Μα οι λάτρεις πάντα θα υπάρχουν, είναι ανάγκη να το διευκρινίσω αυτό.;;
Είναι ανάγκη να διευκρινίσω οτι υπάρχουν άνθρωποι που θα το πάρουν επειδή το ποσό που κάνει τους φαίνεται για βδομαδιατικο;;
Και καλά κάνουν.
Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά θα το πάρουν σαν εργαλείο , και καλά θα κάνουν
Αλλα δεν μιλάμε ξαναλέω για το 5 τοις εκατό
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Alexandros00 Αλέξανδρε, νομίζω ότι έχεις αποδείξει έμπρακτα ότι αγαπάς τα ρολόγια, ότι ασχολείσαι πολύ εκτεταμένα και βαθιά με το αντικείμενο και ότι μιλάς από εμπειρία.
Από εμένα σίγουρα ξέρεις πολλά περισσότερα.
Η διαφωνία μου μαζί σου είναι ότι κάνεις κάποιες υποθέσεις, και ότι λαμβάνεις κάποια στοιχεία ως αξιώματα. Τις υποθέσεις και τα αξιώματα σου τα υποστηρίζεις πολύ έντονα, και νομίζω αυτό φαίνεται "κάπως" σε μέλη που δεν έχουν τι δική σου εμπειρία και χιλιόμετρα στο hobby και στο forum.
Δεν συμφωνώ με κάποιες από τις εκτιμήσεις σου, αλλά τις σέβομαι. Θα ήθελα να δω από εσένα και από άλλους, κάποια στήριξη των επιχειρημάτων και μια εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική η κατάσταση με μια στοιχειώδη ανάλυση των συνεπειών της πρότασης.
Π.χ. κατά τη γνώμη μου, δέχομαι να μου πει οποιοσδήποτε ότι η Rolex πρέπει να βγάζει 1.000.000 Steel on Steel Ceramic date Submariner το χρόνο, αρκεί να μπορεί να στηρίξει το επιχείρημα ότι αυτό δεν θα βλάψει το Brand νωρίτερα ή αργότερα. Εγώ ας πούμε θεωρώ ότι η λύση δεν είναι τόσο απλή. Δεν είναι η λύση το "Δώστε στον κόσμο αυτό που θέλει/ζητάει".