Είσαι από τους τυχερούς κατόχους που έχεις αλλάξει πολλά, τα έχεις ζήσει με το κουτάλι και ξερεις τι εστί η έννοια ρολόι.
Οι μικρότεροι σε ηλικία που μπήκαν αργά στο παιχνίδι, ζούνε κάτι διαφορετικό και νιώθουν απαξίωση προς κάθε άλλη μάρκα. Νομίζουν ότι αποκτώντας το θα ζήσουν την ουτοπία.
Εντωμεταξύ δεν υπάρχει ένας κάτοχος ο οποίος να το απέκτησε και να νιώθει ότι έπιασε τον απόλυτο στοχο.
Ναι, απέκτησα ΠΟΛΛΑ, τα χάρηκα, τα βίωσα, τα ταλαιπώρησα, τα χρησιμποποίησα, όπως ένα ρολόι πρέπει να χρησιμοποιείται.
Και δώρησα και μερικά στην οικογένειά μου.
Αλλα,
λέω αλλά, ήμουν τυχερός, γιατί με εισήγαγαν στην μάρκα, πολύ παληά, και την λάτρεψα, γιατί άντεχαν, ήταν αδιάβροχα, και είχαν και την καλύτερη χρονομετρία, για τα χρόνια εκείνα.
Και ευχαρίστως θα ξαναέπαιρνα, και ένα, και δύο, και τρία, αρκεί, οι τιμές τους να ήταν όπως τότε, αναλογικά, και εξηγούμαι, το 2010 Οκτώβριο, πήρα Sub Date κεραμικό, με 5.000 Ε. Και το 2011, Datejust, με λευκόχρυσο, με 3.500 Ε.
Και μέχρι εκεί ......το συζητάω. Από εκεί και πέρα, ..........διαστροφή.

Γιατί ΔΕΝ παίρνεις κάποια ιδιότητα παραπάνω από το πχ Casio Duro. Ωρολογιακή εννοώ. Υδατοστεγανότητα, ακρίβεια. Τελος.
Και άμα σου ανέβαζε το κοινωνικό στάτους, την μόρφωση, την οικογενειακή ευτυχία, την πρόοδο των παιδιών, άντε, να το έπαιρνα. Και στις 10.000, και στις 20.000 Ε.
Αλλά, δεν έχει τέτοιες ιδιότητες. Ατυχώς.

Και ξανα-απολογούμαι στους φίλους που το ΘΕΛΟΥΝ. Και τους εύχομαι, αν μπορούν, ας το αποκτήσουν. Χαρά είναι. Συμφωνώ.

Αλλά από την άλλη, να αποκτώ ψυχολογικά, γιατί το θέλω, αλλά, είναι άπιαστο όνειρο, ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
@sub50 ξέρει, γιατί ήταν παρών στο μαγαζί, ότι προσπάθησα να πάρω και ένα NOS, αλλά έδινα 2.500 Ε τότε, και μου ζήταγε παραπάνω. Και δεν τα έδωσα. Λάθος ? Ναι. Τα άξιζε ? Ναι. Αλλά, δεν πίστευα ότι θα έπρεπε να δώσω παραπάνω. Γιατί, δεν θα το έπαιρνα για να το πουλήσω να "κονομήσω" . Θα το έπαιρνα, για να το φοράω. Και θα ήταν υπερβολή.