Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2236821 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #11235 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:33:33 μμ »
Δεν το έβαλα γιατί είναι πιο ακριβό ρολόι, ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενώ το sub το παίρνεις καταλόγου  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11236 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:36:01 μμ »
Α δεν το ήξερα αυτό. Πάντως ειδικές δυνάμεις είναι αυτές, θέλει ελαφρό πάτημα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Για το submariner που αναφέρθηκε παραπάνω...νομίζω πως πλέον το πρόβλημα δεν είναι ότι κάνει 10k..είναι ότι πολύ απλά δεν στο δίνουν πιά. Με τους Κινέζους μεγαλοαστούς να έχουν μπει στο παιχνίδι την τελευταία πενταετία οι λίστες είναι δολοφονικές..και μάλλον δεν ισχύουν καν (δλδ οι AD δίνουν τα steel professionals σε αυτούς που τους έχουν κάνει ήδη μεγάλο τζίρο, και λένε στους υπόλοιπους να περιμένουνε την "σειρά τους").

Αν δεν αυξηθεί η παραγωγή, αυτό δεν αλλάζει. Και η Rolex, αν και εταιρία μαζικής σχετικά παραγωγής (800k+ ρολόγια ετησίως), δεν δείχνει να θέλει να την αυξήσει, ασχέτως του τι λέγανε μερικοί ειδικοί. Εδώ διαβάζω άρθρα-οδηγούς στο internet για το πως θα χτίσεις προσωπική σχέση με τον AD σου..ώστε να σου δώσει την δυνατότητα σε μια διετία να μπορέσεις να αγοράσεις το ρολόι που θέλεις.  ???
Εγω διαφωνώ, πες ότι δέχομαι την αναμονή για κάτι που έχω λοξά, για κάτι που κάνω κέφι.
Δεν δέχομαι την χυδαία αντιμετώπιση των πελατών, όταν σου λένε παραπάνω τιμή από ότι ο τιμοκατάλογο είναι χυδαίο, και πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν πολλά μα πολλά μα πάρα πολλά καλύτερα ρολόγια

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11237 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:41:35 μμ »
Haters gonna hate...!
Rolex μόνο ρε...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #11238 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:44:22 μμ »
Εγω διαφωνώ, πες ότι δέχομαι την αναμονή για κάτι που έχω λοξά, για κάτι που κάνω κέφι.
Δεν δέχομαι την χυδαία αντιμετώπιση των πελατών, όταν σου λένε παραπάνω τιμή από ότι ο τιμοκατάλογο είναι χυδαίο, και πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν πολλά μα πολλά μα πάρα πολλά καλύτερα ρολόγια

Μα ναι, είπαμε πως τιμή πάνω από τον τιμοκατάλογο δεν μπορεί να δώσει ο AD (όχι ο τρίτος, για AD μιλάμε πάντα). Δεν είναι χυδαίο, είναι λόγος να κλείσεις το μαγαζί του, ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΡΟΛΕΞ.

Τώρα για την πραγματική αξία (MSRP ή grey market κλπ)...πληρώνεις την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για την μάρκα, και ειδικά για συγκεκριμένα μοντέλα της. Το πόσο αυτό αξίζει για σένα είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα. Όπως και η αγορά του οιοδήποτε προϊόντος πολυτελείας νομίζω.

Για παράδειγμα, αν είχα αυτό το budget για ρολόι εγώ θα πήγαινα 10000% αλλού, δεν θα σκεφτόμουν την Rolex καν, για πολλούς λόγους.
Και κάποιος άλλος θα δυσκολευόταν και να φανταστεί ακόμα την επιλογή άλλης μάρκας από αυτήν για πρώτο/μόνο "σοβαρό" ρολόι.

One mans honey is the others poison.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11239 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:46:39 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11240 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:54:22 μμ »

Για το submariner που αναφέρθηκε παραπάνω...νομίζω πως πλέον το πρόβλημα δεν είναι ότι κάνει 10k..είναι ότι πολύ απλά δεν στο δίνουν πιά.

Δεν αξίζει τόσο. Εκτός αν το πάρει κάποιος με την ελπίδα ότι θα πάει 15 κ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11241 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 20:56:40 μμ »

Για παράδειγμα, αν είχα αυτό το budget για ρολόι εγώ θα πήγαινα 10000% αλλού, δεν θα σκεφτόμουν την Rolex καν, για πολλούς λόγους.

Δώσε ενδείξεις, Για να καταλάβουμε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11242 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:01:23 μμ »
Ναι,για δωσε,εχει ενδιαφερον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #11243 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:04:28 μμ »
Δώσε ενδείξεις, Για να καταλάβουμε  ;)

Δεν ξέρω κυρ. Γιώργο...βασικά, νομίζω πως είμαι απλά περίεργος. Ένα από τα βασικότερα που με ενδιαφέρουν θα ήταν το ρολόι που φοράω να μην το έχουν όλοι, να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο, κάτι δικό μου. Γιαυτό ίσως και με βλέπω ότι παίρνω ως τώρα να θέλω να το μοντάρω με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Από το lineup της Rolex, το μόνο που θα μου άρεσε θα ήταν ένα Oyster Perpetual 36 σε χαρωπό dial. Ίσως το γαλάζιο ανοιχτό, ή το κόκκινο! Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να αγοράσω ένα Zenith πριν από αυτό, ή ένα Grand Seiko, ή ένα The Citizen ή ένα Nomos ή ένα Ω (ΟΧΙ το Moonwatch).

Είναι και άλλοι λόγοι...από το να με ρωτάνε αν το ρολόι μου είναι μαϊμού μέχρι του να ξέρω πως πλήρωσα τον αφρό των περισσότερων Κινέζων λεφτάδων και νεόπλουτων που δεν ενδιαφέρονται για το χόμπι αλλά και ούτε για το ίδιο το ρολόι που αγοράζουν, αλλά για το status τους. Γιατί κακά τα ψέμματα, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τις τιμές. Αυτό πληρώνει κάποιος κατά την γνώμη μου όταν αγοράζει νέο Rolex το 2021. Ούτε το όνομα, ούτε την ποιότητα, ούτε καν το Status ή την δυνατότητα επένδυσης. Πληρώνει manufactured scarcity.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11244 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:22:03 μμ »
Δεν ξέρω κυρ. Γιώργο...βασικά, νομίζω πως είμαι απλά περίεργος. Ένα από τα βασικότερα που με ενδιαφέρουν θα ήταν το ρολόι που φοράω να μην το έχουν όλοι, να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο, κάτι δικό μου. Γιαυτό ίσως και με βλέπω ότι παίρνω ως τώρα να θέλω να το μοντάρω με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Από το lineup της Rolex, το μόνο που θα μου άρεσε θα ήταν ένα Oyster Perpetual 36 σε χαρωπό dial. Ίσως το γαλάζιο ανοιχτό, ή το κόκκινο! Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να αγοράσω ένα Zenith πριν από αυτό, ή ένα Grand Seiko, ή ένα The Citizen ή ένα Nomos ή ένα Ω (ΟΧΙ το Moonwatch).

Είναι και άλλοι λόγοι...από το να με ρωτάνε αν το ρολόι μου είναι μαϊμού μέχρι του να ξέρω πως πλήρωσα τον αφρό των περισσότερων Κινέζων λεφτάδων και νεόπλουτων που δεν ενδιαφέρονται για το χόμπι αλλά και ούτε για το ίδιο το ρολόι που αγοράζουν, αλλά για το status τους. Γιατί κακά τα ψέμματα, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τις τιμές. Αυτό πληρώνει κάποιος κατά την γνώμη μου όταν αγοράζει νέο Rolex το 2021. Ούτε το όνομα, ούτε την ποιότητα, ούτε καν το Status ή την δυνατότητα επένδυσης. Πληρώνει manufactured scarcity.

Ειναι μια άποψη.  ::)

Εγώ πάντως προσωπικά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, επαναλαμβάνω , ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωδα βάση ή αξία, στο τι θα λέγανε ή λένε οι γύρω, όταν κάτι μου άρεσε και το ήθελα. Ειτε Rolex ήντανε, είτε 2CV, είτε γυναίκα  :D :D :D

Αν παρασύρεται κάποιος από τα πέριξ, το τι λένε και τι θεωρούν, χαμένος από χέρι είναι. ΠΟΤΕ δεν θα ικανοποιήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις επιθυμίες του.

Η συμβουλή μου πάντα είναι follow your heart ! Και κλείσε τ' αυτιά σου.  :D :D :D :D

Από την άλλη, αν θεωρείς ότι όποιος αγοράζει την μάρκα, την αγοράζει σαν επιβεβαίωση ή κατοχύρωση status, ίσως να μην είσαι απόλυτα σωστός. Ισχύει, το έχω δεί στον περιβαλοντα χώρο, αλλά, όχι 100 %. Δες και την αλλη πλευρά.  ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #11245 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:28:35 μμ »
Ω ναι εννοείται...απλά εγώ αυτό αισθάνομαι για τον εαυτό μου. Και δεν το λέω περισσότερο από την άποψη του "τι θα πει ο άλλος" για μένα. Εγώ θα ένοιωθα περίεργα, δεν νομίζω πως θα το χαιρόμουν το ρολόι στον καρπό μου.

Επιπρόσθετα, δεν προσπαθώ να γράψω πως όποιος αγοράζει Rolex το 2021 το κάνει για το Status, ίσα ίσα που όπως ανέφερα παραπάνω μιλάμε για ένα προσωπικό ζήτημα/απόφαση, στην οποία δεν έχει τρίτος λόγο. Μακριά από μένα και η σκέψη ακόμα του να σνομπάρω κάποιον για τα πράγματα που έχει ή που θέλει. Ειδικά την στιγμή που μιλάμε για προϊόντα πολυτέλειας.

Αυτό που έγραψα είναι πως το κάνουν τόσοι που το αποτέλεσμα είναι να πληρώνουν και οι υπόλοιποι/όλοι το premium της κατασκευασμένης έλλειψης. Κάπου εκεί χάνεται νομίζω η πραγματική αξία και μιλάμε για...αφρό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11246 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:30:48 μμ »
@Dante80 έτσι είναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11247 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:47:14 μμ »
Κατά την γνώμη μου οποιοσδήποτε "προσπαθεί" να πείσει για την ορθότητα της επιλογής του ή ότι κάποια συγκεκριμένη εταιρία είναι η κορυφαία όλων, απλά το έχει χάσει.

Λες και η ωρολογιακη αξία μπορεί τόσο εύκολα να μετρηθεί, λες και είναι γύρος του Nirbourgring.

Σκασιλα μου μεγάλη να πείσω κάποιον ότι τα ρολόγια μου είναι κορυφαία ή να απολογηθω γιατί πήρα το Β αντί για tudor ή γιατί θα έδινα 2.300 για ένα bell and ross που φοράει ΕΤΑ.

Άσχετα που μάλλον δεν θα πάρω τίποτα γιατί σκέφτομαι να αλλάξω μηχανή.  Να ανεβάσω ένα vs να σφαχτούμε και για τα μηχανάκια?  :D Η ακόμα καλύτερα ένα "ρολόι vs άλλης μοτό?"  :D

Ή μήπως να ανοίξω ένα θέμα με τιτλο  "σκέφτομαι να πουλήσω το σκούτερ μου και να δώσω και την διαφορά για την άλλη μηχανή και να πάρω ρολεξ και σε 10 χρονια που θα τριπλασιασω τα λεφτά μου να πάρω αμάξι και μηχανή ή διαμέρισμα στην Δάφνη."

Χαλαρά θα έβρισκα μερικούς να έλεγαν ότι είναι καλή ιδέα.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11248 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:51:11 μμ »
Ταλιμπαν  οι τύποι ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11249 στις: Φεβρουάριος 14, 2021, 21:52:25 μμ »
Κατά την γνώμη μου οποιοσδήποτε "προσπαθεί" να πείσει για την ορθότητα της επιλογής του ή ότι κάποια συγκεκριμένη εταιρία είναι η κορυφαία όλων, απλά το έχει χάσει.

Λες και η ωρολογιακη αξία μπορεί τόσο εύκολα να μετρηθεί, λες και είναι γύρος του Nirbourgring.

Σκασιλα μου μεγάλη να πείσω κάποιον ότι τα ρολόγια μου είναι κορυφαία ή να απολογηθω γιατί πήρα το Β αντί για tudor ή γιατί θα έδινα 2.300 για ένα bell and ross που φοράει ΕΤΑ.

Άσχετα που μάλλον δεν θα πάρω τίποτα γιατί σκέφτομαι να αλλάξω μηχανή.  Να ανεβάσω ένα vs να σφαχτούμε και για τα μηχανάκια?  :D Η ακόμα καλύτερα ένα "ρολόι vs άλλης μοτό?"  :D

Ή μήπως να ανοίξω ένα θέμα με τιτλο  "σκέφτομαι να πουλήσω το σκούτερ μου και να δώσω και την διαφορά για την άλλη μηχανή και να πάρω ρολεξ και σε 10 χρονια που θα τριπλασιασω τα λεφτά μου να πάρω αμάξι και μηχανή ή διαμέρισμα στην Δάφνη."

Χαλαρά θα έβρισκα μερικούς να έλεγαν ότι είναι καλή ιδέα.  :D

Ειναι καλή ιδέα!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions