0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κατάστημα για να παραγγείλω από το εξωτερικό; Να έχει όμως ο ίδιος αγοράσει για να ξέρουμε ότι είναι εντάξει. Μη μου φέρει κάτι που δεν είναι γνήσιο g-shock.Εάν είναι να θεωρηθεί διαφήμιση ας στείλει ένα p.m Ευχαριστώ.
Παράθεση από: Jimmis στις Φεβρουάριος 02, 2020, 20:16:16 μμΚαλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κατάστημα για να παραγγείλω από το εξωτερικό; Να έχει όμως ο ίδιος αγοράσει για να ξέρουμε ότι είναι εντάξει. Μη μου φέρει κάτι που δεν είναι γνήσιο g-shock.Εάν είναι να θεωρηθεί διαφήμιση ας στείλει ένα p.m Ευχαριστώ.Ρίξε μια ματιά στο Watchshop. Αυτήν την εποχή έχει κάποια καλά κομμάτια σε έκπτωση.
https://www.sakurawatches.com/casio-oceanus-classic-line-all-black-ip-ocw-t200sb-1ajf
και φορεμενο το baby g tough solar απο την κορη μου
Παράθεση από: filipdent στις Φεβρουάριος 05, 2020, 22:55:48 μμκαι φορεμενο το baby g tough solar απο την κορη μου....και κόρη tough. Αντεξε την λαβή σου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.