Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2247760 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #12210 στις: Μάιος 16, 2021, 22:13:03 μμ »
Προτού γραφτώ στο φόρουμ (μόλις πριν 3,5 χρόνια), και για πολλά χρόνια χαιρόμουν το Κέρμιτ μου παντού και σε όλες συνθήκες και δραστηριότητες. Σπίτι, γραφείο, εκδρομή, κήπος, γκαράζ, θάλασσα, τουαλέτα.
Ήταν το ρολόι μου και σχεδόν κανείς από τις συναναστροφές μου δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία για το τι φοράω.
Άντε να με ρωτούσε κανείς τι ώρα είναι και σπανιότατα, κάποιος που θα του χτυπούσε το πράσινο στο μάτι, να μου έλεγε όμορφο ρολό.
Μετά, έμαθα μέσα από το φόρουμ ότι αυτό που ζούσα τόσα χρόνια στον πραγματικό κόσμο δεν ήταν αλήθεια και όλες μου οι συναναστροφές δεν ήταν συνήθεις άνθρωποι, αλλά τα πράγματα είναι αλλιώς.
Έτσι, έχω σοβαρευτεί αρκετά πια και... δεν χαίρομαι το πιο αγαπημένο μου ρολόι.
Ορμώμενος από το ότι δεν χαίρεσαι το αγαπημένο σου ρολόι θα μιλήσω αλληγορίκα  και μεταφορικά για την δική μου εμπειρία. Η τρέλα μου είναι οι μηχανές με αυτές τα τελευταία 10 χρόνια έχω πατήσει την ρόδα μου σε τρεις Ηπειρους και 25 χώρες. Επειδή μέχρι πρότινος άλλαζα μηχανή περίπου στα 3-4 χρόνια ή στα 60000 χλμ και οι εποχές των παχιων αγελάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί συν το γεγονός ότι μιλάμε για μηχανές της τάξης των 20000 με 25000 ευρω αποφάσισα να πάρω μια δεύτερη μηχανή ως υπηρέτη και να φυλαξω την μεγάλη μόνο για ταξίδια. Βρήκα λοιπόν ένα καλό συντηρημένο μηχανάκι του 2008 με 55000 χλμ με abs κλπ καλούδια στην τιμή των 3000 ευρώ. Πράγματι ένα χρόνο τώρα και 6000 χλμ μετά η εν λόγω μηχανή χρησιμοποιήθηκε για μετακίνηση από και προς την δουλειά, για βόλτες και καφέδες με την παρέα για μικρές αποδράσεις και ταξίδια. Παρόλα αυτά χωρίς να με έχει προβλημάτισει πουθενά προχθές το έδωσα γιατί αποφάσισα ότι την οδηγική ευχαρίστηση που μου δίνει η ταξιδιάρα μεγάλη μηχανή μου δεν μου την δίνει η μικρη αξιόπιστη υπηρέτρια. Η ζωή πλέον είναι μικρή για να σκέφτομαι μην βάλω χλμ χωρίς λόγο μην την παρκάρω εδώ και μου την γρατσουνισουν (σας θυμίζει κάτι ως προς τα καλά μας ρολόγια?) θα την ευχαριστηθώ μέχρι εκεί που δεν παίρνει το έχω αποφασίσει και το πράττω. Το ίδιο και με τα ρολογια τα φοράω όλα πολλές φορές αλλάζω και 2 την ημέρα. Θυρίδα τα σχετικά ακριβά μπαίνουν πλέον μόνο όταν φεύγω ταξιδι. Χαρείτε τα ρολόγια σας και φχαριστηθειτε τα χαίρομαι τους φίλους του φόρουμ που τα φορούν στην δουλειά και γενικά συνέχεια ως beater και τα καμαρώνουν κάθε ώρα και στιγμη. Βάζω και 2 φώτο από τις μηχανές. Ελπίζω να μην κούρασα με την αλληγορία μου αλλά το όλο νήμα αυτό μου θύμισε το διλλημα που ειχα με την μηχανή.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12211 στις: Μάιος 16, 2021, 22:19:42 μμ »
Πολυ καλατα λες Γρηγορη.
( Ελπιζω να το εδωσες σε φιλο σου το ST..)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12212 στις: Μάιος 16, 2021, 22:28:35 μμ »
Για να αρχίσω να απαντάω σε όλα αυτά που έχω πει σιγά σιγά
Σήμερα, στην παγκόσμια αγορά, δευτερογενή αγορά ,υπάρχουν περίπου 200.000 ρολεξ προς πώληση.
Από το νούμερο αυτό το 30 τοις εκατό είναι καινούργια.
Αυτό σημαίνει 60.000 ρολόγια,νέα ρολόγια αχρησιμοποιητα, ρολόγια επίσημων dealers, (1) πωλούνται με καπέλο...(σχεδόν το 10 τοις εκατό της ετήσιας παραγωγής ρολογιών ρολεξ)
Νομιζω,οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος μπορεί πλέον να καταλάβει ,πόσο σικέ και αηδιαστική αλλά και (2) με την έγκριση του κατασκευαστή είναι όλη αυτή η κατάσταση.
Επίσης, ΜΌΝΟ  αυτή η κατάσταση κρατάει (3) τα καπέλα στους επίσημους dealers, οπως και το hype,και για αυτό κάνεις από τους διαπλεκομενους δεν θέλει να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
BRAVO ROLEX...

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(1) Είσαι σίγουρος ότι και τα 60Κ τεμάχια έχουν τιμή ζήτησης άνω της τιμής καταλόγου? Γνωρίζεις σε ποια τιμή γίνονται τελικά οι συναλλαγές, ή αν τελικά γίνονται συναλλαγές; Εσύ αγοράζεις πάντα στην τιμή που ζητά ο κάθε πωλητής; Ειδικά σε μια πλατφόρμα όπως το chrono24 που η προμήθεια είναι αρκετά αλμηρή, δεν είναι λογικό να είναι φουσκωμένες οι τιμές που βλέπουμε; Εγώ έχω δει μεταχειρισμένο IWC να το πουλάνε πιο ακριβό από ότι το έδινε ένα κατάστημα καινούριο του κουτιού. Δε νομίζω ότι τα νούμερα που αναφέρεις οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Να το πω αλλιώς. Αν βάλω όλα τα ρολόγια μου στο Chrono24, βλέπω ότι σε αρκετά μοντέλα (όχι μόνο Rolex), η σούμα κολακεύει αρκετά την αξία της συλλογής μου, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ρεαλιστικά να την ρευστοποιήσω εύκολα στις προτεινόμενες τιμές.

(2) Αυτό πως προκύπτει ακριβώς; Δεν θα διαφωνήσω ότι ειδικά στα Rolex γίνεται μαζικά αυτό το φαινόμενο μεταπώλησης. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι γίνεται τόσο συντεταγμένα και με τόσο συγκεκριμένα κανάλια; Τι θα μπορούσε να κάνει η Rolex?  Τι θα έκανες στη θέση τους; Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει κάτι τόσο σωστό και αποτελεσματικό, που δεν το κάνει, και κατά συνέπεια το ότι δεν το πράττει αποδεικνύει την ενοχή ή την συνενοχή της;

(3) Για να καταλάβω τελικά. Αν πάω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα που έχει το σήμα Rolex στη βιτρίνα του, τι θα αντιμετωπίσω; Θα μου πουν ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα και ότι πρέπει να περιμένω 2 χρόνια; Θα μου ζητήσουν να πάρω 2 Cellini για να να μπω μπροστά στη λίστα για ένα Sub? Τιμή καταλόγου υπάρχει; Αν δώσω την τιμή καταλόγου +20% ξαφνικά θα βρεθεί το Sub που θέλω αύριο?

Ως επίλογος, έτσι όπως τα συζητάμε εδώ πέρα, σε λίγο καιρό θα λέμε Cellini (ή όποιο άλλο μη επιθυμητό μοντέλο έμεινε στη συλλογή) και θα κλαίμε. Θα εξιστορούμε σε φίλους και γνωστούς πόσο φθηνά μπορούσαμε να το πάρουμε το 2021 και αν το πουλούσαμε το 2025 θα παίρναμε 2 διαμερίσματα στο ...(συμπληρώστε την αγαπημένη σας περιοχή). Νομίζω ότι κάτι κάνει σωστά η Rolex. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω σε αυτές τις τιμές, αλλά θα ζήσω, και είμαι σίγουρος ότι και η Rolex θα είναι μια χαρά χωρίς εμένα ως πελάτη της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12213 στις: Μάιος 16, 2021, 22:35:53 μμ »
Μια χαρά τα λες Γρηγόρη.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δε χαίρομαι το ρολόι μου επειδή θέλω να το προστατεύσω ή επειδή δεν θέλω να το γδάρω που ανέφερε ο Σπύρος ή επειδή για εμένα έχει άλλη αξία από πριν.

Το εντελώς αντίθετο θα έλεγα. Μια χαρά το χαίρομαι όταν το φοράω και δεν το λυπάμαι καθόλου. Δεν παθαίνει και τίποτα εξάλλου.

Απλά έχει αλλάξει ο τρόπος και οι περιστάσεις που φοράω πια το ρολόι. Προτιμώ πια να το φοράω όταν δεν είναι να συναναστράφω ιδιαίτερα με τρίτους, αλλά να το φοράω για τον εαυτό μου.

Δυστυχώς, επικρατούσες απόψεις στο φόρουμ με έχουν επηρεάσει σχετικά με το πώς μπορεί να βλέπει ο κόσμος την εταιρεία και τους ιδιοκτήτες των ρολογιών.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και καιρώ προσπαθώ να αποφεύγω να εμπλέκομαι σε αυτή την επαναλαμβανόμενη και εμμονικη συζήτηση για τη Rolex.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12214 στις: Μάιος 16, 2021, 22:41:33 μμ »
(1) Είσαι σίγουρος ότι και τα 60Κ τεμάχια έχουν τιμή ζήτησης άνω της τιμής καταλόγου? Γνωρίζεις σε ποια τιμή γίνονται τελικά οι συναλλαγές, ή αν τελικά γίνονται συναλλαγές; Εσύ αγοράζεις πάντα στην τιμή που ζητά ο κάθε πωλητής; Ειδικά σε μια πλατφόρμα όπως το chrono24 που η προμήθεια είναι αρκετά αλμηρή, δεν είναι λογικό να είναι φουσκωμένες οι τιμές που βλέπουμε; Εγώ έχω δει μεταχειρισμένο IWC να το πουλάνε πιο ακριβό από ότι το έδινε ένα κατάστημα καινούριο του κουτιού. Δε νομίζω ότι τα νούμερα που αναφέρεις οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Να το πω αλλιώς. Αν βάλω όλα τα ρολόγια μου στο Chrono24, βλέπω ότι σε αρκετά μοντέλα (όχι μόνο Rolex), η σούμα κολακεύει αρκετά την αξία της συλλογής μου, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ρεαλιστικά να την ρευστοποιήσω εύκολα στις προτεινόμενες τιμές.

(2) Αυτό πως προκύπτει ακριβώς; Δεν θα διαφωνήσω ότι ειδικά στα Rolex γίνεται μαζικά αυτό το φαινόμενο μεταπώλησης. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι γίνεται τόσο συντεταγμένα και με τόσο συγκεκριμένα κανάλια; Τι θα μπορούσε να κάνει η Rolex?  Τι θα έκανες στη θέση τους; Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχει κάτι τόσο σωστό και αποτελεσματικό, που δεν το κάνει, και κατά συνέπεια το ότι δεν το πράττει αποδεικνύει την ενοχή ή την συνενοχή της;

(3) Για να καταλάβω τελικά. Αν πάω σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα που έχει το σήμα Rolex στη βιτρίνα του, τι θα αντιμετωπίσω; Θα μου πουν ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα και ότι πρέπει να περιμένω 2 χρόνια; Θα μου ζητήσουν να πάρω 2 Cellini για να να μπω μπροστά στη λίστα για ένα Sub? Τιμή καταλόγου υπάρχει; Αν δώσω την τιμή καταλόγου +20% ξαφνικά θα βρεθεί το Sub που θέλω αύριο?

Ως επίλογος, έτσι όπως τα συζητάμε εδώ πέρα, σε λίγο καιρό θα λέμε Cellini (ή όποιο άλλο μη επιθυμητό μοντέλο έμεινε στη συλλογή) και θα κλαίμε. Θα εξιστορούμε σε φίλους και γνωστούς πόσο φθηνά μπορούσαμε να το πάρουμε το 2021 και αν το πουλούσαμε το 2025 θα παίρναμε 2 διαμερίσματα στο ...(συμπληρώστε την αγαπημένη σας περιοχή). Νομίζω ότι κάτι κάνει σωστά η Rolex. Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω σε αυτές τις τιμές, αλλά θα ζήσω, και είμαι σίγουρος ότι και η Rolex θα είναι μια χαρά χωρίς εμένα ως πελάτη της.
1.
Θα σου απαντήσω ως εξής.
Πως είναι δυνατόν αυτά τα ρολόγια να έχουν χρόνο αναμονής 2 έτη στην επίσημη αντιπροσωπεία και να τα βρίσκεις στη 2γενη αγορά ετοιμοπαραδοτα !!!!
Οι τιμές καλέ μου φίλε που φέρνεις ως παράδειγμα, στο chrono24, προκειμένου δεν στέκουν σαν παράδειγμα για την ρολεξ, για τον πολύ απλό λόγο.
Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις ένα IWC  που στοιχίζει π.χ 5000 ευρώ να το βλέπεις 500 ευρώ παραπάνω  και είναι ένα διαφορετικό τελείως φαινόμενο να βλέπεις ένα ρολόι τιμής καταλόγου 8000 ευρώ στα 12 με 13000 ευρώ.
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι και και τα 60.000 τεμάχια είναι τέτοιας αντιστοιχίας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12215 στις: Μάιος 16, 2021, 22:42:18 μμ »
Ναυτίλος ... 8-10 χρόνια αναμονή . Καπέλο για άμεσο ... μόλις 146.000 δολάρια

Nytimes.com:

It turns out to be true. And suddenly the watch that you had expected to buy new for around $33,700 is available only on the secondhand market, selling for as much as $180,000. You would likely be surprised, unhappy — even angry.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12216 στις: Μάιος 16, 2021, 22:45:29 μμ »
Ορμώμενος από το ότι δεν χαίρεσαι το αγαπημένο σου ρολόι θα μιλήσω αλληγορίκα  και μεταφορικά για την δική μου εμπειρία. Η τρέλα μου είναι οι μηχανές με αυτές τα τελευταία 10 χρόνια έχω πατήσει την ρόδα μου σε τρεις Ηπειρους και 25 χώρες. Επειδή μέχρι πρότινος άλλαζα μηχανή περίπου στα 3-4 χρόνια ή στα 60000 χλμ και οι εποχές των παχιων αγελάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί συν το γεγονός ότι μιλάμε για μηχανές της τάξης των 20000 με 25000 ευρω αποφάσισα να πάρω μια δεύτερη μηχανή ως υπηρέτη και να φυλαξω την μεγάλη μόνο για ταξίδια. Βρήκα λοιπόν ένα καλό συντηρημένο μηχανάκι του 2008 με 55000 χλμ με abs κλπ καλούδια στην τιμή των 3000 ευρώ. Πράγματι ένα χρόνο τώρα και 6000 χλμ μετά η εν λόγω μηχανή χρησιμοποιήθηκε για μετακίνηση από και προς την δουλειά, για βόλτες και καφέδες με την παρέα για μικρές αποδράσεις και ταξίδια. Παρόλα αυτά χωρίς να με έχει προβλημάτισει πουθενά προχθές το έδωσα γιατί αποφάσισα ότι την οδηγική ευχαρίστηση που μου δίνει η ταξιδιάρα μεγάλη μηχανή μου δεν μου την δίνει η μικρη αξιόπιστη υπηρέτρια. Η ζωή πλέον είναι μικρή για να σκέφτομαι μην βάλω χλμ χωρίς λόγο μην την παρκάρω εδώ και μου την γρατσουνισουν (σας θυμίζει κάτι ως προς τα καλά μας ρολόγια?) θα την ευχαριστηθώ μέχρι εκεί που δεν παίρνει το έχω αποφασίσει και το πράττω. Το ίδιο και με τα ρολογια τα φοράω όλα πολλές φορές αλλάζω και 2 την ημέρα. Θυρίδα τα σχετικά ακριβά μπαίνουν πλέον μόνο όταν φεύγω ταξιδι. Χαρείτε τα ρολόγια σας και φχαριστηθειτε τα χαίρομαι τους φίλους του φόρουμ που τα φορούν στην δουλειά και γενικά συνέχεια ως beater και τα καμαρώνουν κάθε ώρα και στιγμη. Βάζω και 2 φώτο από τις μηχανές. Ελπίζω να μην κούρασα με την αλληγορία μου αλλά το όλο νήμα αυτό μου θύμισε το διλλημα που ειχα με την μηχανή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρηγορη μου στο παράδειγμα σου ισχύει μια θεμελιώδης διαφορά.
Τη μηχανή που την αγόρασες π.χ 25000 ευρώ δεν υπάρχει ούτε 1στο 100000000000 μετά από 10 χρόνια να την πουλήσεις 100.000 ευρώ
Αν είχες αυτή τη δυνατότητα...για σκέψου το λίγο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12217 στις: Μάιος 16, 2021, 22:47:40 μμ »
Και ξαναλέω για όποιον δεν θέλει να το καταλάβει ότι όλες τις παραπάνω
απόψεις, ανησυχίες, ενστάσεις, δεν τις έχει το 99% των αγοραστών
αλλά μόνο το 1% δηλαδή οι συλλέκτες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12218 στις: Μάιος 16, 2021, 22:50:03 μμ »
Μια χαρά τα λες Γρηγόρη.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δε χαίρομαι το ρολόι μου επειδή θέλω να το προστατεύσω ή επειδή δεν θέλω να το γδάρω που ανέφερε ο Σπύρος ή επειδή για εμένα έχει άλλη αξία από πριν.

Το εντελώς αντίθετο θα έλεγα. Μια χαρά το χαίρομαι όταν το φοράω και δεν το λυπάμαι καθόλου. Δεν παθαίνει και τίποτα εξάλλου.

Απλά έχει αλλάξει ο τρόπος και οι περιστάσεις που φοράω πια το ρολόι. Προτιμώ πια να το φοράω όταν δεν είναι να συναναστράφω ιδιαίτερα με τρίτους, αλλά να το φοράω για τον εαυτό μου.

Δυστυχώς, επικρατούσες απόψεις στο φόρουμ με έχουν επηρεάσει σχετικά με το πώς μπορεί να βλέπει ο κόσμος την εταιρεία και τους ιδιοκτήτες των ρολογιών.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς, εδώ και καιρώ προσπαθώ να αποφεύγω να εμπλέκομαι σε αυτή την επαναλαμβανόμενη και εμμονικη συζήτηση για τη Rolex.

Στις μοτο αναφερθηκα Βασιλη, και στο να τα ζουμε τα πραγματα μας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12219 στις: Μάιος 16, 2021, 22:53:13 μμ »
Όχι πλέον

Για το συγκεκριμένο ref λες ή για τα νέα op 36;
Τελικά;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12220 στις: Μάιος 16, 2021, 22:56:36 μμ »
1.
Θα σου απαντήσω ως εξής.
Πως είναι δυνατόν αυτά τα ρολόγια να έχουν χρόνο αναμονής 2 έτη στην επίσημη αντιπροσωπεία και να τα βρίσκεις στη 2γενη αγορά ετοιμοπαραδοτα !!!!
Οι τιμές καλέ μου φίλε που φέρνεις ως παράδειγμα, στο chrono24, προκειμένου δεν στέκουν σαν παράδειγμα για την ρολεξ, για τον πολύ απλό λόγο.
Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις ένα IWC  που στοιχίζει π.χ 5000 ευρώ να το βλέπεις 500 ευρώ παραπάνω  και είναι ένα διαφορετικό τελείως φαινόμενο να βλέπεις ένα ρολόι τιμής καταλόγου 8000 ευρώ στα 12 με 13000 ευρώ.
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι και και τα 60.000 τεμάχια είναι τέτοιας αντιστοιχίας.

Αν σου πω ότι χθες αγόρασα ένα Sub no date Steel on Steel Ceramic ολοκαίνουριο, με κάποιον τρόπο (μετά από αναμονή σε λίστα και στην τιμή καταλόγου, ή με καπέλο από AD, ή ο παπούς μου λέγεται Wilsdorf, ή γιατί αγόρασα πέρσι 10 Cellini και δεν μπορούν πλέον να μου πουν όχι, whatever) έτσι επειδή απλά μπορούσα και είχα την πρόσβαση, αλλά τελικά για όποιο λόγο, δεν θα το φορέσω, δεν κάνει για εμένα, έχω το δικαιώμα να το πουλήσω;
Αν ναι, τι τιμή προτείνεις να βάλω; Εσύ τι θα έβαζες;
Από τα 60K  τεμάχια προς πώληση, πόσα είναι από απλούς ιδιώτες λιανικής και πόσα από επιτήδειους του κυκλώματος Rolex/AD/Grey κλπ.;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12221 στις: Μάιος 16, 2021, 23:02:40 μμ »
Και ξαναλέω για όποιον δεν θέλει να το καταλάβει ότι όλες τις παραπάνω
απόψεις, ανησυχίες, ενστάσεις, δεν τις έχει το 99% των αγοραστών
αλλά μόνο το 1% δηλαδή οι συλλέκτες.

Το έχω πει 5-6 φορές τουλάχιστον ότι για τα εργοστάσια, πελάτες είναι οι μάζες που πληρώνουν τα προϊόντα και όχι οι ολιγάριθμοι enthousiasts που είναι από άποψη όγκου πωλήσεων, σχεδόν αδιάφοροι για αυτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12222 στις: Μάιος 16, 2021, 23:07:11 μμ »
Τελικά;
Εγω προσωπικά για τα νέα λέω,τον αντικαταστατη δηλαδή που δεν έχει ούτε ένα έτος κυκλοφορίας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12223 στις: Μάιος 16, 2021, 23:10:39 μμ »
Αν σου πω ότι χθες αγόρασα ένα Sub no date Steel on Steel Ceramic ολοκαίνουριο, με κάποιον τρόπο (μετά από αναμονή σε λίστα και στην τιμή καταλόγου, ή με καπέλο από AD, ή ο παπούς μου λέγεται Wilsdorf, ή γιατί αγόρασα πέρσι 10 Cellini και δεν μπορούν πλέον να μου πουν όχι, whatever) έτσι επειδή απλά μπορούσα και είχα την πρόσβαση, αλλά τελικά για όποιο λόγο, δεν θα το φορέσω, δεν κάνει για εμένα, έχω το δικαιώμα να το πουλήσω;
Αν ναι, τι τιμή προτείνεις να βάλω; Εσύ τι θα έβαζες;
Από τα 60K  τεμάχια προς πώληση, πόσα είναι από απλούς ιδιώτες λιανικής και πόσα από επιτήδειους του κυκλώματος Rolex/AD/Grey κλπ.;
Μου κάνεις ερωτήσεις που δεν μπορώ και δεν θέλω να σου απαντήσω
Δεν μπορώ να κρίνω τιμές για τον κάθε ιδιώτη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12224 στις: Μάιος 16, 2021, 23:14:08 μμ »
Δηλαδή επειδή κάτι δεν πουλάει θα στο δώσουν τσάμπα? Αν πας σε dealer και ζητήσεις Cellini και θα βρεις και θα πάρεις έκπτωση. Αυτό είναι δεδομένο και διαπιστωμένο.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Αυτο καταλαβες απο το "τζαμπα"? Απλα λεω οτι για καποιο λογο το νομο της προσφορας και της ζητησης τον θυμομαστε μονο για να δικαιολογησουμε τις αυξησεις, για μειωση τιμων ουτε λογος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions