Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1728570 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

time_ keeper

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #1276 στις: Απρίλιος 10, 2013, 01:54:18 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Απρίλιος 10, 2013, 19:56:35 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Απρίλιος 10, 2013, 19:57:26 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1279 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:00:40 μμ »

τα μισά απο τα χτυπήματα που εχει το βιντεο στο γιου τιουμπ, ειναι δικα μου! ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:02:22 μμ »

τα μισά απο τα χτυπήματα που εχει το βιντεο στο γιου τιουμπ, ειναι δικα μου! ;D ;D ;D

:D :D :D χτυπα να ησυχασεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:05:12 μμ »
Frogman

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:08:33 μμ »
Tough Solar Power Shock Resistant ISO 200M Water Resistant Low Temperature Resistant (-20 C) Auto EL Backlight with Afterglow Dive Time and Surface Interval measurement function
Dive time: 1 second increments, up to 23:59'59
Surface interval: 1 minute increments, up to 23:59'
Memory capacity: One set of data (dive time, dive start time and surface interval)
Dive Site Function: Current time in 10 dive sites, 14-character site name, daylight savings on/off/ GMT differential) ID Function: C Card Number (built-in title, 16 char & 10 digits), Passport Number (built-in title, 16 char & 10 digits), Blood Type (Rh factor/ABO type) 1/100 second stopwatch
Measuring capacity: 23:59'59.99"
Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times
Countdown Timer
Measuring unit: 1/10 secondCountdown range: 24 hours
Countdown start time setting range: 1 second to 24 hours (1-second increments)
Other: Auto-repeat function 3 Daily Alarms Hourly Time SignalBattery Power Indicator Power Saving Function Auto Calendar (pre-programmed until the year 2039) 12/24 Hour Formats Accuracy: +/-15 seconds per month Storage Battery: Rechargeable Battery Battery Power Indicator Power Saving Function Approx. battery life: 5 months on full charge (without further exposure to light) Module 2422 Size of case/total weight
52.0 x 49.6 x 17.7mm / 82.2g
(THIS DESCRIPTION IS FOR GW-2xx SOLAR SERIES).

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1283 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:11:53 μμ »

θα προσπαθήσω!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:14:07 μμ »

θα προσπαθήσω!!
Ναι βρε Αποστολη!Αφου το βλεπεις στον υπνο σου!ελεος! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1285 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:16:29 μμ »

εχει ενας αγγελια με το μπραζιλιαν, κατασακατεμενο απο ολες τις μεριές, ξεθωριασμένος, σχεδόν κομμένο λουρακι, και ποσο το δίνει???????

800 ντολαρ!!!!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:17:09 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1287 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:17:56 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

εχει ενας αγγελια με το μπραζιλιαν, κατασακατεμενο απο ολες τις μεριές, ξεθωριασμένος, σχεδόν κομμένο λουρακι, και ποσο το δίνει???????

800 ντολαρ!!!!!!

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
φωτο?αλλαζει το εξωτερικο νομιζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1288 στις: Απρίλιος 10, 2013, 20:26:46 μμ »
τζορτζ ειναι αυτο στη φωτογραφια πανω αριστερα camo!!
σε καλη κατασταση περναει το χιλιαρικο!!

ψαχνω να βρω την αγγελια!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1289 στις: Απρίλιος 12, 2013, 10:35:32 πμ »
Μερικες φωτογραφιες και δυο λογια για το Riseman

Το ρολοι το εχω στα χερια μου μια εβδομαδα περιπου. Το φοραω συνεχεια ακομα και στον υπνο. Καταρχας να πω οτι το αγορασα χωρις να το εχω δει απο κοντα ποτε και ακομα και τη στιγμη που το ειχα στα χερια μου δε μου αρεσε. Ειπα λοιπόν να του δωσω μια εβδομαδα για να δω αν θα με βολεψει. Να πω επισεις οτι περιπου 12-15 casio περασαν απο τα χερια μου απο διαφορες σειρες (gshock, protrek,duro κλπ) κανενα ομως δε μπορεσε να με κερδισει, και τα εδωσα σε συγγενικα προσωπα. Ακομα και το gw3000 που ακομα και τωρα το βλεπω και παθαίνω κατι, στο χερι μου δεν μου αρεσε.
Anyway, το Riseman ειναι πολυ καλοφτιαγμενο g. Απο φωτογραφιες στο net απέκλεισα κατευθειαν πολλα μοντελα γιατι φαινοταν οι ραφες του πλαστικου. Εδω δεν υπαρχει κατι τετοιο. Τα παντα κουμπώνουν πολυ καλα δεν εχουν τζογο και γενικα η κατασκευη σε πειθει για την αντοχη της.
Τα κουμπια. Εδω παντα ειχα ενα μεγαλο θεμα, Θελω τα κουμπια να μπορουν να πατηθουν ευκολα, να μην μπορουν ομως να πατηθουν καταλαθως για κανενα λογο. Αυτο δε το εχει το mudman πχ που τα κουμπιατου τα βρίσκω πολυ σκληρα, του 5600 που ειναι πολυ μικρα κλπ.Στο riseman κου κουμπια πατιουνται πολυ ευκολα, προστατευονται ομως απο την κασα και δυσκολα να πατηθει κατι χωρις να το θες. το πολυ πολυ να αναχει το φωτακι  :D
Η οθονη. Ειναι πολυ βασικο το να εμφανίζονται πολλα και χρησιμα στοιχεια, η μαγκα ομως ειναι να μπορεις να τα διαβασεις και γρηγορα. για μενα το καλύτερο g σε αυτο το θεμα ειναι το 5600 με μια γρηγορη ματια μπορεις να δεις τα παντα. Δεν εχει διαφορες γραμουλες που να κουνιουντε αναλογα με τα δευτερολεπτα, δεν εχει κυκλακια.. ειναι απλα το καλητερο.... Ηταν  ;)
Το riseman εμφανιζει 3 γράμματα για την ημερα, προσωπικα νομιζω οτι ταιριαζει πολυ καλα και το οτι εμφανιζεται στη κορυση του καντραν. Εμφανιζει το ετος.. καλα οκ ολοι ξερουμε σε πιο ετος βρισκόμαστε και δε χρειαζεται να μας το λεει ενα ρολοι, ομως πραγματικα κατι θα ελειπε αν δεν υπηρχε. Anyway αυτο το θεμα σηκωνει πολυ συζητηση και ειναι υποκειμενικο. Τελος αυτο που κανει μεγαλη εντυπωση στο ματι ειναι το κοκκινο κυκλακι οπου μεσα εμφανιζεται ενα διαγραμα βαρομετρικης πιεσης.. με μια ματια μπορεις να ξερεις αν ο καιρος θα βελτιωθει η αν χαλασει. Εγω το χρησιμοποιω πολυ για να ξερω τι ρουχα να βαλω. Στην αρχη δε το πολυ εμπιστευομουν, ειδα ομως οτι πεφτει μεσα πολυ καλα, καια κομα καλητερα απο τα δελτια καιρου. υπαρχει ενδειξη της φορτησης της μπαταρις, ετσι ειμαστε σιγουροι οτι δε θα μας αφησει ξεκρεμαστους και για να κλεισουμε το θεμα με την οθονη, η ωρα φαινεται παντα. οταν ειμαστε σε αλλη λειτουργια πχ χρονομετρο εμφρανιζεται στη θεση οπου πριν αναγραφοταν η ημερομηνια.
Δυνατοτητες. Εχουμε παγκοσμια ωρα (33 πολεις 29 ζωνες), 5 ξυπνητηρια (το ενα με λειτουργια snooze), αντιστροφη μετρηση μεγιστης διαρκειας 24 ωρων και με μοναδα το ενα δευτερολεπτο, χρονομετρο με την ιδια διαρκεια αλλα μοναδα το 1/100, βαρομετρο θερμομετρο και αλτιμετρο. (το αλτιμετρο δεν εχω προλαβει να το ρυθμισω ακομα). Σιγουρα εχει καποιες δυνατοτητες καλες, ομως θα ηθελα η αντιστροφη μετρηση και το χρονομετρο να διαρκουσαν 99 μερες και μοναδα μετρησης να ηταν το 1/1000, ξερω ομως οτι ειμαι υπερβολικος  :D.
Διαλεξα την έκδοση που δεν ειναι ραδιοελενχομενη για δυο λογους, ο πρωτος ειναι πως εδω και λιγους μηνες δε συνχρονιζει κανενα ρολοι μου χωρις να υπαρχει καποιος λογος, ειμουν στα ορια και φαινεται οτι μειωσαν την ισχυ του σηματος απο την Γερμανια  ;) και ο δευτερος λογος ειναι πως δεν ηθελα σε καμια περιπτωση τον Καστορα. Ηθελα made in Japan και δρακο στο πισω καπακι (η κωλο αν  προτιματε  :D), επελεξα επισεις τη κανονικη οθονη γνωριζοντας οτι το ηλιακο πανελ περιμετρικα απο το καντραν θα φαινεται, ομως δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να χασω σε αναγνωσιμοτητα.
Η επομενη κινηση ειναι να αγορασω μερικα πλαστικα και μερικα σε λουρακια σε διαφορα σρωματα ωστε να προρω να παιζω οπως η fortis  ;D.
Νομιζω οτι βρηκα το gshock μου  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions