Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2237151 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SAn

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #13890 στις: Απρίλιος 04, 2022, 20:35:18 μμ »
θα βγάλει το ρολόι από το χέρι. Όπως κάνουν και οι δεξιόχειρες με το pelagos lhd  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Seiko, κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13891 στις: Απρίλιος 15, 2022, 16:12:31 μμ »
The New Rolex Air-King 126900

TECHNICAL SPECIFICATIONS – ROLEX OYSTER PERPETUAL AIR-KING 126900
Case: 40mm diameter - Oystersteel case satin finish with polished sides, smooth polished bezel - twin lock crown - sapphire crystal with AR coating - solid screwed caseback - 100m water-resistant
Dial: black lacquered dial - 3, 6, 9 applied in white gold with Chromalight - white transferred minutes numerals - triangular hour marker in 18k gold with Chromalight - white gold hands with Chromalight
Movement: calibre 3230 in-house - Superlative Chronometer - 31 jewels - automatic - 28,800 vibrations/hour - 70h power reserve - Chronergy escapement - amagnetic nickel-phosphorus pallet fork and escape wheel - hours, minutes and seconds
Bracelet: Oystersteel 3-link bracelet - Oysterlock folding safety clasp with Easylink comfort extension link (approx. 5mm)
Reference: M126900-0001
Price: EUR 6,950
CHF 7,000

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13892 στις: Απρίλιος 19, 2022, 18:53:32 μμ »

Αλέξανδρε, δεν είναι τόσο άσχημα  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13893 στις: Απρίλιος 19, 2022, 18:58:26 μμ »

Αλέξανδρε, δεν είναι τόσο άσχημα  :D

Είχε ο Αλέξανδρος Rolex
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13894 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:05:48 μμ »
Δεν έχω πει ποτέ ότι είναι άσχημα, όπως επίσης δεν έχω πει ποτέ ότι δεν είναι γαμω τα ρολόγια.
Σε κάποια, ελάχιστα πράγματα στη ζωή μας όμως,όσο και αν μας ενοχλεί, πρέπει να έχουμε αρχές.  Ειδικά σε αντικείμενα πολυτελείας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13895 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:17:58 μμ »
friendly
0
funny
6
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
SAn,angelo,Spyoly,Dante80,criss6,mic,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #13896 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:29:10 μμ »
Που να σας χέσω, μου βγήκε η μπύρα από τα ρουθούνιααα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13897 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:29:37 μμ »
Που να σας χέσω, μου βγήκε η μπύρα από τα ρουθούνιααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13898 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:34:48 μμ »
Όταν διαβάζεις αυτό το θέμα,θελει προσοχή  :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Dante80,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #13899 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:40:34 μμ »
Δεν έχω πει ποτέ ότι είναι άσχημα, όπως επίσης δεν έχω πει ποτέ ότι δεν είναι γαμω τα ρολόγια.
Σε κάποια, ελάχιστα πράγματα στη ζωή μας όμως,όσο και αν μας ενοχλεί, πρέπει να έχουμε αρχές.  Ειδικά σε αντικείμενα πολυτελείας.

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα ρολόγια ,το πάλαι ποτέ ,ρολόγια για σαλόνια έφτιαχναν μόνο οι τρεις εταιρείες.Η ρόλεξ τότε έφτιαχνε εργαλεία  για ψαράδες wannabe εξερευνητές και αεροπόρους σε τιμές σεικο.Το πως έγιναν και αυτά εφάμιλλα των PP AP και VC είναι άξιο απορίας και άλυτο μυστήριο …..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13900 στις: Απρίλιος 19, 2022, 19:47:41 μμ »
Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα ρολόγια ,το πάλαι ποτέ ,ρολόγια για σαλόνια έφτιαχναν μόνο οι τρεις εταιρείες.Η ρόλεξ τότε έφτιαχνε εργαλεία  για ψαράδες wannabe εξερευνητές και αεροπόρους σε τιμές σεικο.Το πως έγιναν και αυτά εφάμιλλα των PP AP και VC είναι άξιο απορίας και άλυτο μυστήριο …..
Σε ενοχλεί Σπύρο σαν άνθρωπο που πραγματικά αγαπας την Ρολεξ η σημερινή κατάσταση με τα ρολόγια τής?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #13901 στις: Απρίλιος 19, 2022, 20:01:40 μμ »
Σε ενοχλεί Σπύρο σαν άνθρωπο που πραγματικά αγαπας την Ρολεξ η σημερινή κατάσταση με τα ρολόγια τής?

Το έχουμε ξαναπεί Αλεξ, η σημερινή κατάσταση στεναχωρεί όλους τους παλαιός χρήστες και πελάτες της εταιρείας,Τα  σημερινά ρολόγια της ειναι υπεράνω κριτικής ποιοτικά  αλλά η πολιτική που ακολουθούν στις πωλήσεις ειναι η απολυτη ξευτίλα .Δηλαδή το ότι δήθεν δεν υπάρχουν διαθεσιμα ρολόγια αλλά όλοι οι μαυραγορίτες έχουν απόθεμα φτάνει να πληρώσεις καπέλο….και αυτό βέβαια σε γνώση και ενορχήστρωση από την ίδια την εταιρεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2022, 20:03:05 μμ από oikonikos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13902 στις: Απρίλιος 19, 2022, 20:37:08 μμ »
Το έχουμε ξαναπεί Αλεξ, η σημερινή κατάσταση στεναχωρεί όλους τους παλαιός χρήστες και πελάτες της εταιρείας,Τα  σημερινά ρολόγια της ειναι υπεράνω κριτικής ποιοτικά  αλλά η πολιτική που ακολουθούν στις πωλήσεις ειναι η απολυτη ξευτίλα .Δηλαδή το ότι δήθεν δεν υπάρχουν διαθεσιμα ρολόγια αλλά όλοι οι μαυραγορίτες έχουν απόθεμα φτάνει να πληρώσεις καπέλο….και αυτό βέβαια σε γνώση και ενορχήστρωση από την ίδια την εταιρεία.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! *

Πέφτω από τα σύννεφα!

Γίνονται τέτοια πράγματα;

Ρε πού πάμε!!!

* σήμερα.
friendly
0
funny
2
like
0
wow
1
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,pugman,
No reactions
Members reacted wow:
pugman,

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #13903 στις: Απρίλιος 20, 2022, 09:09:50 πμ »
...
 η σημερινή κατάσταση στεναχωρεί όλους τους παλαιός χρήστες και πελάτες της εταιρείας,Τα  σημερινά ρολόγια της ειναι υπεράνω κριτικής ποιοτικά  αλλά η πολιτική που ακολουθούν στις πωλήσεις ειναι η απολυτη ξευτίλα .Δηλαδή το ότι δήθεν δεν υπάρχουν διαθεσιμα ρολόγια αλλά όλοι οι μαυραγορίτες έχουν απόθεμα φτάνει να πληρώσεις καπέλο….και αυτό βέβαια σε γνώση και ενορχήστρωση από την ίδια την εταιρεία.
^^Έτσι ακριβώς.

Επέρασα επροχθές διερευνητικά από Rolex AD των βορείων προαστίων.

Έχω ένα καλό φίλο που ψάχνει για Explorer 36-άρι (το 'νέο' μοντέλο 2021), κι αν τα καταφέρει ίσως αργότερα πάρω εγώ το ρολόι που φορά αυτός τώρα.
Οπότε ας βοηθήσουμε, τό'να χέρι νίβει τ'άλλο κλπ.

Τέλος πάντων, μπαίνω μέσα, η κοπέλλα (ίσως ήταν και ιδιοκτήτρια, δεν γνωρίζω) ούτε καν σηκώθηκε από το 'γκισέ'/θρόνο της.
Λέω καλημέρα, εξηγώ στα γρήγορα με ευγένεια τί ζητώ, μήηηηπως και μπορούν να φέρουν κάποια στιγμή ένα κομμάτι, κλπ.

Τίποτε. Μου λέει "...έχουμε αναμονή, είναι πολλοί οι πελάτες μας που μας ζητούν ειδικά ανδρικά Rolex..."
Η 'λίστα' τους βέβαια δεν ήταν διαθέσιμη σ'εμένα μιας και η κυρία ούτε καν προσεφέρθη να μου προτείνει να μπω κι εγώ στην αναμονή, αν το ήθελα.

Προσπάθησα (για να τους δοκιμάσω) να το πάω λίγω παραπέρα, είπα "...κάτι άλλο ίσως, λ.χ. Sky-Dweller ή άλλο μοντέλο θα μπορούσατε κάποια στιγμή να φέρετε..." αλλά πάλι συνάντησα όρθιο τοίχο μπροστά μου.

Δεν είναι τα μοντέλα που δεν έχουν (ή που δεν θέλουν να διαθέσουν) αλλά η αντιμετώπιση. Είναι η αδιαφορία για τον υποψήφιο πελάτη, σε όλα τα επίπεδα. Αύριο εγώ μπορεί να παντρευτώ και να θέλω να αγοράσω βέρες ή ό,τι άλλο. Μπορεί να θέλει η γυναίκα μου να πάρει ένα Tudor (λέμε τώρα). Ούτε καν να συζητήσουν το οτιδήποτε, ούτε καν να ζητήσουν τα στοιχεία μου ή να προσφερθούν να μου δώσουν αυτοί μία κάρτα με τα δικά τους στοιχεία, μιας και τους είπα κιόλας ότι μένω στην Κηφισιά.

Φυσικά δεν εξεπλάγην από το όλο σκηνικό, και φαντάζομαι ούτε εσείς. Αλλά σε κάποια μέρη, πλάτη και μήκη του κόσμου έτσι πλέον είναι η κατάσταση. Προφανώς δεν τους νοιάζει. Κάποια στιγμή χρόνια μετά όμως ίσως τους απασχολήσει. Οι ίδιοι πρέπει να πληρώσουν όλη αυτή τη διαχείρηση και αντιμετώπιση της κατάστασης, ειδικά προς παλαιούς χρήστες και πελάτες της εταιρείας (όπως ανέφερε και ο Σπύρος νωρίτερα).

Αυτά.

Ο AD είναι ο Μίχας, στην οδό Κολοκοτρώνη, στην Κηφισιά.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13904 στις: Απρίλιος 20, 2022, 09:39:10 πμ »
^^Έτσι ακριβώς.

Επέρασα επροχθές διερευνητικά από Rolex AD των βορείων προαστίων.

Έχω ένα καλό φίλο που ψάχνει για Explorer 36-άρι (το 'νέο' μοντέλο 2021), κι αν τα καταφέρει ίσως αργότερα πάρω εγώ το ρολόι που φορά αυτός τώρα.
Οπότε ας βοηθήσουμε, τό'να χέρι νίβει τ'άλλο κλπ.

Τέλος πάντων, μπαίνω μέσα, η κοπέλλα (ίσως ήταν και ιδιοκτήτρια, δεν γνωρίζω) ούτε καν σηκώθηκε από το 'γκισέ'/θρόνο της.
Λέω καλημέρα, εξηγώ στα γρήγορα με ευγένεια τί ζητώ, μήηηηπως και μπορούν να φέρουν κάποια στιγμή ένα κομμάτι, κλπ.

Τίποτε. Μου λέει "...έχουμε αναμονή, είναι πολλοί οι πελάτες μας που μας ζητούν ειδικά ανδρικά Rolex..."
Η 'λίστα' τους βέβαια δεν ήταν διαθέσιμη σ'εμένα μιας και η κυρία ούτε καν προσεφέρθη να μου προτείνει να μπω κι εγώ στην αναμονή, αν το ήθελα.

Προσπάθησα (για να τους δοκιμάσω) να το πάω λίγω παραπέρα, είπα "...κάτι άλλο ίσως, λ.χ. Sky-Dweller ή άλλο μοντέλο θα μπορούσατε κάποια στιγμή να φέρετε..." αλλά πάλι συνάντησα όρθιο τοίχο μπροστά μου.

Δεν είναι τα μοντέλα που δεν έχουν (ή που δεν θέλουν να διαθέσουν) αλλά η αντιμετώπιση. Είναι η αδιαφορία για τον υποψήφιο πελάτη, σε όλα τα επίπεδα. Αύριο εγώ μπορεί να παντρευτώ και να θέλω να αγοράσω βέρες ή ό,τι άλλο. Μπορεί να θέλει η γυναίκα μου να πάρει ένα Tudor (λέμε τώρα). Ούτε καν να συζητήσουν το οτιδήποτε, ούτε καν να ζητήσουν τα στοιχεία μου ή να προσφερθούν να μου δώσουν αυτοί μία κάρτα με τα δικά τους στοιχεία, μιας και τους είπα κιόλας ότι μένω στην Κηφισιά.

Φυσικά δεν εξεπλάγην από το όλο σκηνικό, και φαντάζομαι ούτε εσείς. Αλλά σε κάποια μέρη, πλάτη και μήκη του κόσμου έτσι πλέον είναι η κατάσταση. Προφανώς δεν τους νοιάζει. Κάποια στιγμή χρόνια μετά όμως ίσως τους απασχολήσει. Οι ίδιοι πρέπει να πληρώσουν όλη αυτή τη διαχείρηση και αντιμετώπιση της κατάστασης, ειδικά προς παλαιούς χρήστες και πελάτες της εταιρείας (όπως ανέφερε και ο Σπύρος νωρίτερα).

Αυτά.

Ο AD είναι ο Μίχας, στην οδό Κολοκοτρώνη, στην Κηφισιά.

ΑΠΟΡΙΑ:
Οι άνθρωποι αυτοί πως βιοπορίζονται στη εποχή μας με τα υψηλά ενοίκια και την πτώση της αγοραστικής δύναμης του κόσμου.
Υποθέτω όταν μπήκατε στο μαγαζί, θα είσαστε  εσύ και η κυρία, κανείς άλλος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions