Δώσε ενδείξεις, Για να καταλάβουμε 
Δεν ξέρω κυρ. Γιώργο...βασικά, νομίζω πως είμαι απλά περίεργος. Ένα από τα βασικότερα που με ενδιαφέρουν θα ήταν το ρολόι που φοράω
να μην το έχουν όλοι, να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο, κάτι δικό μου. Γιαυτό ίσως και με βλέπω ότι παίρνω ως τώρα να θέλω να το μοντάρω με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Από το lineup της Rolex, το μόνο που θα μου άρεσε θα ήταν ένα Oyster Perpetual 36 σε χαρωπό dial. Ίσως το γαλάζιο ανοιχτό, ή το κόκκινο! Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα να αγοράσω ένα Zenith πριν από αυτό, ή ένα Grand Seiko, ή ένα The Citizen ή ένα Nomos ή ένα Ω (ΟΧΙ το Moonwatch).
Είναι και άλλοι λόγοι...από το να με ρωτάνε αν το ρολόι μου είναι μαϊμού μέχρι του να ξέρω πως πλήρωσα τον αφρό των περισσότερων Κινέζων λεφτάδων και νεόπλουτων που δεν ενδιαφέρονται για το χόμπι αλλά και ούτε για το ίδιο το ρολόι που αγοράζουν, αλλά για το status
τους. Γιατί κακά τα ψέμματα, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τις τιμές. Αυτό πληρώνει κάποιος κατά την γνώμη μου όταν αγοράζει νέο Rolex το 2021. Ούτε το όνομα, ούτε την ποιότητα, ούτε καν το Status ή την δυνατότητα επένδυσης. Πληρώνει
manufactured scarcity.