0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 26, 2020, 08:48:52 πμΤο ρολόϊ ανήκει σε συγκολλητή μετάλλων ο οποίος το είχε δέσει στην ζώνη του κατά την διάρκεια της εργασίας του. Κάποια στιγμή το ρολόι πήρε φωτιά κ το κατάλαβε από την μυρωδιά του καμένου πλαστικού. Το ρολόι κάηκε σε μεγάλο βαθμό αλλά δουλεύει ακόμα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWow
Το ρολόϊ ανήκει σε συγκολλητή μετάλλων ο οποίος το είχε δέσει στην ζώνη του κατά την διάρκεια της εργασίας του. Κάποια στιγμή το ρολόι πήρε φωτιά κ το κατάλαβε από την μυρωδιά του καμένου πλαστικού. Το ρολόι κάηκε σε μεγάλο βαθμό αλλά δουλεύει ακόμα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιτα να δεις τα casio!
399USD +μεταφωρικα και εφυγε τσακ μπαμ....
Χχχμμμ τι μου θυμίζει τι τι
Ξέρετε γιατί έχει λάστιχο απο κάτω;
Αμα.το σουτάρει στο κεφάλι κανενός να μην τον αφήσεις στον τόπο;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.