μπορεί να αποδώσει σε αυτά τα μέτρα χωρίς βασική τροποποίηση από το εργοστάσιο. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά.
Αναφορικά με την κατάδυση όλο εκτός θέματος βγαίνω αλλά τουλάχιστον να παρέχεται σωστή πληροφόρηση στα μέλη που δεν έχουν ασχοληθεί με καταδύσεις.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Sagias,Beastaras,Giorgos_I,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14424 στις: Νοέμβριος 02, 2022, 22:41:56 μμ »

Ξεκινησε η συζητηση και η φαγωμάρα. Αυτοι που τα παιρνουν απο την Ω θα λενε υπερ της και αυτοι που τα παιρνουν απο την R θα λενε τα αντίστοιχα. Κερδισμένοι στο τελος και οι δυο.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,geezerv,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14425 στις: Νοέμβριος 03, 2022, 04:40:26 πμ »
Σήμερα?Δεν ασχολείται κανείς,πίστεψέ με
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14426 στις: Νοέμβριος 03, 2022, 10:28:26 πμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το θέμα με το βάθος δεν είναι η υδατοστεγανοτήτα όπως πολύ σωστά αναφέρεις αλλά το αναπνεύσιμο μίγμα που μας διατηρεί ζωντανούς.
https://en.wikipedia.org/wiki/Maximum_operating_depth

Συνεπώς είναι τελείως άκυρο αλλά όχι άστοχο (διότι τσιμπούν οι πελάτες) να συζητάμε για βάθη πέρα το 100m. Να γράψω μια σημαντική πληροφορία. Κανένας ρυθμιστής πίεσης (συσκευή όπου το Β' στάδιο μας παρέχει αέρα που αναπνέουμε) δεν μπορεί να αποδώσει σε αυτά τα μέτρα χωρίς βασική τροποποίηση από το εργοστάσιο. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά.
Αναφορικά με την κατάδυση όλο εκτός θέματος βγαίνω αλλά τουλάχιστον να παρέχεται σωστή πληροφόρηση στα μέλη που δεν έχουν ασχοληθεί με καταδύσεις.

....πες επίσης ότι σε αυτά τα βάθη πας μάλλον με κώδωνα, οπότε απαιτείται και σπυρί, δηλ βαλβίδα αποσυμπίεσης των ρολογιών λόγω ηλίου, καί όχι αυτού που φέγγει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14427 στις: Νοέμβριος 03, 2022, 10:54:57 πμ »
Μαρκετινγκ, διαφημιση, πουλ μουρ. Ειναι αστειο να συζηταμε για ρολεξ και καταδυσεις εν ετει 2022. Απο την αλλη, η ρολεξ ειναι η νο1 εταιρεια σε τζιρο αυτη τη στιγμη στην ορολογοποιια, οποτε σιγουρα, κατι κανουν πολυ καλα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14428 στις: Νοέμβριος 03, 2022, 14:38:52 μμ »
....πες επίσης ότι σε αυτά τα βάθη πας μάλλον με κώδωνα, οπότε απαιτείται και σπυρί, δηλ βαλβίδα αποσυμπίεσης των ρολογιών λόγω ηλίου, καί όχι αυτού που φέγγει.
Οι κορεσμένες καταδύσεις (λόγω του μεγάλου χρονικού ορίου παραμονής) είναι με κώδωνα.Γενικά είναι άλλος κόσμος καμία σχέση με την ερασιτεχνική κατάδυση (ακόμα και όταν πραγματοποιούνται βουτιές σε μεγάλα βάθη και υπάρχει εμπειρία).
Η μεγάλη παραμονή σε υπερβαρικό περιβάλλον δημιουργεί θέματα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Περισσότερα με p.m. εκτός αν δεν είναι τόσο βαρετά αυτά που γράφω γιατί είμαι σε site με ρολόγια.
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Giorgos_I,
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Giorgos_I,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14429 στις: Νοέμβριος 03, 2022, 15:24:12 μμ »
Οι κορεσμένες καταδύσεις (λόγω του μεγάλου χρονικού ορίου παραμονής) είναι με κώδωνα.Γενικά είναι άλλος κόσμος καμία σχέση με την ερασιτεχνική κατάδυση (ακόμα και όταν πραγματοποιούνται βουτιές σε μεγάλα βάθη και υπάρχει εμπειρία).
Η μεγάλη παραμονή σε υπερβαρικό περιβάλλον δημιουργεί θέματα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Περισσότερα με p.m. εκτός αν δεν είναι τόσο βαρετά αυτά που γράφω γιατί είμαι σε site με ρολόγια.

Δεν ειναι καθολου βαρετα. Οι καταδύσεις ειναι ο λογος που φτιάχτηκαν τα καταδυτικά, που σημαινει οτι τα ρολογια ειναι προσαρμοσμένα πανω στις απαιτησεις των καταδύσεων. Η εξελιξη των καταδυτικών εχει άμεση σχεση με τις καταδύσεις. Ενα παραδειγμα ειναι οτι η βαλβιδα ηλίου ειναι καθαρα για τις καταδύσεις, εξω απο το νερο ειναι αχρηστη.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,