0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicholas.d στις Ιούλιος 22, 2013, 19:55:39 μμκαλησπερα στην παρεα αν μπορειτε να με βοηθησετεπηρα το prw 2500 το οποιο ειναι ραδιοελεγχομενο μενω κορωπιο πωλητης που πηρα το ρολοι μου ειπε οτι ο ραδιοελεγχος δεν δουλευει ελλαδα και για αυτο το πηρα και σουπερ τιμη.παρ'ολα ταυατα ....ενεργοποιησα το συστημα και κρατησε μνημη για τις 19/7/13 οτι πηρε σημα και ρυθμιστικετι γινεται γνωριζει κανεις ?ευχαριστω εκ των προτερωννικοςυγ στην ελμι συστεμς μου ειπαν οτι βασικα το σημα δουλευει καλα απο βορεια ελλαδα και πανω. και οτι ειναι δυσκολο να πιασει αττικη.απο που το πήρες?
καλησπερα στην παρεα αν μπορειτε να με βοηθησετεπηρα το prw 2500 το οποιο ειναι ραδιοελεγχομενο μενω κορωπιο πωλητης που πηρα το ρολοι μου ειπε οτι ο ραδιοελεγχος δεν δουλευει ελλαδα και για αυτο το πηρα και σουπερ τιμη.παρ'ολα ταυατα ....ενεργοποιησα το συστημα και κρατησε μνημη για τις 19/7/13 οτι πηρε σημα και ρυθμιστικετι γινεται γνωριζει κανεις ?ευχαριστω εκ των προτερωννικοςυγ στην ελμι συστεμς μου ειπαν οτι βασικα το σημα δουλευει καλα απο βορεια ελλαδα και πανω. και οτι ειναι δυσκολο να πιασει αττικη.
το ρολοι ΠΡΕΠΕΙ να συγχρονιζει στην αθηνα.τα παιδια που μενουν νοτια πχ κυπρο και κρητη δεν ειχαν προβλημα.δοκιμασε σημερα το βραδυ μετα τα μεσανυχτα να κανεις χειροκινητο συγχρονισμο.βαλε μια φωτογραφια να δω τον αριθμο που λες στο καπακι.
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούλιος 22, 2013, 20:08:19 μμτο ρολοι ΠΡΕΠΕΙ να συγχρονιζει στην αθηνα.τα παιδια που μενουν νοτια πχ κυπρο και κρητη δεν ειχαν προβλημα.δοκιμασε σημερα το βραδυ μετα τα μεσανυχτα να κανεις χειροκινητο συγχρονισμο.βαλε μια φωτογραφια να δω τον αριθμο που λες στο καπακι.μα σου ειπα συγχρινισε στις 19/7καθε ποτε συγχρονιζονται καθε βραδυ ? βδομδα? κατι εχω ακουσει για περιπου 10 μερες ισχυει?
ασχετο:παντα ειχα casio το πρωτο μου ηταν και το εχω ακομα ενα db 56w ....τελευταια ειχα ενα spf 60s ευχαριστω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.