0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 03, 2020, 23:37:59 μμΞέρετε γιατί έχει λάστιχο απο κάτω;Εννοείται πως ξέρουμε αλλά για πες να δούμε αν το ξέρεις και εσύ...
Ξέρετε γιατί έχει λάστιχο απο κάτω;
Αμα.το σουτάρει στο κεφάλι κανενός να μην τον αφήσεις στον τόπο;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά το προστατεύει κ απο λάσπες κ νέρα αλλα κυρίως γι'αυτό είναι. Ο στρατιώτης μπορεί να το φοράει μήνες. Θα ιδρώνει,θα ξε-ιδρώνει κι έτσι οι τρίχες μπορεί να πιαστούν αν έχει μόνο το μεταλλικό καπάκι με τις βίδες να εξέχουν έστω κ λίγο.
Δεν ισχύει αυτό.Οι Εγγλέζοι έχουν κάνει χαλάουα παντού, ποιες τρίχες λοιπόν;
Παράθεση από: criskalts στις Μάιος 04, 2020, 00:34:57 πμΔεν ισχύει αυτό.Οι Εγγλέζοι έχουν κάνει χαλάουα παντού, ποιες τρίχες λοιπόν; Πως σε πετσοκοψε έτσι ρε Μάριε...?!
Παράθεση από: Wolf- στις Μάιος 04, 2020, 00:37:45 πμΠαράθεση από: criskalts στις Μάιος 04, 2020, 00:34:57 πμΔεν ισχύει αυτό.Οι Εγγλέζοι έχουν κάνει χαλάουα παντού, ποιες τρίχες λοιπόν; Πως σε πετσοκοψε έτσι ρε Μάριε...?! Γαμω κ τα G-Shock μου κ τα @%?% μου!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.