Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού γύρω στα 1000€  (Αναγνώστηκε 26628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού γύρω στα 1000€
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 20:24:34 μμ »
οταν εψαχνα για λονζιν στη θεσσ/κη ειχα απογοητευτει γιατι τα 3 γνωστοτερα μαγαζια εκει κανανε και απ'οσο ξερω κανουν ναζια και τη μεγαλυτερη εκπτωση που μου κανανε ηταν 17% με πολυ κοπο!!!!αντε να εφτανε στο 20%...

σου στελνω π.μ για περισσοτερα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος steliosagk

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 29, 2012, 03:17:49 πμ »
Παιδια μηπως γνωριζει καποις να μου πει που θα βρω ποικιλια Hamilton στη Θεσσαλονικη;
Φαινεται να μου αρεσει το x-wind της σειρας Khaki (aviation) αλλά δε θελω να το παραγγειλω ετσι χωρις να το δοκιμασω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 29, 2012, 13:18:56 μμ »
Παιδια μηπως γνωριζει καποις να μου πει που θα βρω ποικιλια Hamilton στη Θεσσαλονικη;
Φαινεται να μου αρεσει το x-wind της σειρας Khaki (aviation) αλλά δε θελω να το παραγγειλω ετσι χωρις να το δοκιμασω.
ναι φιλε μια αρκετα μεγαλη ποικιλια σε hamilton εχει στην πλατεια της μητροπολης θα το βρεις σιγουρα αν πας κατα εκει χθες πηγα για να δω ρολογια και πραγματικα πολυ καλη εξυπηρετηση αλλα οι εκπτωσεις ηταν μικρες πανω κατω 15 τις εκατο...μια ερωτηση να κανω και γω τωρα που θα βρω ποικιλια citizen στην θεσσαλονικη???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 29, 2012, 21:12:30 μμ »
Χμ... καπου ειδα μερικα citizen σε ενα μαγαζι στη Μητροπολεως, αλλά ουτε που θυμαμαι σε ποιο υψος περιπου. Ηταν παντως στην αριστερη μερια του δρομου και το μαγαζι αυτο ειχε μονο ρολογια. Ειναι ενα μαγαζι σχετικα στενο αλλά αρκετα μακρύ.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτώβριος 02, 2012, 01:14:03 πμ »
μια ερωτηση να κανω και γω τωρα που θα βρω ποικιλια citizen στην θεσσαλονικη???

Συνονοματε, το μαγαζι που περιεγραψα παραπανω είναι ο Μεριανος. Ξαναπηγα σημερα και το προσεξα. Ειδα οτι εχει στη βιτρινα καμια 20ρια ρολογια citizen, οποτε αν θες πηγαινε ριξε μια ματια. Αν και οσον αφορα στην εκπτωση δεν εχω διαβασει τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο, εμενα για το Hamilton που ενδιαφερομαι μου εκανε 22%. Αρκετα καλη εκπτωση για τα ρολογαδικα της Θεσσαλονικης.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 02, 2012, 01:23:04 πμ »
1ον)
Λοιπον, απευθυνομαι στους φιλους Αθηναιους.
Επειδη στη Θεσσαλονικη δε μπορω να βρω το Hamilton x-wind αλλά και στην περιπτωση που το βρω η εκπτωση δε θα ξεπερναει το 22%, εχει κανεις τη δυνατοτητα να ρωτησει στα μαγαζια που γνωριζει και να μαθει αν υπαρχει διαθεσιμο αλλά και τι εκπτωση θα μπορουσε να μας κανει;

Να σημειωσω οτι μου ειναι ευκολο και ανεξοδο να κατεβω στην Αθηνα λογω της δουλειας του αδερφου μου, οποτε αν πετυχουμε μια καλη εκπτωση, αξιζει τον κόπο. Επισης να πω οτι την αγορα του ρολογιου θα την κανω σε περιπου ενα μηνα ισως και περισσοτερο, απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο.

2ον)
Βρηκα και δοκιμασα το x-mach. Μου αρεσε αλλά δεν ξερω αν το προτιμω απο το x-wind αφου εκεινο δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Απο τεχνικης αποψεως, υπαρχει καποιος λογος να προτιμησει κανεις το x-mach, μιας και ειναι 200€ ακριβοτερο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 05, 2012, 14:16:54 μμ »
Βρηκα και δοκιμασα το x-mach. Μου αρεσε αλλά δεν ξερω αν το προτιμω απο το x-wind αφου εκεινο δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Απο τεχνικης αποψεως, υπαρχει καποιος λογος να προτιμησει κανεις το x-mach, μιας και ειναι 200€ ακριβοτερο;

Παιδιά υπάρχει καμιά γνωμη για τη συγκεκριμενη ερωτηση;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 05, 2012, 14:18:30 μμ »
Δε νομιζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 06, 2012, 00:36:03 πμ »

Παιδιά υπάρχει καμιά γνωμη για τη συγκεκριμενη ερωτηση;;;
Όχι, δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε από τεχνικής, ούτε από αισθητικής απόψεως, κατά τη γνώμη μου. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 19:50:08 μμ »
1ον)
Λοιπον, απευθυνομαι στους φιλους Αθηναιους.
Επειδη στη Θεσσαλονικη δε μπορω να βρω το Hamilton x-wind αλλά και στην περιπτωση που το βρω η εκπτωση δε θα ξεπερναει το 22%, εχει κανεις τη δυνατοτητα να ρωτησει στα μαγαζια που γνωριζει και να μαθει αν υπαρχει διαθεσιμο αλλά και τι εκπτωση θα μπορουσε να μας κανει;

Να σημειωσω οτι μου ειναι ευκολο και ανεξοδο να κατεβω στην Αθηνα λογω της δουλειας του αδερφου μου, οποτε αν πετυχουμε μια καλη εκπτωση, αξιζει τον κόπο. Επισης να πω οτι την αγορα του ρολογιου θα την κανω σε περιπου ενα μηνα ισως και περισσοτερο, απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο.

πήγες στο κατάστημα Μητροπόλεως με Μητροπολίτου Ιωσήφ  και δεν το βρήκες;;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 07, 2012, 19:54:39 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτώβριος 07, 2012, 21:41:55 μμ »
πήγες στο κατάστημα Μητροπόλεως με Μητροπολίτου Ιωσήφ  και δεν το βρήκες;;

Πήγα σε όλα νομιζω στη Μητροπόλεως. Δεν ξερω αν πηγα στο συγκεκριμενο διοτι δε θυμαμαι που ειναι η οδος που λες αλλά θα το ψαξω κι ελπιζω να το έχει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 08, 2012, 01:59:02 πμ »
ρε συ, δεν παίρνεις κανένα από τη δική μου συλλογή, που θα σου βγει και πιο φθηνά;; χαχα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 08, 2012, 12:14:50 μμ »
ρε συ, δεν παίρνεις κανένα από τη δική μου συλλογή, που θα σου βγει και πιο φθηνά;; χαχα!!

Αν ήταν άλλη περιπτωση τοτε ναι, ίσως το καναμε ετσι. Αλλά αυτη τη φορα ειναι δωρο αρραβωνων (οπως εχω πει ηδη), οποτε θελω κατι καινουριο. Thanks anyway...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 08, 2012, 20:03:08 μμ »
Για δώρο αρραβώνων διαφωνώ τελείως με την επιλογή.
ΟΚ 28 είσαι και κοιτάς σπορ ρολόγια αλλά αυτό θα είναι το μοναδικό ρολόι που παντρεύεσαι ενώ όλα τα άλλα μπορείς και να τα πουλήσεις αν τα βαρεθείς.
Πρόσφατα ήμουν στο ίδιο στάδιο για ρολόι ως 1500 και πήρα ένα Τag Heuer link automatic. Έπαιζε και ένα omega seamaster quartz στα 1500 ( μετρητοίς από Μητροπόλεως ) και ένα Oris TT1 (το Οris είναι στο όριο σου ). Πήρα έκπτωση 24% .
Aν ήμουν στο όριο των 1000ευρώ θα πήγαινα σε Longines Conquest ή Hydroconquest είτε σε απλό είτε σε χρονογράφο και τιμή παίζει από quartz εως auto από 550 μέχρι 1000 αρχικές τιμές. Η ακόμα και ένα Tag Heuer F1 κάτω από 1000ευρώ.
Εγώ είμαι 30χρονών, αλλά το θέμα είναι ότι το ρολόι γάμου δεν θα το βάλεις μόνο αύριο στην καφετέρια το θες και σε 20 χρόνια να φοριέται.
Είτε quartz είτε auto άμα ρίξεις μια ματία στα παραπάνω θα δεις ότι είναι όλα σπορ αλλά κλασσικά σχέδια.
Καλό το Xwind αλλά πάρε μόνος σου http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=18706 ένα Xwind για τους καφέδες και τα ποτά και ρολόι γάμου πάρε πιο διαχρονικό σχέδιο κατα προτίμηση automatic.
Άμα είσαι από ανατολικά άμα θες πάμε καμιά ρολογότσαρκα μαζί θα πάρω ένα Tissot μάλλον αυτές τις μέρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2012, 20:09:50 μμ από Billas »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 08, 2012, 22:04:06 μμ »
Για δώρο αρραβώνων διαφωνώ τελείως με την επιλογή.
ΟΚ 28 είσαι και κοιτάς σπορ ρολόγια αλλά αυτό θα είναι το μοναδικό ρολόι που παντρεύεσαι ενώ όλα τα άλλα μπορείς και να τα πουλήσεις αν τα βαρεθείς.
Πρόσφατα ήμουν στο ίδιο στάδιο για ρολόι ως 1500 και πήρα ένα Τag Heuer link automatic. Έπαιζε και ένα omega seamaster quartz στα 1500 ( μετρητοίς από Μητροπόλεως ) και ένα Oris TT1 (το Οris είναι στο όριο σου ). Πήρα έκπτωση 24% .
Aν ήμουν στο όριο των 1000ευρώ θα πήγαινα σε Longines Conquest ή Hydroconquest είτε σε απλό είτε σε χρονογράφο και τιμή παίζει από quartz εως auto από 550 μέχρι 1000 αρχικές τιμές. Η ακόμα και ένα Tag Heuer F1 κάτω από 1000ευρώ.
Εγώ είμαι 30χρονών, αλλά το θέμα είναι ότι το ρολόι γάμου δεν θα το βάλεις μόνο αύριο στην καφετέρια το θες και σε 20 χρόνια να φοριέται.
Είτε quartz είτε auto άμα ρίξεις μια ματία στα παραπάνω θα δεις ότι είναι όλα σπορ αλλά κλασσικά σχέδια.
Καλό το Xwind αλλά πάρε μόνος σου http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=18706 ένα Xwind για τους καφέδες και τα ποτά και ρολόι γάμου πάρε πιο διαχρονικό σχέδιο κατα προτίμηση automatic.
Άμα είσαι από ανατολικά άμα θες πάμε καμιά ρολογότσαρκα μαζί θα πάρω ένα Tissot μάλλον αυτές τις μέρες.

Σύμφωνω απόλυτα !!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions