Ευχαριστω για την προταση Νικο.
Με μια πρωτη ματια,ενω ειναι ωραιο ρολοι,δε θα ελεγα οτι ειναι ακριβως το στυλ που θελω,αν και δε χανω κατι να το δω σε καποιο μαγαζι απο κοντα. Ποιο μοντελο ειναι?
Αυτο που θα ηθελα απο ενα ρολοι,ειναι μια αξιοπιστια στο περασμα των χρονων σαν κατασκευη,και το κρυσταλλο να μη σπασει ευκολα αν κατα λαθος χτυπηθει λιγο δυνατα κατα λαθος.
Τα lorus στο θεμα του κρυσταλλου εχουν βγει μεχρι τωρα καλα ευτυχως.Κατα τ'αλλα οι απαιτησεις μου ειναι μειωμενες,καθως δε κολυμπω με αυτα ουτε θα τα ταλαιπωρησω πολυ με αλλο τροπο.Οποτε μενει το θεμα της εμφανισης και του στυλ,αλλα ρωτησα εδω βεβαια γιατι αν ειναι να δωσω 150 για το casio και παρω κατι ιδιο ή χειροτερο απ'τα lorus,θα μου φανει λιγο καπως.(φανταζομαι οτι ισως στις χαμηλες τιμες βεβαια ειναι λιγο πολυ ολα παρομοιας ποιοτητας).
Ειδα οτι το casio που θελω εχει τη χαμηλη τιμη που ποσταρε ο φιλος παραπανω απο το site αυτο,οποτε αν αποφασισω να το παρω απο εκει,επειδη δεν εχω Paypal Κτλ,στελνουν αντικαταβολη?Και αν εχω προβλημα με το service τι γινεται,εφοσον δε θα το εχω παρει απο Ελλαδα?