jiorg και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστηχως δεν το εχω πλεον Γιωργο.Αναγκαστηκα να το αποχωριστω μαζι με ολοκληρη τη συλλογη μου για αλλο στοχο. Στην κατοχη μου εχω πλεον μονο το Ecozilla.Το καλο ειναι οτι ξεκινησε ο χρονος να κυλαει αντιστροφα
Πάρε έναν 16,5άρι...
Όχι Αποστόλη, δεν είναι δικό μου. Τα Frogman είναι ρολογάρες και αν είχα θα ήταν αυτό GW-200Z-1JF aka Final Frogman
εγώ το 1000άρι
Παράθεση από: Giorgos mg στις Ιούνιος 27, 2013, 15:50:01 μμεγώ το 1000άρι A ρε κουφάλα, πετάς μια οπίσθια και το παίζεις Αμερικάνος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νέο μοντέλο έχει έτοιμο η Casio. Oνομάζεται Rangeman ανήκει στην κατηγορία g-shock κ θα είναι το πρώτο g-shockμε τριπλό αισθητήρα. Υψόμετρο-Βαρόμετρο, Πυξίδα κ Θερμόμετρο! Radiocontrolled Multiband6 and Toughsolar. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τί άλλο θές;Θα "βγεί" τον Οκτώβρη σε δύο χρωματικές αποχρώσεις: Μαύρο κ Λαδί (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)http://www.g-street.com.au/2013/07/g-shock-goss-new-rangeman-watch-sneak-peek-our-favourite-g-shock-colour/Φιλικά,Αντώνης
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.