0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω φάει τέτοιο κόλλημα με το Diver που ούτε που το σκέφτηκα !!!!Για μένα είναι το ιδανικό σπορ AP. Φοριέται από Black tie μέχρι μαγιό και havaianas .
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
εγώ τα βράδια έχω αρχίσει και βλέπω περίεργα όνειρα ...έχουν μέσα PD, orfina...αλλά και Le Jour chrono κάτι δεν πάει καλά.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αααααχχχ...όνειρο είναι ..θα περάσει
Ποσο fucked up πρεπει να εισαι για να εχεις λιγοτερο απο μία εβδομάδα το ΜΜ και να θελεις αναντα σημερα?
Παράθεση από: rose στις Αύγουστος 26, 2012, 20:24:04 μμΠοσο fucked up πρεπει να εισαι για να εχεις λιγοτερο απο μία εβδομάδα το ΜΜ και να θελεις αναντα σημερα?Αρκετά, αλλά υπάρχουν και χειρότερα, ας πούμε θα μπορούσε η υπόγραφή μου να ήταν"1. Money2. Power3. SEX4. Family"
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.