Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1731791 φορές)

george_ και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

grecellin

• Επισκέπτης
Απ: CASIO
« Απάντηση #1290 στις: Απρίλιος 12, 2013, 10:44:39 πμ »
Καλές "περιπέτειες" να έχετε Γιάννη Πολύ καλή επιλογή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1291 στις: Απρίλιος 12, 2013, 11:10:45 πμ »
Καλές "περιπέτειες" να έχετε Γιάννη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολύ καλή επιλογή.
Να σαι καλα Κωστα. Πραγματικα θελω να του κανω πολλα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros_ch

• Sr. Member
  • Panerai PAM088
    • Προφίλ
« Απάντηση #1292 στις: Απρίλιος 12, 2013, 11:38:32 πμ »
Καλοριζικο Γιαννη. Ρολογαρα το Riseman το οποιο ηταν και το πρωτο μου G-SHOCK..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1293 στις: Απρίλιος 12, 2013, 11:40:56 πμ »
Καλοριζικο Γιαννη. Ρολογαρα το Riseman το οποιο ηταν και το πρωτο μου G-SHOCK..
Ευχαριστω πολυ Σταυρο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1294 στις: Απρίλιος 12, 2013, 14:06:17 μμ »
Γιάννη καλορίζικο το ''βαρόμετρο'', όντως πολυχρηστικό ρολόι και σε νορμάλ μέγεθος (σχετικά με άλλα τερατάκια g  ;D ), όσο για το αν είναι ραδιοελεγχόμενο η όχι και μένα δεν με χαλάει καθόλου, η χρονομετρία αυτών των εργαλείων είναι τέτοια που ποτέ δεν την ζήλεψα (παρότι είχα).

Μου κάνει εντύπωση που δεν σε βόλεψε το gw300, επειδή το είχα (και μετάνιωσα που το έδωσα πέρυσι), είναι πολύ βολικό ρολόι εκτός από πανέμορφο.....με μπρασελέ η με πλαστικό λουράκι το είχες και με τι χρώμα λεπτομέρειες καντράν; (εγω είχα με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1295 στις: Απρίλιος 12, 2013, 15:21:35 μμ »
καλοριζικο και καλοφορετο Γιαννη!
για όλους μας υπάρχει τουλάχιστον ενα καζιο!

εκανες ολοκληρη παρουσιαση, επρεπε να ανοιξεις δικο του θεμα!
κρίμα να χαθεί! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #1296 στις: Απρίλιος 12, 2013, 15:23:58 μμ »
καλοριζικο το riseman φιλε... ωραιο g με πολλες δυνατοτητες!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1297 στις: Απρίλιος 12, 2013, 15:25:40 μμ »
Καλορίζικο Γιάννη!
Ωραία παρουσίαση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1298 στις: Απρίλιος 12, 2013, 16:44:59 μμ »
Μερικες φωτογραφιες και δυο λογια για το Riseman
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το ρολοι το εχω στα χερια μου μια εβδομαδα περιπου. Το φοραω συνεχεια ακομα και στον υπνο. Καταρχας να πω οτι το αγορασα χωρις να το εχω δει απο κοντα ποτε και ακομα και τη στιγμη που το ειχα στα χερια μου δε μου αρεσε. Ειπα λοιπόν να του δωσω μια εβδομαδα για να δω αν θα με βολεψει. Να πω επισεις οτι περιπου 12-15 casio περασαν απο τα χερια μου απο διαφορες σειρες (gshock, protrek,duro κλπ) κανενα ομως δε μπορεσε να με κερδισει, και τα εδωσα σε συγγενικα προσωπα. Ακομα και το gw3000 που ακομα και τωρα το βλεπω και παθαίνω κατι, στο χερι μου δεν μου αρεσε.
Anyway, το Riseman ειναι πολυ καλοφτιαγμενο g. Απο φωτογραφιες στο net απέκλεισα κατευθειαν πολλα μοντελα γιατι φαινοταν οι ραφες του πλαστικου. Εδω δεν υπαρχει κατι τετοιο. Τα παντα κουμπώνουν πολυ καλα δεν εχουν τζογο και γενικα η κατασκευη σε πειθει για την αντοχη της.
Τα κουμπια. Εδω παντα ειχα ενα μεγαλο θεμα, Θελω τα κουμπια να μπορουν να πατηθουν ευκολα, να μην μπορουν ομως να πατηθουν καταλαθως για κανενα λογο. Αυτο δε το εχει το mudman πχ που τα κουμπιατου τα βρίσκω πολυ σκληρα, του 5600 που ειναι πολυ μικρα κλπ.Στο riseman κου κουμπια πατιουνται πολυ ευκολα, προστατευονται ομως απο την κασα και δυσκολα να πατηθει κατι χωρις να το θες. το πολυ πολυ να αναχει το φωτακι  :D
Η οθονη. Ειναι πολυ βασικο το να εμφανίζονται πολλα και χρησιμα στοιχεια, η μαγκα ομως ειναι να μπορεις να τα διαβασεις και γρηγορα. για μενα το καλύτερο g σε αυτο το θεμα ειναι το 5600 με μια γρηγορη ματια μπορεις να δεις τα παντα. Δεν εχει διαφορες γραμουλες που να κουνιουντε αναλογα με τα δευτερολεπτα, δεν εχει κυκλακια.. ειναι απλα το καλητερο.... Ηταν  ;)
Το riseman εμφανιζει 3 γράμματα για την ημερα, προσωπικα νομιζω οτι ταιριαζει πολυ καλα και το οτι εμφανιζεται στη κορυση του καντραν. Εμφανιζει το ετος.. καλα οκ ολοι ξερουμε σε πιο ετος βρισκόμαστε και δε χρειαζεται να μας το λεει ενα ρολοι, ομως πραγματικα κατι θα ελειπε αν δεν υπηρχε. Anyway αυτο το θεμα σηκωνει πολυ συζητηση και ειναι υποκειμενικο. Τελος αυτο που κανει μεγαλη εντυπωση στο ματι ειναι το κοκκινο κυκλακι οπου μεσα εμφανιζεται ενα διαγραμα βαρομετρικης πιεσης.. με μια ματια μπορεις να ξερεις αν ο καιρος θα βελτιωθει η αν χαλασει. Εγω το χρησιμοποιω πολυ για να ξερω τι ρουχα να βαλω. Στην αρχη δε το πολυ εμπιστευομουν, ειδα ομως οτι πεφτει μεσα πολυ καλα, καια κομα καλητερα απο τα δελτια καιρου. υπαρχει ενδειξη της φορτησης της μπαταρις, ετσι ειμαστε σιγουροι οτι δε θα μας αφησει ξεκρεμαστους και για να κλεισουμε το θεμα με την οθονη, η ωρα φαινεται παντα. οταν ειμαστε σε αλλη λειτουργια πχ χρονομετρο εμφρανιζεται στη θεση οπου πριν αναγραφοταν η ημερομηνια.
Δυνατοτητες. Εχουμε παγκοσμια ωρα (33 πολεις 29 ζωνες), 5 ξυπνητηρια (το ενα με λειτουργια snooze), αντιστροφη μετρηση μεγιστης διαρκειας 24 ωρων και με μοναδα το ενα δευτερολεπτο, χρονομετρο με την ιδια διαρκεια αλλα μοναδα το 1/100, βαρομετρο θερμομετρο και αλτιμετρο. (το αλτιμετρο δεν εχω προλαβει να το ρυθμισω ακομα). Σιγουρα εχει καποιες δυνατοτητες καλες, ομως θα ηθελα η αντιστροφη μετρηση και το χρονομετρο να διαρκουσαν 99 μερες και μοναδα μετρησης να ηταν το 1/1000, ξερω ομως οτι ειμαι υπερβολικος  :D.
Διαλεξα την έκδοση που δεν ειναι ραδιοελενχομενη για δυο λογους, ο πρωτος ειναι πως εδω και λιγους μηνες δε συνχρονιζει κανενα ρολοι μου χωρις να υπαρχει καποιος λογος, ειμουν στα ορια και φαινεται οτι μειωσαν την ισχυ του σηματος απο την Γερμανια  ;) και ο δευτερος λογος ειναι πως δεν ηθελα σε καμια περιπτωση τον Καστορα. Ηθελα made in Japan και δρακο στο πισω καπακι (η κωλο αν  προτιματε  :D), επελεξα επισεις τη κανονικη οθονη γνωριζοντας οτι το ηλιακο πανελ περιμετρικα απο το καντραν θα φαινεται, ομως δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να χασω σε αναγνωσιμοτητα.
Η επομενη κινηση ειναι να αγορασω μερικα πλαστικα και μερικα σε λουρακια σε διαφορα σρωματα ωστε να προρω να παιζω οπως η fortis  ;D.
Νομιζω οτι βρηκα το gshock μου  :)
Μπραβο!Καλοριζικο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1299 στις: Απρίλιος 12, 2013, 20:02:03 μμ »
σας ευχαριστω πολυ ολους, ευχομαι και στα δικα σας
Γιάννη καλορίζικο το ''βαρόμετρο'', όντως πολυχρηστικό ρολόι και σε νορμάλ μέγεθος (σχετικά με άλλα τερατάκια g  ;D ), όσο για το αν είναι ραδιοελεγχόμενο η όχι και μένα δεν με χαλάει καθόλου, η χρονομετρία αυτών των εργαλείων είναι τέτοια που ποτέ δεν την ζήλεψα (παρότι είχα).

Μου κάνει εντύπωση που δεν σε βόλεψε το gw300, επειδή το είχα (και μετάνιωσα που το έδωσα πέρυσι), είναι πολύ βολικό ρολόι εκτός από πανέμορφο.....με μπρασελέ η με πλαστικό λουράκι το είχες και με τι χρώμα λεπτομέρειες καντράν; (εγω είχα με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες).
δε με βολεψε γιατι ειχε 20 λεπτα χρονομετρο. το εδωσα στον πατερα μου και δε τ βγαζει απο το χερι του. εχω και το λουρακι και το μπρασιλε, προτιμαει ομως να το φοραει με το λουρι

κρίμα να χαθεί! ;)
δεν ειναι ακριβως παρουσιαση, απλα εγραψα τι μου αρεσε και τι οχι. αν θελει ο Γιωργος ας το κοψει και ας το βαλει σε ενα νεο θεμα  ;)
πραγματικα υπαρχει ενα casio για ολους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1300 στις: Απρίλιος 12, 2013, 21:20:21 μμ »
σας ευχαριστω πολυ ολους, ευχομαι και στα δικα σας

δε με βολεψε γιατι ειχε 20 λεπτα χρονομετρο. το εδωσα στον πατερα μου και δε τ βγαζει απο το χερι του. εχω και το λουρακι και το μπρασιλε, προτιμαει ομως να το φοραει με το λουρι

κρίμα να χαθεί! ;)
δεν ειναι ακριβως παρουσιαση, απλα εγραψα τι μου αρεσε και τι οχι. αν θελει ο Γιωργος ας το κοψει και ας το βαλει σε ενα νεο θεμα  ;)
πραγματικα υπαρχει ενα casio για ολους

ω ναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1301 στις: Απρίλιος 12, 2013, 21:23:52 μμ »
Μόνο 1;;..και 2 και 3 και όσα τραβάει η ψυχή σου..... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1302 στις: Απρίλιος 12, 2013, 21:24:44 μμ »
και τα νεα μοντελα,πολυ design! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1303 στις: Απρίλιος 12, 2013, 21:31:08 μμ »

Nαι τα ρημάδια...και εχουμε και κρίση.... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1304 στις: Απρίλιος 12, 2013, 21:34:47 μμ »

Nαι τα ρημάδια...και εχουμε και κρίση.... :D

και η γυναίκα μασάει σίδερα και τιτανια!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions