Για δώρο αρραβώνων διαφωνώ τελείως με την επιλογή.
ΟΚ 28 είσαι και κοιτάς σπορ ρολόγια αλλά αυτό θα είναι το μοναδικό ρολόι που παντρεύεσαι ενώ όλα τα άλλα μπορείς και να τα πουλήσεις αν τα βαρεθείς.
Πρόσφατα ήμουν στο ίδιο στάδιο για ρολόι ως 1500 και πήρα ένα Τag Heuer link automatic. Έπαιζε και ένα omega seamaster quartz στα 1500 ( μετρητοίς από Μητροπόλεως ) και ένα Oris TT1 (το Οris είναι στο όριο σου ). Πήρα έκπτωση 24% .
Aν ήμουν στο όριο των 1000ευρώ θα πήγαινα σε Longines Conquest ή Hydroconquest είτε σε απλό είτε σε χρονογράφο και τιμή παίζει από quartz εως auto από 550 μέχρι 1000 αρχικές τιμές. Η ακόμα και ένα Tag Heuer F1 κάτω από 1000ευρώ.
Εγώ είμαι 30χρονών, αλλά το θέμα είναι ότι το ρολόι γάμου δεν θα το βάλεις μόνο αύριο στην καφετέρια το θες και σε 20 χρόνια να φοριέται.
Είτε quartz είτε auto άμα ρίξεις μια ματία στα παραπάνω θα δεις ότι είναι όλα σπορ αλλά κλασσικά σχέδια.
Καλό το Xwind αλλά πάρε μόνος σου
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=18706 ένα Xwind για τους καφέδες και τα ποτά και ρολόι γάμου πάρε πιο διαχρονικό σχέδιο κατα προτίμηση automatic.
Άμα είσαι από ανατολικά άμα θες πάμε καμιά ρολογότσαρκα μαζί θα πάρω ένα Tissot μάλλον αυτές τις μέρες.