Γιατί.ποια ελβετίδα μπορεί να συγκριθεί με τη Rolex;
αναφορικα με το κατα ποσο ειναι κερδοφορα καμια...σαν ωρολογοποιες πολλες
Μια κερδοφόρα εταιρεία είναι μια πετυχημένη εταιρεία! Αν θες να κάνεις κομψοτεχνήματα, είσαι ελιτίστικη εταιρία, απευθύνεσαι σε ελάχιστους και αποκλείεται να είσαι οικονομικά τόσο επιτυχημένος όσο άλλοι που απευθύνονται σε πιο πολλούς..(Αναφέρομαι στις 4 παραπάνω εταιρίες)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
γιατι να με νοιαζει αν ειναι επιτυχημενη σαν εταιρια εγω δεν κερδιζω τιποτα απο το αν αγοραζω ρολοι απο με κερδοφορο εταιρια πχ ρολεξ οπως δεν θα κερδισω και αν αγορασω με τα ιδια λεφτα ενα ζεζε μαστερ κοντρολ.και οσο για το ελιτιστικη δεν νομιζω υπαρχουν jaeger με 5χιλιαδες ευρω φυσικα φτανουν και μεχρι παρα πολλες χιλιαδες αλλα αλλο αυτο.δεν ειδα να κυκλοφορουν jaeger,rolex απο την αλλη εχω δει πολλα (οπως και omega) δεν ξερω αν ειναι ελληνικο το σκηνικο αυτο αλλα επειδη και καλα η jaeger ειναι ψαγμενη δεν την προτιμαει κανενας και ας ειναι απειρως ανωτερη οσον αφορα την τεχνη του ρολογιου απο παρα πολλες αλλες...μαλλον στην ελλαδα ρολο παιζει μονο το φενεσθαι ...πραγματικα σεβομαι απολυτα τον γνωστη κατοχο ενος ρολεξ γιατι δεν το πηρε επειδη μονο αυτο ηξερε το πηρε επειδη το ηθελε για τον χ,y λογο και μαγκια του αλλα απο την αλλη αποδοκιμαζω τον αδαη που απλα επειδη εχει λεφτα και θελει ρολοι το μονο που ξερει (και ξερουν και οι γυρω του) ειναι το ρολεξ ισως αυτος να ειναι και ο κυριος λογος που δεν μου αρεσει σαν εταιρια ...θα μου πεις οι πελατες μιας εταιριας δεν κανουν την εταιρια δεν ευθυνεται αυτοι για το αν οι πελατες της ειναι οτι ειναι, παρολα αυτα στα ματια μου πεφτει κατακορυφα ετσι
Στέλιο δεν απευθύνομαι μόνο σ ' εσένα, αλλά σε όλους όσους κρίνουν τις συμπεριφορές και την αγοραστική δύναμη των άλλων!! Φτάνει ρε παιδιά το να κρίνετε τον καθένα. Ας κάνει ό,τι θέλει...εσάς τί σας νοιάζει? Τόσο πρόβλημα υπάρχει επειδή πχ φοράνε κάτι που δεν αρέσει σ'εσάς? Δηλαδή θα μου πουν οι άλλοι τί αυτοκίνητο θα πάρω, ή τί γυναίκα θα έχω, ανάλογα με τα γούστα τα δικά τους?
Εκτός αν σας χτύπησε κάποιος με κανένα Rolex και σας άφησε σημάδι....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
εννοειτε ας κανει οτι θελει.δεν εχω δικαιωμα ομως να διαφωνω με την επιλογη του? (με την επιλογη του αδαη για ρολεξ διαφωνω οπως ξανα ειπα) γιατι εδω μεσα οσοι εχουν ρολεξ ειναι απολυτα σεβαστο καθως εν γνωση τους πηραν αυτο το προιον ενω ηξερα και τις αλλες εναλλακτικες και μπραβο τους.το προβλημα μου ειναι αλλου... επισης με δυο ατομα με ρολεξ εχω συναναστραφει (οχι φιλοι του ρολογιου) ισως ετυχε κιολας αλλα οταν φοραν το ρολεξ παιρνουν ενα υφος... τοσο υπερανω και επειδικτικο αν μπορουσαν να το φοραν στο κεφαλι εκει θα το φορουσαν
οκ...Να διαφωνείς με την επιλογή τους, αλλά να το λες εκεί που πρέπει, να σου φύγει και το άχτι που τους έχεις ..
εδώ μέσα γιατί τα λες, αφού όπως παραδέχτηκες εδώ ύπαρχουν ωρολογόφιλοι που με αυτών τις επιλογές μάλλον συμφωνείς. Το πέρι επίδειξης άστο! Αν σε ενοχλεί να τους βλέπεις, γύρνα το κεφάλι σου από την άλλη! Με συγχωρείς, αλλά το
γιατί επιδεικνύεται ο καθένας είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα για να το ανοίξουμε εδώ μέσα..Άσε με να το ξέρω καλύτερα...
Αν θέλεις να ανοίξουμε ένα ειδικό θέμα να γράψουμε αυτά που μας ενοχλούν και διαφωνούμε μαζί τους.Αλλά να ξέρεις με το να τους κρίνουμε δεν πρόκειται να τους φέρουμε πιο κοντά στη δική μας συμπεριφορά. Γιατί φαντάζομαι ότι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν τολμώ να πιστέψω ότι είμαστε απεσταλμένοι του Θεού με σκοπό να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
Στο θέμα Rolex λοιπόν! Λέμε απλά ότι δε γουστάρουμε την εταιρεία και τελείωσε. <<Όλοι εσείς οι άσχετοι που τα φοράτε, μισό λεπτό να σας κάνω ένα τεστ γνώσεων να δω αν έχετε δικαίωμα να τα φοράτε και αν τα φοράτε σταματήστε να τα επιδεικνύετε!>> (Εξαιρούνται από το τεστ οι ωρολογόφιλοι. Κώστα και Γιώργο εγώ πότε θα παραλάβω την ταυτότητα του μέλους του φόρουμ, για να εξαιρεθώ και να μπορώ να φοράω άνετα Rolex?)
Και κάτι τελευταίο από καθαρή περιέργεια: Πώς επιδυκνύει κανείς ένα ρολόι;Σηκώνει τα μανίκια ή φοράει κοντομάνικα μέσα στο χειμώνα; Εγώ που είναι η δουλειά μου να παρατηρώ τις συμπεριφορές και λόγω κάποιας οικονομικής άνεσης κυκλοφορώ σε μέρη που συχνάζουν άτομα με Rolex, ΡΡ,VC κλπ, δεν έχει πιάσει καμιά ιδιαίτερη τάση τέτοιου είδους...
Μήπως όλα ξεκινάνε από το πόσο δε γουστάρουμε μια εταιρεία; Μήπως όλα είναι (όχι στο μυαλό ) στην ψυχή μας;
(Ξέρεις πάρα πολύ καλά τη γνώμη μου για σένα και το μόνο που κάνω παραπάνω είναι να σε χρησιμοποιώ ως παράδειγμα - φαντάζομαι με την άδεια σου.)