Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2236729 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Rolex
« Απάντηση #9285 στις: Σεπτέμβριος 11, 2019, 16:45:10 μμ »
Εμένα είναι το μόνο που μου αρέσει κάπως από όλη τη σειρά

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9286 στις: Σεπτέμβριος 11, 2019, 17:11:24 μμ »

Daytona?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9287 στις: Σεπτέμβριος 11, 2019, 17:14:09 μμ »

Daytona?
Ναι Daytona, αν διάλεγα το πιο όμορφο ρολεξ από όλα τα ρολόγια της, από όλες τις σειρές, θα διάλεγα το batman με κεραμική με δεύτερο το explorer ii

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9288 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 01:08:34 πμ »
Ένα Rolex που μου αρέσει πάρα πολύ:
https://www.rolex.com/watches/yacht-master/m126622-0001.html

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9289 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 11:32:58 πμ »
Απαντώντας σε φίλο, σε άλλο νήμα, έγραψα

Λέμε, λέμε, ( και εγώ  ;) ), κατηγορούμε, αλλά η ποιότητά τους, δεν παίζεται. Ειχα την ευκαιρία και ενός VC, εντάξει, καλό (  ::) ), αλλά στην τριπλή τότε τιμή, ανευ λόγου. Δεν είναι τυχαίο, ούτε το όνομα, ούτε η γενική αποδοχή. Και μιλάει κάποιος που τα έχει ταλαιπωρήσει, τα τελευταία ..........45 + ??? χρόνια, και ξέρει. Απλώς, η φιλοσοφία αντιμετώπισης του πελάτη, και οι τιμές, πλέον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

εντeλώς αυθόρμητα και ειλικρινά, μια και η ανταλλαγή απόψεων είναι αυτή που τρέφει την σκέψη και ανθίζει την γνώση.

Και ξαφνικά, συνειδητοποίησα τι έγραψα ! Αυθόρμητα και από την καρδιά μου.

Ειχα την ευκαιρία και ενός VC, εντάξει, καλό, αλλά στην τριπλή τότε τιμή  ??? ??? ??? ??? ???

Ναι, να βάλω και την φωτό, τυχαία ευρίσκεται, μια και τότε δεν είχαμε φορουμς και απλώς λόγω τρέλλας εγώ έβγαζα φωτογραφίες, φαίνεται και από τις ημερομηνίες, και να συγκριθεί η κατάσταση ενός ρολογιού των 15.000 Ε με αυτήν ενός, που τότε έκανε 2,5-4 με το ζόρι.

Αντοχή ? Σέρβις ? Θα μπορούσα να πώ καλύτερη ήταν των φθηνών. Τώρα αν ήταν διακοσμημένη η μηχανή, και εάν κάθε εξάρτημα ήταν γυαλισμένο στο χέρι, ουδόλως ενδιέφερε τον χρήστη, που ούτε μηχανή έβλεπε, το δε ρολόι, ήταν και λίγο ( το λέω κομψά ), ευαίσθητο.  ;)

Και μου έκανε "κλίκ", και λέω. Αυτοί, VC, PP, AP, από σαλονάτα, πήγαν στα σπόρ. Οι άλλοι, Rol, με σπορ ξεκίνησαν, και πάνε σε ........σαλονάτα.

Βλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.
Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.

Οπότε, πιθανόν οι"μεγάλοι" να είπαν.

Αφού είμαστε σε τόσο καλά επίπεδα,
  • τα προϊόντα μας επιζούν
  • κρατάνε τιμές σε προϊδιόκτητα δεκαετιών
  • εχουν καλό after sales service
δεν ανεβάζουμε λίγο τις τιμές ?,  ::)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9290 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 13:24:39 μμ »
Βλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.
Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.

Έχω ρολόι του παππού μου που το φόραγε καθημερινά από θάλασσα έως στη δουλειά του.
Όταν το πήρα άλλαξα τζαμάκι γιατί είχε καεί από την ηλεκτροκόλληση (ήταν ηλεκτρολόγος και στον "ελεύθερο χρόνο του" έφτιαχνε κάγκελα, σιδεράς).

Φυσικά, δεν είχε κάνει ποτέ σέρβις και δούλευε κανονικά και κράταγε χρονομετρία στα 4" τη μέρα.

Το ρολόι είναι είναι του 1975. Και είναι Seiko 5άρι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9291 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 13:33:13 μμ »

Έχω ρολόι του παππού μου που το φόραγε καθημερινά από θάλασσα έως στη δουλειά του.
Όταν το πήρα άλλαξα τζαμάκι γιατί είχε καεί από την ηλεκτροκόλληση (ήταν ηλεκτρολόγος και στον "ελεύθερο χρόνο του" έφτιαχνε κάγκελα, σιδεράς).

Φυσικά, δεν είχε κάνει ποτέ σέρβις και δούλευε κανονικά και κράταγε χρονομετρία στα 4" τη μέρα.

Για τον λόγο αυτό, τα έχωσα στην θυρίδα, και έχω beater αυτό.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9292 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 13:34:07 μμ »

Εντάξει προφανώς.
Προϊστάμενος μου 25 χρόνια πυροσβέστης στο κέντρο της Αθήνας (καταπόνηση τρελή δλδ) με ενα 5αρακι στο καρπό 30 ετών.... Δεν έχει πάθει το παραμικρό και φυσικά ποτέ σερβίς
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9293 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 13:54:52 μμ »
Άρα από αυτά που έγραψες Γιώργο, μόνο το:

κρατάνε τιμές σε προϊδιόκτητα δεκαετιών

ισχύει και ανεβάζουν τις τιμές.
Τα περί αντοχής κλπ. είναι νά χαμε να λέγαμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9294 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:02:05 μμ »

Όποιος τη λέει στο Γιώργο... είναι φίλος μου!  :D :D :D
Ωστόσο, το ότι τα πενταράκια είναι αθάνατα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και τα ρόλεξ είναι όντως αθάνατα και πολύ ανθεκτικά.
Αν κάποιος δλδ θέλει ένα ακριβό ρολόι και ταυτόχρονα θέλει να έχει και αντοχές και να μη φοβάται μην ακουμπήσει κάπου και τρέχει, μπορεί κάλλιστα να αγοράσει ένα, εφόσον του αρέσουν. Μία πιθανή περίπτωση αναφέρω ενδεικτικά.
Τώρα, αν ο Γιώργος το χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια σα δικαιολογία για να αγοράζει, είναι άλλο θέμα!  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9295 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:07:34 μμ »

Παλια αυτο,σημερα ειναι μια αλλη εταιρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9296 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:08:47 μμ »

Όποιος τη λέει στο Γιώργο... είναι φίλος μου!  :D :D :D
Ωστόσο, το ότι τα πενταράκια είναι αθάνατα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και τα ρόλεξ είναι όντως αθάνατα και πολύ ανθεκτικά.
Αν κάποιος δλδ θέλει ένα ακριβό ρολόι και ταυτόχρονα θέλει να έχει και αντοχές και να μη φοβάται μην ακουμπήσει κάπου και τρέχει, μπορεί κάλλιστα να αγοράσει ένα, εφόσον του αρέσουν. Μία πιθανή περίπτωση αναφέρω ενδεικτικά.
Τώρα, αν ο Γιώργος το χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια σα δικαιολογία για να αγοράζει, είναι άλλο θέμα!  :D :D :D
Μα επειδή υπάρχουν κι άλλα ρολόγια αντοχής δε σημαίνει ότι δεν είναι και τα Rolex!
Ίσα ίσα που η Rolex συνδυάζει αναγνωρισιμότητα, εμφάνιση, πουλμούρ και αντοχή! Γι αυτό είναι και vfm!
Κάποιος είχε πει κάποτε ότι αν θες ένα φτηνό ρολόι, πάρε Rolex (δεν ξέρω αν ισχύει και σήμερα, βέβαια... :) ). Από την άποψη ότι συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα.

Άλλο βέβαια αυτό και άλλο ότι ανεβάζουν τιμές επειδή...αντέχουν! Αν ίσχυε αυτό τα Gshock θα κοστίζανε πολλές χιλιάδες ευρώ.
Άρα το θέμα αντοχής είναι μείζονος σημασίας, τα υπόλοιπα είναι που πουλάνε και φυσικά το σύνολο των χαρακτηριστικών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9297 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:16:36 μμ »
Συμφωνώ. Νομίζω ότι σήμερα ο μόνος λόγος που δεν ανεβάζουν τιμές είναι επειδή αντέχουν.
Για όλους τους άλλους ανεβάζουν.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #9298 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:29:34 μμ »
Πριν 32 χρόνια 😭😭😭όταν αγόρασα το πρώτο μου ROLEX μετά από αιματηρές οικονομίες σαν φοιτητής στο εξωτερικό και έχοντας μετατρέψει όλα τα έξτρα χρήματα για σίτιση σε ρολόι (τρώγοντας fast food για μήνες) το έκανα γιατί για ένα λογικό για την εποχή πόσον (στην Αμερική)αγόραζα ένα πολύ ποιοτικό προϊόν .Φανατικος φίλος της ωρολογοποιίας από τότε ,ήταν μονόδρομος η αγορά ενός τέτοιου ρολογιού γιατί και εργαλείο ήταν και φυσικά εκτός μόδας ακόμα,τα φανταχτερά Seiko ήταν το must για τους πουλαμουρηδες της εποχής και σχεδόν όλα τα αλλά ελβετικά η ήταν πολύ ποιο ακριβά η δεν πλησίαζαν τις προδιαγραφές των ROLEX.Μετα έγιναν της μόδας τα μισά-μισά,ανακάλυψαν την μάρκα στη Wall Street και όλα αλλλαξαν ραγδαία.Βεβαια μέχρι και πρόσφατα ,πριν την ξευτίλα των καπελομενων τιμων, ειμουν πιστός φίλος της βασίλισσας, ενδεικτικά το Batman μου το αγόρασα στην αντιπροσωπεία της Αθήνας με μικρή μάλιστα έκπτωση τους πρώτους μήνες που κυκλοφόρησε....Το τι συμβαίνει σήμερα αδυνατώ να το κατανοήσω και φυσικά αρνούμαι  να συμμετάσχω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9299 στις: Σεπτέμβριος 12, 2019, 14:32:15 μμ »
Πριν κανα χρονο ,μελος αγορασε το ND με εκπτωση,τωρσα αν αλλαξε τοσο πολυ μεσα σε ενα χρονο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions