Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2237739 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #2940 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:10:42 μμ »
Γιατί.ποια ελβετίδα μπορεί να συγκριθεί με τη Rolex;
αναφορικα με το κατα ποσο ειναι κερδοφορα καμια...σαν ωρολογοποιες πολλες

Μια κερδοφόρα εταιρεία είναι μια πετυχημένη εταιρεία! Αν θες να κάνεις κομψοτεχνήματα, είσαι ελιτίστικη εταιρία, απευθύνεσαι σε ελάχιστους και αποκλείεται να είσαι οικονομικά τόσο επιτυχημένος όσο άλλοι που απευθύνονται σε πιο πολλούς..(Αναφέρομαι στις 4 παραπάνω εταιρίες)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
γιατι να με νοιαζει αν ειναι επιτυχημενη σαν εταιρια εγω δεν κερδιζω τιποτα απο το αν αγοραζω ρολοι απο με κερδοφορο εταιρια πχ ρολεξ οπως δεν θα κερδισω και αν αγορασω με τα ιδια λεφτα ενα ζεζε μαστερ κοντρολ.και οσο για το ελιτιστικη δεν νομιζω υπαρχουν jaeger με 5χιλιαδες ευρω φυσικα φτανουν και μεχρι παρα πολλες χιλιαδες αλλα αλλο αυτο.δεν ειδα να κυκλοφορουν jaeger,rolex απο την αλλη εχω δει πολλα (οπως και omega) δεν ξερω αν ειναι ελληνικο το σκηνικο αυτο αλλα επειδη και καλα η jaeger ειναι ψαγμενη δεν την προτιμαει κανενας και ας ειναι απειρως ανωτερη οσον αφορα την τεχνη του ρολογιου απο παρα πολλες αλλες...μαλλον στην ελλαδα ρολο παιζει μονο το φενεσθαι ...πραγματικα σεβομαι απολυτα τον γνωστη κατοχο ενος ρολεξ γιατι δεν το πηρε επειδη μονο αυτο ηξερε το πηρε επειδη το ηθελε για τον χ,y λογο και μαγκια του αλλα απο την αλλη αποδοκιμαζω τον αδαη που απλα επειδη εχει λεφτα και θελει ρολοι το μονο που ξερει (και ξερουν και οι γυρω του) ειναι το ρολεξ ισως αυτος να ειναι και ο κυριος λογος που δεν μου αρεσει σαν εταιρια ...θα μου πεις οι πελατες μιας εταιριας δεν κανουν την εταιρια δεν ευθυνεται αυτοι για το αν οι πελατες της ειναι οτι ειναι, παρολα αυτα στα ματια μου πεφτει κατακορυφα ετσι

Στέλιο δεν απευθύνομαι μόνο σ ' εσένα, αλλά σε όλους όσους κρίνουν τις συμπεριφορές και την αγοραστική δύναμη των άλλων!! Φτάνει ρε παιδιά το να κρίνετε τον καθένα. Ας κάνει ό,τι θέλει...εσάς τί σας νοιάζει? Τόσο πρόβλημα υπάρχει επειδή πχ φοράνε κάτι που δεν αρέσει σ'εσάς? Δηλαδή θα μου πουν οι άλλοι τί αυτοκίνητο θα πάρω, ή τί γυναίκα θα έχω, ανάλογα με τα γούστα τα δικά τους?
Εκτός αν σας χτύπησε κάποιος με κανένα Rolex και σας άφησε σημάδι....

εννοειτε ας κανει οτι θελει.δεν εχω δικαιωμα ομως να διαφωνω με την επιλογη του? (με την επιλογη του αδαη για ρολεξ διαφωνω οπως ξανα ειπα) γιατι εδω μεσα οσοι εχουν ρολεξ ειναι απολυτα σεβαστο καθως εν γνωση τους πηραν αυτο το προιον ενω ηξερα και τις αλλες εναλλακτικες και μπραβο τους.το προβλημα μου ειναι αλλου... επισης με  δυο ατομα με ρολεξ εχω συναναστραφει (οχι φιλοι του ρολογιου) ισως ετυχε κιολας αλλα οταν φοραν το ρολεξ παιρνουν ενα υφος... τοσο υπερανω και επειδικτικο αν μπορουσαν να το φοραν στο κεφαλι εκει θα το φορουσαν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2941 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:12:12 μμ »

Three proprietary hairspring designs: Omega's Si14 by Nivarox-FAR, The Parachrom spring by Rolex, and the Silinvar Balance Spring by Patek Philippe
απεκτησα λιγο γνωση ακομα thanks ;) george :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sneakysneaky

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2942 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:12:46 μμ »
Το ότι φτιάχνει απλά και ανθεκτικά ρολόγια είναι για μένα μεγάλο +.  Κι επίσης κατάφερε να τα προμοτάρει ως lux προϊόν.  Επίσης μαγκιά.  Το μόνο θέμα είναι ότι το μαρκετινγκ της δίνει ένα τεράστιο boost στις τιμές τους που απλά δεν δικαιολογεί το ίδιο το προϊόν.  Όμως δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεί κάποιος να "εκλογικεύσει" έτσι κ αλλιώς την αγορά των 6-7000 ευρώ.  Πήρε ένα ρολόι με τόσα λεφτά και αυτό από μόνο του είναι παράλογο.  Γούσταρε όμως να το κάνει κ αυτό αρκεί.  Κ ήθελε την αναγνωρισιμότητα.  Σεβαστό και αυτό διότι εδώ που τα λέμε,  όλοι μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μια α επίδειξη την θέλουμε.  Το μόνο πρόβλημα πραγματικά και ο λόγος που η rolex έχει τόσους haters είναι η υπεροψία πολλών (η πλειοφηφία εδώ που τα λέμε,  καθότι δεν είναι πολλοί που ξέρουν τι φοράνε πραγματικά) κατόχων,  που και jlc και pp να φοράς θα θεωρούν ότι είναι πιο γαμάουα.  Καλά για gs δεν το συζητώ...

Τα επιχειρήματα περί inhouse σεβαστά,  αλλά ενώ θα κριτικάρει κάποιος εύκολα την Ω και την Tag,  λίγοι θα πουν κάτι έναντι της iwc ή της Vacheron που θα βάλουν ΕΤΑ ή jlc μηχανή αντίστοιχα.  Από ένα σημείο και μετά οποιαδήποτε επιλογή ρολογιού είναι συναισθηματική καθαρά.  Αν πάω εγώ και πάρω GS δεν θα πρέπει να σκέφτομαι τι κορόιδο είναι ο κάτοχος rolex.  Μάλλον είμαστε κ οι 2 που πιστεύουμε ότι ένα αντικείμενο αξίζει πραγματικά τόσο. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2943 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 20:11:57 μμ »
Γιατί.ποια ελβετίδα μπορεί να συγκριθεί με τη Rolex;
αναφορικα με το κατα ποσο ειναι κερδοφορα καμια...σαν ωρολογοποιες πολλες

Μια κερδοφόρα εταιρεία είναι μια πετυχημένη εταιρεία! Αν θες να κάνεις κομψοτεχνήματα, είσαι ελιτίστικη εταιρία, απευθύνεσαι σε ελάχιστους και αποκλείεται να είσαι οικονομικά τόσο επιτυχημένος όσο άλλοι που απευθύνονται σε πιο πολλούς..(Αναφέρομαι στις 4 παραπάνω εταιρίες)

γιατι να με νοιαζει αν ειναι επιτυχημενη σαν εταιρια εγω δεν κερδιζω τιποτα απο το αν αγοραζω ρολοι απο με κερδοφορο εταιρια πχ ρολεξ οπως δεν θα κερδισω και αν αγορασω με τα ιδια λεφτα ενα ζεζε μαστερ κοντρολ.και οσο για το ελιτιστικη δεν νομιζω υπαρχουν jaeger με 5χιλιαδες ευρω φυσικα φτανουν και μεχρι παρα πολλες χιλιαδες αλλα αλλο αυτο.δεν ειδα να κυκλοφορουν jaeger,rolex απο την αλλη εχω δει πολλα (οπως και omega) δεν ξερω αν ειναι ελληνικο το σκηνικο αυτο αλλα επειδη και καλα η jaeger ειναι ψαγμενη δεν την προτιμαει κανενας και ας ειναι απειρως ανωτερη οσον αφορα την τεχνη του ρολογιου απο παρα πολλες αλλες...μαλλον στην ελλαδα ρολο παιζει μονο το φενεσθαι ...πραγματικα σεβομαι απολυτα τον γνωστη κατοχο ενος ρολεξ γιατι δεν το πηρε επειδη μονο αυτο ηξερε το πηρε επειδη το ηθελε για τον χ,y λογο και μαγκια του αλλα απο την αλλη αποδοκιμαζω τον αδαη που απλα επειδη εχει λεφτα και θελει ρολοι το μονο που ξερει (και ξερουν και οι γυρω του) ειναι το ρολεξ ισως αυτος να ειναι και ο κυριος λογος που δεν μου αρεσει σαν εταιρια ...θα μου πεις οι πελατες μιας εταιριας δεν κανουν την εταιρια δεν ευθυνεται αυτοι για το αν οι πελατες της ειναι οτι ειναι, παρολα αυτα στα ματια μου πεφτει κατακορυφα ετσι

Στέλιο δεν απευθύνομαι μόνο σ ' εσένα, αλλά σε όλους όσους κρίνουν τις συμπεριφορές και την αγοραστική δύναμη των άλλων!! Φτάνει ρε παιδιά το να κρίνετε τον καθένα. Ας κάνει ό,τι θέλει...εσάς τί σας νοιάζει? Τόσο πρόβλημα υπάρχει επειδή πχ φοράνε κάτι που δεν αρέσει σ'εσάς? Δηλαδή θα μου πουν οι άλλοι τί αυτοκίνητο θα πάρω, ή τί γυναίκα θα έχω, ανάλογα με τα γούστα τα δικά τους?
Εκτός αν σας χτύπησε κάποιος με κανένα Rolex και σας άφησε σημάδι....

εννοειτε ας κανει οτι θελει.δεν εχω δικαιωμα ομως να διαφωνω με την επιλογη του? (με την επιλογη του αδαη για ρολεξ διαφωνω οπως ξανα ειπα) γιατι εδω μεσα οσοι εχουν ρολεξ ειναι απολυτα σεβαστο καθως εν γνωση τους πηραν αυτο το προιον ενω ηξερα και τις αλλες εναλλακτικες και μπραβο τους.το προβλημα μου ειναι αλλου... επισης με  δυο ατομα με ρολεξ εχω συναναστραφει (οχι φιλοι του ρολογιου) ισως ετυχε κιολας αλλα οταν φοραν το ρολεξ παιρνουν ενα υφος... τοσο υπερανω και επειδικτικο αν μπορουσαν να το φοραν στο κεφαλι εκει θα το φορουσαν

οκ...Να διαφωνείς με την επιλογή τους, αλλά να  το λες εκεί που πρέπει, να σου φύγει και το άχτι που τους έχεις ..εδώ μέσα γιατί τα λες, αφού όπως παραδέχτηκες εδώ ύπαρχουν ωρολογόφιλοι που με αυτών τις επιλογές  μάλλον συμφωνείς.
Το πέρι επίδειξης άστο! Αν σε ενοχλεί να τους βλέπεις, γύρνα το κεφάλι σου από την άλλη! Με συγχωρείς, αλλά το γιατί επιδεικνύεται ο καθένας είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα για να το ανοίξουμε εδώ μέσα..Άσε με να το ξέρω καλύτερα...
Αν θέλεις να ανοίξουμε ένα ειδικό θέμα να γράψουμε αυτά που μας ενοχλούν και διαφωνούμε μαζί τους.Αλλά να ξέρεις με το να τους κρίνουμε δεν πρόκειται να τους φέρουμε πιο κοντά στη δική μας συμπεριφορά. Γιατί φαντάζομαι ότι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν τολμώ να πιστέψω ότι είμαστε απεσταλμένοι του Θεού με σκοπό να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
Στο θέμα Rolex λοιπόν! Λέμε απλά ότι δε γουστάρουμε την εταιρεία και τελείωσε. <<Όλοι εσείς οι άσχετοι που τα φοράτε, μισό λεπτό να σας κάνω ένα τεστ γνώσεων να δω αν έχετε δικαίωμα να τα φοράτε και αν τα φοράτε σταματήστε να τα επιδεικνύετε!>> (Εξαιρούνται από το τεστ οι ωρολογόφιλοι. Κώστα και Γιώργο εγώ πότε θα παραλάβω την ταυτότητα του μέλους του φόρουμ, για να εξαιρεθώ και να μπορώ να φοράω άνετα Rolex?)
Και κάτι τελευταίο από καθαρή περιέργεια: Πώς επιδυκνύει κανείς ένα ρολόι;Σηκώνει τα μανίκια ή φοράει κοντομάνικα μέσα στο χειμώνα;  Εγώ που είναι η δουλειά μου να παρατηρώ τις συμπεριφορές και λόγω κάποιας οικονομικής άνεσης κυκλοφορώ σε μέρη που συχνάζουν άτομα με Rolex, ΡΡ,VC κλπ, δεν έχει πιάσει καμιά ιδιαίτερη τάση τέτοιου είδους...
Μήπως όλα ξεκινάνε από το πόσο δε γουστάρουμε μια εταιρεία; Μήπως όλα είναι (όχι στο μυαλό ) στην ψυχή μας;
(Ξέρεις πάρα πολύ καλά τη γνώμη μου για σένα και το μόνο που κάνω παραπάνω είναι να σε χρησιμοποιώ ως παράδειγμα - φαντάζομαι με την άδεια  σου.)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 12, 2014, 20:14:05 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2944 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 21:20:59 μμ »
Δε κανω επιθεση... αλλα με αυτα που λετε μου φαινεσαι οτι εσεις δεν ειστε οι γνωστες... το οτι μια εταιρια οπως η rolex η apple η mercedes κτλ κτλ ειναι τοσο κορυφαιες εταιριες που απλα το εχει αποδεχτει ολος ο κοσμος... παει και τελειωσε!! τωρα αμα εσυ θες να το παιζεις ψαγμενος και να της πηγαινεις κοντρα αυτο ειναι αλλο... αλλα θα στο πω απο την ειδικοτητα μου ειμαι 27 σχεδον και λογω σπουδων μια ζωη ακουω... windows vs linux τα windows κολλανε κτλ κτλ... αυτα τα λενε οι κομπλεξικοι και δυστυχως αυτοι που δεν εχουν γνωσεις σε βαθος... γιατι ολοι οι linuxades ξεκινησαν απο windows γιατι ειναι ευκολα... για βαλε εναν πιτσιρικα 8χρ. να σου γραψει sudo apt-get install watch... ενω με ενα δυο κλικ ειναι μαγκας... δεν γινεσαι ψαγμενος κοντρα σε κολοσσους... πως να το κανουμε και μην πεις οτι αυτες οι εταιριες εχουν αρκετα για marketing γιατι καμια εταιρια δεν ξεκιναει με να χωνει ολα τα λεφτα της στο marketing... να σου πω πως παει... ξεκιναει μια γαματη εταιρια... την στηριζουν οι γνωστες... κανει λεφτα... κανει ονομα... κανει πολυ διαφημιση... μερικοι γνωστες ξενερωνουν γιατι ειναι κομπλεξικοι και θελουν μονο εκεινη να φορανε την ποιοτητα και να μην εχει ολος ο κοσμος την πληροφορια αυτη... και μετα χωριζονται σε 2 στρατοπεδα... ετσι ειναι ο ανθρωπος... θελει παντα να παιρνει θεση στα vs... τον κανει καλυτερο ανθρωπο... τεσπα δε κανω επιθεση σε καποιον ουτε τα επιθετα ειναι για καποιον μιλησα για μεριδα ανθρωπων...!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2945 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 21:25:31 μμ »
Δε κανω επιθεση... αλλα με αυτα που λετε μου φαινεσαι οτι εσεις δεν ειστε οι γνωστες... το οτι μια εταιρια οπως η rolex η apple η mercedes κτλ κτλ ειναι τοσο κορυφαιες εταιριες που απλα το εχει αποδεχτει ολος ο κοσμος... παει και τελειωσε!! τωρα αμα εσυ θες να το παιζεις ψαγμενος και να της πηγαινεις κοντρα αυτο ειναι αλλο... αλλα θα στο πω απο την ειδικοτητα μου ειμαι 27 σχεδον και λογω σπουδων μια ζωη ακουω... windows vs linux τα windows κολλανε κτλ κτλ... αυτα τα λενε οι κομπλεξικοι και δυστυχως αυτοι που δεν εχουν γνωσεις σε βαθος... γιατι ολοι οι linuxades ξεκινησαν απο windows γιατι ειναι ευκολα... για βαλε εναν πιτσιρικα 8χρ. να σου γραψει sudo apt-get install watch... ενω με ενα δυο κλικ ειναι μαγκας... δεν γινεσαι ψαγμενος κοντρα σε κολοσσους... πως να το κανουμε και μην πεις οτι αυτες οι εταιριες εχουν αρκετα για marketing γιατι καμια εταιρια δεν ξεκιναει με να χωνει ολα τα λεφτα της στο marketing... να σου πω πως παει... ξεκιναει μια γαματη εταιρια... την στηριζουν οι γνωστες... κανει λεφτα... κανει ονομα... κανει πολυ διαφημιση... μερικοι γνωστες ξενερωνουν γιατι ειναι κομπλεξικοι και θελουν μονο εκεινη να φορανε την ποιοτητα και να μην εχει ολος ο κοσμος την πληροφορια αυτη... και μετα χωριζονται σε 2 στρατοπεδα... ετσι ειναι ο ανθρωπος... θελει παντα να παιρνει θεση στα vs... τον κανει καλυτερο ανθρωπο... τεσπα δε κανω επιθεση σε καποιον ουτε τα επιθετα ειναι για καποιον μιλησα για μεριδα ανθρωπων...!!!

:) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2946 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 21:37:06 μμ »
Κοιτα Χαρη πιστευω ειμαι σωστος... γιατι απλα δεν γινεσαι ψαγμενος κοντρα στα ονοματα... δεν ειμαι 5χρονων να μου πεις ποια nike ρε την addidas την ξερεις που γαμαει... και αληθεια αυτο ξεκινησε επειδη μερικοι ηλιθιοι θεωρουν οτι η γνωση, η πληροφορια γενικα ειναι για λιγους... οχι ειναι ελευθερη ειναι τσαμπα και ειναι για ολους... οσους θελουν να ξεστραβωθουν... και δεν ειμαι ουτε ακτιβιστης ουτε κουμουνιστης... ειμαι σκεπτομενος ανθρωπος... δεν γινεται να τα ξερω ολα... τα παντα... εγω στην ειδικοτητα μου οφειλω να ειμαι αντικειμενικος και να σου δωσω απλοχερα μια γνωση που για να την εχω χρειαστηκα 15χρονια μαλακιας... εσυ στο αντικειμενο σου δε θα μου πεις ποσα βιβλια διαβασες θα μου πεις την διαμορφωμενη γνωση σου που πλεον ειναι αποψη σου... οποτε ολοι αυτοι που ξερουν τα rolex ρωτησαν 10 ανθρωπους 0% δεν υπαρχει στη στατιστικη οποτε μεσα σε αυτους εστω ο ενας θα ειναι ψαγμενος και θα του ειπε rolex... τεσπα... αρκουν αυτα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2947 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 22:52:35 μμ »
χαρη προφανως συζητηση κανουμε και δεν παρεξηγω τιποτα μιλα οσο ελευθερα θες!δεν ειπα να γινει κανενα τεστ στο ποσο ωρολογοφιλος ειναι ο καθενας που φοραει ρολεξ εγω ειπα απλα οτι αλλιως βλεπω το ρολεξ σε εναν ωρολογοφιλο και αλλιως σε εναν ασχετο επι του συγκεκριμενου θεματος.οσο για το πως επιδυκνευει κανει καποια αντικειμενα απαιτει συζητηση πχ τις προαλες σκαει μυτη μια lambo μπροστα απο το μαγαζι που ημουν και παρκαρει μπροστα και μαρσαρει και ολιγον ε θα μπρορουσε να ειναι πιο χαμηλων τονων και να παρκαρει καπου αλλου (υπηρχε χωρος) και να μην μαρσαρει...ετσι και με το ρολοι υπαρχουν κινησεις του σωματος που το προβαλουν περισσοτερο.
batman (sorry δεν γνωριζω το ονομα σου) μηπως ειναι bruce wayne? :P (αστειακι) η γνωση ειναι για ολους και δεν το παιζω ουτε ψαγμενος ουτε τιποτα.οποιος θελει να μαθει για ρολογια ας κατσει να μαθει μαζι του ειμαι.τωρα αυτα περι mercedes apple δεν τα πολυ καταλαβα καμια απο τις δυο δεν μου αρεσει προτιμω audi και αλλα προιοντα τεχνολογιας αντιστοιχα
στο windows vs linux συμφωνω απολυτα :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2948 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 23:21:37 μμ »
χαρη προφανως συζητηση κανουμε και δεν παρεξηγω τιποτα μιλα οσο ελευθερα θες!δεν ειπα να γινει κανενα τεστ στο ποσο ωρολογοφιλος ειναι ο καθενας που φοραει ρολεξ εγω ειπα απλα οτι αλλιως βλεπω το ρολεξ σε εναν ωρολογοφιλο και αλλιως σε εναν ασχετο επι του συγκεκριμενου θεματος.οσο για το πως επιδυκνευει κανει καποια αντικειμενα απαιτει συζητηση πχ τις προαλες σκαει μυτη μια lambo μπροστα απο το μαγαζι που ημουν και παρκαρει μπροστα και μαρσαρει και ολιγον ε θα μπρορουσε να ειναι πιο χαμηλων τονων και να παρκαρει καπου αλλου (υπηρχε χωρος) και να μην μαρσαρει...ετσι και με το ρολοι υπαρχουν κινησεις του σωματος που το προβαλουν περισσοτερο.
batman (sorry δεν γνωριζω το ονομα σου) μηπως ειναι bruce wayne? :P (αστειακι) η γνωση ειναι για ολους και δεν το παιζω ουτε ψαγμενος ουτε τιποτα.οποιος θελει να μαθει για ρολογια ας κατσει να μαθει μαζι του ειμαι.τωρα αυτα περι mercedes apple δεν τα πολυ καταλαβα καμια απο τις δυο δεν μου αρεσει προτιμω audi και αλλα προιοντα τεχνολογιας αντιστοιχα
στο windows vs linux συμφωνω απολυτα :P

Στέλιο μου, δε φταίει η Lambo.Αυτός που την οδηγεί φταίει (για σένα). Επόμενως αφήνουμε τη Lambo,τα Rolex,τις Ferrari κλπ...
Οπότε δεν κατηγορούμε τα προιόντα! Τα προιόντα τα κρίνουμε από τη συνολική τους εικόνα και όχι από τα ποιός τα χρησιμοποιεί!
Φαντάσου λίγο τον εαυτό σου να αποκτάς κάτι που δεν το έχουν πολλοί. Αν σου κάνω ένα τεστ, είμαι 90% σίγουρος ότι θα φερθείς όπως φέρονται αυτοί. Το μέγαλο αυτό ποσοστό  προέρχεται από έρευνα στο συγκεκριμένο θέμα και έγινε με συνεντεύξεις δια ζώσης. Αν ανήκεις στο 90% (το πιο πιθανό) καλύτερα να μην επιμένεις, γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι κάνεις λάθος να τους κρίνεις, γιατί είσαι ένας από αυτούς! Αν ανήκεις στο 10% (επίσης πιθανό, αλλά πιο δύσκολο) σίγουρα δε θα επιμένεις, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου να κρίνεις τη συμπεριφορά των άλλων!
Τέλος το θέμα για μένα. Να ξέρεις ότι δε ενδιαφέρει να πείσω κανέναν!Τη γνώμη μου παραθέτω - με λίγες πινελιές επιστημονικής έρευνας!
Πάντως να ξέρεις ότι εγώ ανήκω στο 90% και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2949 στις: Ιανουάριος 15, 2014, 15:55:05 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2950 στις: Ιανουάριος 16, 2014, 14:49:43 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2951 στις: Ιανουάριος 18, 2014, 00:53:40 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2952 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 02:27:04 πμ »
The Rolex Commando

imagen

Well, there is, and we did. It is called the Rolex Commando and it looks quite a bit like an Explorer, although it is not one. In fact, when the Commando was released (to only the US market in 1972 and 1972 only), it was considered a stripped down version of the 1016 Explorer. It was the cheapest model in the entire Rolex catalog, alongside the boy's size watch. It features different hands than the Explorer, but does have the "3,6,9" markers. Also, the main difference between the Commando and the Explorer is that while the Explorer is and always has been an automatic wristwatch, the Commando featured a manual-wind movement.

http://www.hodinkee.com/blog/2009/5/28/the-rolex-commando-not-an-explorer-not-a-space-dweller-just.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2953 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 21:47:29 μμ »
Απλο και ομορφο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2954 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 22:04:56 μμ »
Απλο και ομορφο!

Να δω το Rolex μέσα στις λάσπες και τις παραλλαγές και θα τα έχω δει όλα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions