0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί με αρνητικό display?Το συγκεκριμένο μοντέλο το φορούσε ο Σβαρτζενεγκερ στην ταινία "The running man".Βέβαια με κανονικό display,κόκκινα τα κουμπιά κ μαύρη κάσα.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Οκτώβριος 07, 2019, 08:08:33 πμΓιατί με αρνητικό display?Το συγκεκριμένο μοντέλο το φορούσε ο Σβαρτζενεγκερ στην ταινία "The running man".Βέβαια με κανονικό display,κόκκινα τα κουμπιά κ μαύρη κάσα.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο stealth κατάσταση!!! .... φοριέται πιο εύκολα και κυρίως ευανάγνωστο, αναγκαίο σε κάποιους από εμάς.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αυτό ήθελα να αναφέρω και γω. Παρότι δεν έχω προσωπική εμπειρία, τα negative display της CASIO δε θεωρούνται και τα πιο ευανάγνωστα!
Παράθεση από: antsio100 στις Οκτώβριος 07, 2019, 10:33:40 πμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Οκτώβριος 07, 2019, 08:08:33 πμΓιατί με αρνητικό display?Το συγκεκριμένο μοντέλο το φορούσε ο Σβαρτζενεγκερ στην ταινία "The running man".Βέβαια με κανονικό display,κόκκινα τα κουμπιά κ μαύρη κάσα.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο stealth κατάσταση!!! .... φοριέται πιο εύκολα και κυρίως ευανάγνωστο, αναγκαίο σε κάποιους από εμάς.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πιο ευανάγνωστο;;Έχεις άλλο με negative display? Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.