Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1718789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #3480 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 17:50:40 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3481 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 23:16:02 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3482 στις: Νοέμβριος 06, 2014, 17:45:05 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3483 στις: Νοέμβριος 11, 2014, 16:26:46 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος John Mstr

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3484 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 14:39:47 μμ »
Καλησπερα παιδια.

Εχω ηδη 2 ρολογια (lorus,εχω βαλει και φωτο σε αλλο νημα προσφατα),τελευταια εχω δει το παρακατω μοντελο απο casio σε ενα μαγαζι και μου αρεσει πολυ το ολο στυλ του,καθως συνδυαζει και σοβαρη εμφανιση ωστε να φορεθει πιο καλα,αλλα και σπορ ωστε να το βαλεις με οτι ντυσιμο κανεις,και η διχρωμια του ασπρου-μαυρου το κανει να ταιριαζει σχεδον με ολα τα ρουχα. Σε καποιο αλλο μαγαζι μου ειπαν οτι τα casio ειναι αρκετα αξιοπιστα και καλα,αλλα εφοσον εχω 2 ιαπωνικα ηδη,τα οποια ειναι και αυτα καλα για την τιμη τους,να περιμενω καλυτερα να δωσω κατι παραπανω οταν μπορω να παρω ενα καλυτερο ισως ελβετικο κτλ.

Στην τιμη που μου δινουν το casio,ειναι κατα 50 ευρω ακριβοτερο απο το πιο ακριβο απο τα 2 Lorus που εχω,και μαλλον τα τεχνικα χαρακτηριστικα χωρις να γνωριζω πολλα ειναι παρομοια (ορυκτο κρυσταλλο,quartz χρονογραφοι και τα 2,λιγο καλυτερο δερματινο λουρακι ισως το casio με καλυτερο κουμπωμα (?) )

Το πιο ακριβο απο τα 2 Lorus που εχω εκανε 100 και αυτο το casio 150. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη τη κινηση αν το παρω,απο αποψη ποιοτητας σε σχεση με τα lorus.

εδω το casio  https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.casio-intl.com%2Fasia-mea%2Fen%2Fwat%2Fwatch_detail%2FBEM-511L-7AV%2F&ei=jlBjVPXWOorcaM_3gqgJ&usg=AFQjCNF_XeFZ5w9XPhaJbBO8cUtCwVevBQ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3485 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 14:45:41 μμ »
Δεν ξέρω ποια Lorus έχεις και τί ποιότητα έχουν.
Πάντως το Casio που ψάχνεις το παίρνεις με 88€ από εδώ:
http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-beside-chronograph-men-s-sports-watch-bem-511l-1av-bem-511l.htm
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3486 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 14:52:59 μμ »
Φαινεται το ιδιο (εκτος του χρωματος) αλλα ο κωδικος του ειναι λιγο διαφορετικος. Αυτο που ποσταρα και ειδα και στο μαγαζι λεει 7av και οχι 1av.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3487 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 14:54:05 μμ »
Eγώ προτείνω να κινηθείς προς κάτι διαφορετικό αυτήν τη φορά.

Δες εδώ ένα αυτόματο μοντέλο από την seiko , εξαιρετικά ποιοτικό και vfm.

Στα λεφτά που δίνεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3488 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 15:07:35 μμ »
Ευχαριστω για την προταση Νικο.

Με μια πρωτη ματια,ενω ειναι ωραιο ρολοι,δε θα ελεγα οτι ειναι ακριβως το στυλ που θελω,αν και δε χανω κατι να το δω σε καποιο μαγαζι απο κοντα. Ποιο μοντελο ειναι?

Αυτο που θα ηθελα απο ενα ρολοι,ειναι μια αξιοπιστια στο περασμα των χρονων σαν κατασκευη,και το κρυσταλλο να μη σπασει ευκολα αν κατα λαθος χτυπηθει λιγο δυνατα κατα λαθος.
Τα lorus στο θεμα του κρυσταλλου εχουν βγει μεχρι τωρα καλα ευτυχως.Κατα τ'αλλα οι απαιτησεις μου ειναι μειωμενες,καθως δε κολυμπω με αυτα ουτε θα τα ταλαιπωρησω πολυ με αλλο τροπο.Οποτε μενει το θεμα της εμφανισης και του στυλ,αλλα ρωτησα εδω βεβαια γιατι αν ειναι να δωσω 150 για το casio και παρω κατι ιδιο ή χειροτερο απ'τα lorus,θα μου φανει λιγο καπως.(φανταζομαι οτι ισως στις χαμηλες τιμες βεβαια ειναι λιγο πολυ ολα παρομοιας ποιοτητας).

Ειδα οτι το casio που θελω εχει τη χαμηλη τιμη που ποσταρε ο φιλος παραπανω απο το site αυτο,οποτε αν αποφασισω να το παρω απο εκει,επειδη δεν εχω Paypal Κτλ,στελνουν αντικαταβολη?Και αν εχω προβλημα με το service τι γινεται,εφοσον δε θα το εχω παρει απο Ελλαδα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chronis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3489 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 16:13:11 μμ »
Ευχαριστω για την προταση Νικο.

Με μια πρωτη ματια,ενω ειναι ωραιο ρολοι,δε θα ελεγα οτι ειναι ακριβως το στυλ που θελω,αν και δε χανω κατι να το δω σε καποιο μαγαζι απο κοντα. Ποιο μοντελο ειναι?

Αυτο που θα ηθελα απο ενα ρολοι,ειναι μια αξιοπιστια στο περασμα των χρονων σαν κατασκευη,και το κρυσταλλο να μη σπασει ευκολα αν κατα λαθος χτυπηθει λιγο δυνατα κατα λαθος.
Τα lorus στο θεμα του κρυσταλλου εχουν βγει μεχρι τωρα καλα ευτυχως.Κατα τ'αλλα οι απαιτησεις μου ειναι μειωμενες,καθως δε κολυμπω με αυτα ουτε θα τα ταλαιπωρησω πολυ με αλλο τροπο.Οποτε μενει το θεμα της εμφανισης και του στυλ,αλλα ρωτησα εδω βεβαια γιατι αν ειναι να δωσω 150 για το casio και παρω κατι ιδιο ή χειροτερο απ'τα lorus,θα μου φανει λιγο καπως.(φανταζομαι οτι ισως στις χαμηλες τιμες βεβαια ειναι λιγο πολυ ολα παρομοιας ποιοτητας).

Ειδα οτι το casio που θελω εχει τη χαμηλη τιμη που ποσταρε ο φιλος παραπανω απο το site αυτο,οποτε αν αποφασισω να το παρω απο εκει,επειδη δεν εχω Paypal Κτλ,στελνουν αντικαταβολη?Και αν εχω προβλημα με το service τι γινεται,εφοσον δε θα το εχω παρει απο Ελλαδα?

Ακολούθησε την πρόταση του nicolasg. Εάν θα πας σε αυτόματο δεν θα ξαναθέλεις quartz
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3490 στις: Νοέμβριος 12, 2014, 20:36:51 μμ »
Εγώ φίλε μου σε αυτά τα χρήματα θα έλεγα να κοιτάξεις και κάτι τέτοιο :
Seiko Premier Big Date Calendar SUR015P1 με ζαφείρι κρύσταλλο και ρολόι για μια ζωή.

Αν πάλι θες να παραμείνεις σε χρονογράφο, ρίξε μια ματιά στους χρονογράφους της Seiko αλλά και της Citizen .

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος Ανδρέας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3491 στις: Νοέμβριος 18, 2014, 13:38:28 μμ »
g shock βατράχι τεστ βύθισης 1000 μετρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3492 στις: Νοέμβριος 22, 2014, 19:15:35 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος gkpapad

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3493 στις: Νοέμβριος 26, 2014, 13:03:14 μμ »
Καλο μεσημερι παιδια.Υπαρχει g-shock που να δειχνει ταυτοχρονα στην οθονη του την ωρα και το χρονομετρο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3494 στις: Νοέμβριος 26, 2014, 13:15:36 μμ »
Καλο μεσημερι παιδια.Υπαρχει g-shock που να δειχνει ταυτοχρονα στην οθονη του την ωρα και το χρονομετρο;
Γεια χαρά!
Το riseman που έχω το κάνει αυτό...
Στην πάνω μικρή οθόνη δείχνει την ώρα ενώ τρέχει στην κάτω μεγάλη το χρονόμετρο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions