Απαντώντας σε φίλο, σε άλλο νήμα, έγραψα
Λέμε, λέμε, ( και εγώ
), κατηγορούμε, αλλά η ποιότητά τους, δεν παίζεται. Ειχα την ευκαιρία και ενός VC, εντάξει, καλό (
), αλλά στην τριπλή τότε τιμή, ανευ λόγου. Δεν είναι τυχαίο, ούτε το όνομα, ούτε η γενική αποδοχή. Και μιλάει κάποιος που τα έχει ταλαιπωρήσει, τα τελευταία ..........45 +
χρόνια, και ξέρει. Απλώς, η φιλοσοφία αντιμετώπισης του πελάτη, και οι τιμές, πλέον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.εντeλώς αυθόρμητα και ειλικρινά, μια και η ανταλλαγή απόψεων είναι αυτή που τρέφει την σκέψη και ανθίζει την γνώση.
Και ξαφνικά, συνειδητοποίησα τι έγραψα ! Αυθόρμητα και από την καρδιά μου.
Ειχα την ευκαιρία και ενός VC, εντάξει, καλό, αλλά στην τριπλή τότε τιμή

Ναι, να βάλω και την φωτό, τυχαία ευρίσκεται, μια και τότε δεν είχαμε φορουμς και απλώς λόγω τρέλλας εγώ έβγαζα φωτογραφίες, φαίνεται και από τις ημερομηνίες, και να συγκριθεί η κατάσταση ενός ρολογιού των 15.000 Ε με αυτήν ενός, που τότε έκανε 2,5-4 με το ζόρι.
Αντοχή ? Σέρβις ? Θα μπορούσα να πώ καλύτερη ήταν των φθηνών. Τώρα αν ήταν διακοσμημένη η μηχανή, και εάν κάθε εξάρτημα ήταν γυαλισμένο στο χέρι, ουδόλως ενδιέφερε τον χρήστη, που ούτε μηχανή έβλεπε, το δε ρολόι, ήταν και λίγο ( το λέω κομψά ), ευαίσθητο.

Και μου έκανε "κλίκ", και λέω. Αυτοί, VC, PP, AP, από σαλονάτα, πήγαν στα σπόρ. Οι άλλοι, Rol, με σπορ ξεκίνησαν, και πάνε σε ........σαλονάτα.
Βλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.
Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.
Οπότε, πιθανόν οι"μεγάλοι" να είπαν.
Αφού είμαστε σε τόσο καλά επίπεδα,
- κρατάνε τιμές σε προϊδιόκτητα δεκαετιών
- εχουν καλό after sales service
δεν ανεβάζουμε λίγο τις τιμές ?,