Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2247246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #10050 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:07:54 μμ »

Γιώργο,
Γνωστό μέλος που γνωρίζεστε και έχει σεβασμό από όλα τα μέλη λόγω τεράστιων γνώσεων, είχε γράψει όλη την ιστορία αναλυτικά για ένα Hulk το οποίο αγόρασε καινούργιο στη γυναίκα του και αφού σταμάτησε, η εγγύηση δεν τον κάλυψε και πλήρωσε ολόκληρη την επισκευή. Η αιτιολογία ήταν ότι το ρολόι είχε δεχθεί σκληρή χρήση και δεν καλυπτόταν από εγγύηση.
Δε θα ήθελα να αναφέρω και τι δουλειά κάνει η κυρία του και τα πειράγματα που δέχθηκε λόγω της "σκληρής" χρήσης του που αποφάνθηκε η Ρόλεξ.
Από όσο γνωρίζω μετά την επισκευή το ρολόι πωλήθηκε και ασχολείται πλέον με άλλη αγαπημένη του εταιρεία.

Ο δεύτερος είναι συνάδελφός μου, του οποίου το sub σταμάτησε και λόγω ενός σημαδιού στην κάσα, τον ενημέρωσαν κι εκείνον ότι το ρολόι δε καλύπτεται από εγγύηση, προφανώς λόγω χτυπήματος.
Εκεί που το φόραγε για desk diving, πλέον το έχει μόνο για εξόδους.

Το μόνο που περιγράφω είναι ότι συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, αντικείμενα με τεχνολογία και εξαρτήματα είναι που ενδέχεται να αποτύχουν - ίσως καλύτερης ποιότητας, αλλά η συμπεριφορά της εταιρείας δεν είναι πάντα σωστή σύμφωνα με ιστορίες κατόχων που τα πληρώνουν.

Προσωπική εμπειρία είχα μόνο από ένα Blackbay, με ανάμεικτα ουδέτερα συναισθήματα.

Αποδεκτά από την επιτροπή κρίσεων. Ευχαριστώ. :)

Πάμε και σε άλλα.  ::)

Δεν είμαι ούτε νομικός εκπρόσωπος, ούτε μέτοχος της συγκεκριμένης κατασκευάστριας, ούτε καμμιάς άλλης. :(

Αλλά, παραθέτουμε γεγονότα, όπως τα ζήσαμε, ή δημοσιευτηκαν από ανθρώπους που τους εμπιστευόμαστε. Οχι των άλλων.

Εχω και εγώ, αρκετές περιπτώσεις αστοχίας, αλλά, αν ψάξεις στο βάθος, τα γεγονότα, βρίσκεις και τον υπεύθυνο.

Ξεβιδώνω την κορώνα του Sub ( ενα από τα πρώτα μου με ημερομηνία ), και μου μένει ο λαιμός στο χέρι. Αφού τον έσφιγγα μέχρι αηδίας, μια-δύο-δεκαδύο, σφήνωσε η κορώνα στο σπείρωμα, και .......βγήκε ο λαιμός !

Καλά, η άλλη μοναδική στα χρονικά π@π@πι@, στεγανό ρολόι με βιδωτή κορώνα, να είναι ......χειροκουρδιζόμενο ? Πάνε οι λαιμοί, τα σπειρώματα, κλπ.

Το ρολόι της κυρίας μου, μετά από κάποια στιγμή, δεν κούρδιζε στο αυτόματο. Εκτός του ότι η κυρία μου ανταγωνίζεται στα ίσια και κερδίζει και την Προεδρική φρουρα στην ακινησία, ( ....αυτοί κάνουν 2 εικοσάλεπτα, η κυρία μου 3-ωρο και βάλε, μέχρι να χρειαστεί WC ), του έριχνα εγώ μερικές στροφές, κινώντας το με το χέρι, αλλά και πάλι γιόκ.

Πάμε στον φίλο, το ανοίγει, και ο κεντρικός άξονας με το αντίβαρο, ήταν ..........στραβωμένος. Βρε, πως, πότε, γιατί, τελικά σκέφτηκε, μήπως τότε που έπεσε με το ποδήλατο, το είχε κτυπήσει. Αρα, ποιός έφταιγε ?

Το ρίχνω εγώ από το πλυντηριο στα πλακάκια ( .....να κτυπάν τα τακουνάκια  ;D ), κράκ, πάει το ζαφείρι. Ποιός φτάιει ?

Πάμε στον Αλέξανδρο, Βγαίνουμε από το αμάξι, μπάμ το ρολόι στην άσφαλτο. Εδώ πάντως, φταίει ο Αλέξανδρος.  ;) Σίγουρα. Με θάμπωσε με την γοητεία του.

Πρέπει να έχω αγοράσει πάνω από 40-45 ρολόγια από την έναρξη της εμπλοκής μου. Για "πάρτη" μου, για την ευρύτερη οικογένεια, για φίλους και συναδέλφους ( ....επειδή μου έκαναν καλή έκπτωση, παέναμε μαζί  ;) ).

Εχω περιστατικά διείσδυσης νερού από ανοικτή κορώνα, τζαμάκια, μπρασελέ ( πχ Χάρης αλλά και άλλοι ), κακά κουμπώματα, και πολλά άλλα μικρά, ψιλά, κλπ. Και βλέποντας, μαθαίνεις. Και μετά προσέχεις.

ΠΟΤΕ, δεν έτυχε περιστατικό, που να μπορούσα να πω, να, σφάλμα, τους πιάσαμε. 8)

Και στατιστικά, επειδή ανακατεύομαι χρόοοοοοοοοονια, και έχω δεί και μιλήσει με δεκάδες, πολλές δεκάδες ιδιοκτήτες, ποτέ δεν άκουσα ένα περιστατικό, πχ σαν αυτό που βίωσα εγώ με άλλη, με σήμα γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου.

Και , όταν φθάσεις να χρειαστείς κάτι, είναι εκεί, πλήρης κάλυψη, ανταλλακτικών και τεχνιτου.

Και εγώ προσωπικά, τα έχω "στίψει", και παρά τα μικροθεματάκια, πάντα από ευθύνη μου, ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα.Προσωπικά, και η διαδρομή μου το δείχνει, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, στην ολική ποιότητα. Και θα ξαναέπαιρνα, αν δεν πλησίαζε η ημερομηνία ..............λήξης, ή οι τιμές δεν ήταν πλέον παράλογες.

Αλλά, αν είσαι κάτω από 40, σου αρέσουν και μπορείς, το παίρνεις. Γιατί έχεις άλλα 30-40 χρόνια ποιοτικό "πράμα", με πλήρη κάλυψη. Που δεν νομίζω να ισχύει για πολλές από τις υπόλοιπες της "πραγματικής" αξίας γύρω στα 5.000.

Από άλλο φόρουμ, είχαμε επαφή με ρολογά, αντιπρόσωπο εταιριών στην Ελλάδα. Και σπουδασμένο στην καλύτερη σχολή της Ελβετίας. Ναι, Sub φορούσε, και μας εξηγούσε και γιατί ήταν το καλύτερο.

Φίλος, με κεντρικό κοσμηματοπωλείο, με τις καλύτερες μάρκες. Ναι, Datejust φορούσε. Από επιλογή. Λόγω ποιότητας και διάρκειας.

Αν κάποιος, δεν θέλει να παραδεχτεί το κτύπημα, ή την όποια ζημιά, που την προκάλεσε ο ίδιος στο εκάστοτε ρολόι του, είναι άλλο θέμα.

Αλλά, το ότι μπορεί να τα πουλάνε και να είναι βλαμένα από την μαμά, ε, δεν το δέχομαι. Και αν το δεχτώ, πόσο να το υπολογίσω ? Σε τι ποσοστό ?

Συμπέρασμα

Θεωρώ, ότι από τις "προσβάσιμες" μάρκες, είναι ότι καλύτερο. Εγώ, μέχρι VC έφτασα, και το μετάνοιωσα. Δεν θα πώ όμως ότι δεν ήταν καλό. Καλό ήταν, αλλά, για άλλο τρόπο ζωής.

Δεν πήγα σε ΡΡ, ή ΑΡ. Δεν είμαι τόσο πλούσιος.

Αλλά είχα την ευκαιρία να ζήσω με δαύτα, και τα αξιολογώ ως ικανά.

Φυσικά, και κάποια "Ιαπωνικά" ζούνε αντίστοιχα χρόνια, και κάνουν το 1/10 της τιμής.

Αλλά δεν σχολιάζουμε αυτό, την "αξία" της συγκεκριμένης μπράντας σχολιάζουμε.

GMT - Ρολόι 26 ετών, που φορέθηκε παντού. Από τα ψηλά βουνά μέχρι και στα ψαροντούφεκα. Στον ήλιο και στα χιόνια. Εξ ού, και το ξεθώριασμα. Αγυάλιστο. Μετράει ?  ή να πάει για ανακύκλωση ?  ::) ( ...το άλλο, είναι .......36 )

The quality will remain long after the price is forgotten. - Henry Royce

Να βάλω και της κυρίας ? 20 ετών ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10051 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:11:08 μμ »
Πολυ πολυ ωραιο ποστ γιωργο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10052 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:16:40 μμ »
Μπράβο Γιώργο μας έκλεισες ξανα το στόμα με την καλή έννοια  ;)
Το Gmt οπως το βλέπω για ανακύκλωση ειναι,αν βαριέσαι να το πας έχω καλές σχέσεις με την Greenpeace μπορείς να μου το δώσεις να το πάω εγώ και σου υπόσχομαι ότι θα ανακυκλωθει υπεύθυνα  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Time is an illusion" Albert Einstein

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10053 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:18:07 μμ »
Το Gmt οπως το βλέπω για ανακύκλωση ειναι,αν βαριέσαι να το πας έχω καλές σχέσεις με την Greenpeace μπορείς να μου το δώσεις να το πάω εγώ και σου υπόσχομαι ότι θα ανακυκλωθει υπεύθυνα  :D :D

Στην WWF έχεις επαφές ?  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10054 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:22:10 μμ »
Πολυ πολυ ωραιο ποστ γιωργο

Και συνεχίζω, μέχρι να με ..........διώξουνε  :o
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10055 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:24:50 μμ »

Φυσικά και εχω !!
Απλά η WWF δέχεται μόνο daytones με panda dial για αυτό άλλωστε και έχουν ένα panda σαν εικόνα  :D
Έχεις για ανακύκλωση και τέτοια;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10056 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:28:34 μμ »

Ξεβιδώνω την κορώνα του Sub ( ενα από τα πρώτα μου με ημερομηνία ), και μου μένει ο λαιμός στο χέρι. Αφού τον έσφιγγα μέχρι αηδίας, μια-δύο-δεκαδύο, σφήνωσε η κορώνα στο σπείρωμα, και .......βγήκε ο λαιμός !

Βίδωνα, έσφιγγα με όλη μου την δύναμη την κορώνα, για να στεγανοποιεί. ΛΑΘΟΣ !

Με την τριπλή διάταξη, στεγανοποιεί, εφόσον οι τσιμούχες είναι φρέσκες και ελαστικές και με το απλό βίδωμα.

Το κατάλαβα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, όταν βούτηξα, με ΑΝΟΙΚΤΗ κορώνα. Η διάταξη με προστάτεψε.

Αρα. Μην το σφίγγετε πολύ. Ισα ίσα να πατήσει η κορώνα.

Αλλά φροντίστε, να έχετε φρέσκες τσιμούχες, όχι παληές / ξεραμένες / ραγισμένες.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10057 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:29:42 μμ »

Φυσικά και εχω !!
Απλά η WWF δέχεται μόνο daytones με panda dial για αυτό άλλωστε και έχουν ένα panda σαν εικόνα  :D
Έχεις για ανακύκλωση και τέτοια;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ειχα το 1971-72. Το "ανακύκλωσα εγώ. Τέτοιο. Που δεν έλεγε Daytona.  :'( :'( :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10058 στις: Ιούνιος 06, 2020, 13:34:23 μμ »
Όλο βλακείες κάνεις Γιώργο
Ντάξει με την κορώνα είναι ψυχαναγκαστικο αυτό έχω γνωρίσει και άλλους που σφίγγουν πράγματα μέχρι να σπάσουν.

Το Panda γιατι το έδωσες;
Πέρα από την αξία που έχει σήμερα το θεωρώ από τους ομορφότερους χρονογραφους

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10059 στις: Ιούνιος 06, 2020, 14:25:53 μμ »
Όλο βλακείες κάνεις Γιώργο
Ντάξει με την κορώνα είναι ψυχαναγκαστικο αυτό έχω γνωρίσει και άλλους που σφίγγουν πράγματα μέχρι να σπάσουν.

Το Panda γιατι το έδωσες;
Πέρα από την αξία που έχει σήμερα το θεωρώ από τους ομορφότερους χρονογραφους

+1 στα μάτια μου φοβερός χρονογράφος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10060 στις: Ιούνιος 06, 2020, 15:34:07 μμ »

Πάμε στον φίλο, το ανοίγει, και ο κεντρικός άξονας με το αντίβαρο, ήταν ..........στραβωμένος. Βρε, πως, πότε, γιατί, τελικά σκέφτηκε, μήπως τότε που έπεσε με το ποδήλατο, το είχε κτυπήσει.

Ειναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οταν αγοράζουμε, ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ, πάμε σε ειδικό, ανοίγει, βλέπει, ελέγχει.  ;)

Ενα άψογο από όλες τις απόψεις ρολόι, με κουτιά, χαρτιά, φίλου, αδελφού, από Νο 1 μαγαζί, μέσα, μπορεί να κρύβει ........εκπλήξεις.  ???

Λίγη υγρασία, από μια ξεβίδωτη κορώνα, ενα στραβωμένο άξονα, από μια πτώση, ενα σπασμένο ελατήριο από ζόρισμα σε χειροκίνητο κούρδισμα, κλπ.

ΠΟΤΕ δεν αγοράζουμε ...."κάσα". Μηχανισμό αγοράζουμε, και αυτόν ελέγχουμε.  8)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10061 στις: Ιούνιος 06, 2020, 15:51:01 μμ »

Εγώ, μέχρι VC έφτασα, και το μετάνοιωσα. Δεν θα πώ όμως ότι δεν ήταν καλό. Καλό ήταν, αλλά, για άλλο τρόπο ζωής.

Με πίεση και πολύ μπλα - μπλά, "ανέβηκα" κατηγορία, και από τα 5.000, πήγα στα 15.000, για το καλό, το μοναδικό, την στράκα στρούκα, την ΥΩ, αυτά που φοράνε οι Πρόεδροι, αυτά που "κτυπάνε" τιμές στα χρηματιστήρια.

Και το απότέλεσμα ?

Πολλά λεφτά στο χέρι, χωρίς ουσία, και μετά, μόλις χρησιμοποιήθηκε, φάνηκε η αδυναμία του να ..........τρώει σφαλιάρες.

Ρολόι σαλονιού. Μοκέτα, τραπέζι συνεδριάσεων, δεξιώσεις, χαμόγελα.

Μόλις το κατάλαβα καλά, το .......έφυγα.

Στο αντίστοιχο κλίμα, και κάποιοι μόλις καταλάβουν τι πήρανε, με άλλη μάρκα, το φεύγουν, είτε για να μην έχουν τόσα λεφτά στο χέρι, είτε για να βγάλουν κέρδος από την διαφορά.

Και η παρόρμηση, "να πάρω και εγώ", να διακρίνομαι, .....σβήνει, μόλις καταλάβεις ότι, αυτός που ήσουν πρίν είσαι.

Ουτε το πο@λί σου μεγάλωσε, ούτε ανώτερη θέση σου δώσανε, ούτε καλύτερη γυναίκα βρήκες, ούτε σου έπεσε το ........λαχείο.

Και σε μια δεύτερη σκέψη, το "φεύγεις". Ειμαι εγώ για τέτοια ? Να φοβάμαι να το φοράω ? Στο χωράφι ? Στην καταμέτρηση των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ ? Στο άρμεγμα ? ( Τυχάια παραδείγματα ).

Το κάθε ένα όμως, είναι για συγκεκριμένες συνθήκες. Οχι για το θεαθήναι.

Πριν χρόνια, σε ειδική μονάδα των ΕΔ, εδίνετο με 108. Χωρίς αυτό, δεν πήγαινες πουθενά. Χαζοί ήταν αυτοί ? Προφανώς όχι. Στήριζαν ζωές επάνω του.

Συμπέρασμα.

Παίρνεις κάποιο, που σου αρέσει, μπορείς να το υποστηρίξεις, και το χαίρεσαι. Και ξέρεις τι παίρνεις. Και τους λόγους.

Αν το παίρνεις για status, για φιγούρα, για την καφετέρια, ΙΜΟ, τζάμπα στερείσαι άλλα πράγματα.

Αν το παίρνεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ τι αντιπροσωπεύει και τι εκπροσωπεί, πάλι λάθος κάνεις.

Υπάρχουν και πιο φθηνά, αξιόλογα, ποιοτικά, που κάνουν και αυτά δουλειά, με το 1/10, το 1/20, το 1/100 του κόστους. Αλλά,

"...ότι πληρώνεις παίρνεις", και "το φτηνό κρέας, το τρώνε οι σκύλοι".

Αυτά.  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10062 στις: Ιούνιος 06, 2020, 15:54:49 μμ »

Συμπέρασμα.

Παίρνεις κάποιο, που σου αρέσει, μπορείς να το υποστηρίξεις, και το χαίρεσαι. Και ξέρεις τι παίρνεις. Και τους λόγους.

Αν το παίρνεις για status, για φιγούρα, για την καφετέρια, ΙΜΟ, τζάμπα στερείσαι άλλα πράγματα.

Αν το παίρνεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ τι αντιπροσωπεύει και τι εκπροσωπεί, πάλι λάθος κάνεις.

Υπάρχουν και πιο φθηνά, αξιόλογα, ποιοτικά, που κάνουν και αυτά δουλειά, με το 1/10, το 1/20, το 1/100 του κόστους. Αλλά,

"...ότι πληρώνεις παίρνεις", και "το φτηνό κρέας, το τρώνε οι σκύλοι".

Αυτά.  :)

Τα είπες ολα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10063 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:06:46 μμ »
Το θέμα με τον ροτορα είναι γνωστό θυμάμαι στα Ρολεξ και άνθρωπος που τα επισκευάζει μου είπε ότι όλα σχεδόν όταν έρθουν για σέρβις έχουν τζόγο στον ροτορα από φθορά η χτύπημα..

Φυσικά και το ρολόι δεν κάνει τον άνθρωπο αυτά είναι προκαταλήψεις από μια εποχή που όσοι είχαν Ρολόγια ήταν άνθρωποι της "Υψηλής κοινωνίας" που κουβαλάνε ακόμα αρκετοί κακος.

Ξεχνάμε ότι σε άλλες χώρες η τιμή ενός ακριβού ρολογιού είναι προσιτή από αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων.
Σε νησί καλοκαίρι βλέπω μέχρι και παιδιά 18 χρόνων με χρυσά president και datejust μην πούμε για τους Ιταλούς που τα αγοράζουν με το κιλό

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10064 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:37:42 μμ »
Δράττομαι της ευκαιρίας για ανάλογη παρατήρηση στο sub nd που πήρα πέρσι.
Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες δυνατού ηλιακού φωτισμού, συγκεκριμένα σε
κομμάτι της διαδρομής από την δουλειά προς το σπίτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
και ενώ είχα το χέρι κλασσικά έξω από το παράθυρο παρατήρησα πάνω στο ρολόι κάτι
που έμοιαζε με ομόκεντρους κύκλους. Το έβλεπα δηλαδή μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία
του ήλιου πάνω στο ρολόι και μόνο το καλοκαίρι που ήταν δυνατός. Ομόκεντροι κύκλοι
σαν να έχει πάρει κάποιος ένα διαβήτη από την μεριά της βελόνας και να έχει χαράξει
το κρύσταλλο του ρολογιού. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποια αντανάκλαση του
dial πάνω στο κρύσταλλο ή αν ήταν χαρακιά πάνω στο κρύσταλλο και δεν μπορώ να σταματήσω
το αυτοκίνητο πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να κοιτάξω με την ησυχία μου.
Είναι κάτι που το έχετε ξανακούσει?  Τώρα που καλοκαίριασε σκοπεύω να επαναλάβω το πείραμα
για περαιτέρω παρατηρήσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions