0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ το λινκ είναι φοβερό Είναι κατασκευασμένο την 352 ημέρα του 2012 Δεκέμβριο Με προσωπικό αριθμό σειράς 2010...Και πάλι ευχαριστώ Νίκος
Αποστολη εισαι ο ανθρωπος της casio!
είμαστε πολλοί!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα ήθελα να πάρω και ένα ..g shock. Tough solar radiocontrolled :P( αφού δουλεύει...)Μαύρο Τι προτεινεΙ η παρεα?? Έχω ένακολληματακι όμως ...δεν γουστάρω με τίποτα να γράφει made in China ...έχω αλλεργια !!!Japan κατά προτίμηση Στο Thailand το σκέφτομαι Budget .......170<
Ακολούθησα την συμβουλή σου βγήκα στη βεράντα στις 00:17 έκανα χειροκίνητο συνχρΠήρε κάνα λεπτό και τώρα έχει μείνει μόνιμα ανοικτό το τριγωνακι στοreceiving indicator
τι Μου έκανε εντύπωση : πριν τις 00:00 το L1 αναβοσβηνεΜετά τις 00:05 περίπου έπαιζε μεταξύ L2-L3 σταθεράΟν επόμενο συγχρονισμό τον έκανε αυτόματα στις 04:00Συμπέρασμα ....: στην ελμι συστεμς Δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.