Σε ότι αφορά την αξιοπιστία το daytona δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα R. Επειδή εμένα μου αρέσει πραγματικά το συγκεκριμένο μοντέλο έχω στην κατοχή μου 4030 και 4130. Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ άσχημο ή άχρηστο όπως έχω δει να χαρακτηρίζεται εδώ. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Το δευτερο το έχετε δει να κάνει βουτιές μέχρι και στη θάλασσα. Όχι ότι το συνηθίζω, αλλά έφυγα διακοπές και είπα να πάρω αυτό μαζί μου. Ήμουν σε παραλία με κόσμο και δεν ένιωθα άνετα να το βάλω στην τσάντα ή να το αφήσω στο δωμάτιο. Αναγκαστικά κολυμπούσε για δυο εβδομάδες.
Να ξεκινήσω ανάποδα. Αν το έβαζες στην τσάντα, μάλλον δεν θα το ξανάβλεπες.

Επειδή, είμαι αυτός που μονίμως το χαρακτηρίζει ως το πιο άχρηστο ρολόι, να διευκρινίσω, ότι πάντα σέβομαι τις επιλογές των άλλων, αλλά, εξακολουθώ να έχω και την άποψή μου. Κατάληξη προσωπικών εμπειριών.

Πληροφοριακά, αν θέλεις, μας αναφέρεις την χρήση που τους κάνεις, πχ χρησιμοποιείς τον χρονογράφο ? και κάθε πότε ?
Εγώ, ήμουν κάτοχος, και τον χρησιμοποιούσα. Και σαν χρονογράφο, και στην θάλασσα.
Η δυσκολία χρήσης, ήταν χαρακτηριστική, χώρια το ημερήσιο κούρδισμα, χώρια την έλλειψη ημερομηνίας.
Αν είναι να έχω ένα τέτοιο ρολόι, χωρίς να μπορώ εύκολα να χρησιμοποιώ τον χρονογράφο, και να μην έχει και ημερομηνία, στις δικές μου επιλογές, χάνει.

Για να βλέπω μόνον την ώρα, θα επέλεγα ένα άλλο. πχ ένα Datejust.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι άσχημο ρολοι το Daytona. Χρονογράφος είναι, τυπικό το σχήμα, ποιότητα της Rolex, και πολύ χαρακτηριστικό.
Αλλά, σαν χρήση, ...............