funky (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οντως Πανο! ;)Οσο για τον ναυτιλο που αναφερθηκε εχει 2 + φορες πανω απο το diver...δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη...Αληθεια Πανο,προχθες που ειχες παει και κοιταζες τα ap το 15400 ειχε ερθει??
Έχω φάει τέτοιο κόλλημα με το Diver που ούτε που το σκέφτηκα !!!!
Για μένα είναι το ιδανικό σπορ AP. Φοριέται από Black tie μέχρι μαγιό και havaianas .
ΤΟ 15400 είναι απελπιστικά "κυριλέ".
Ο Ναυτίλος γνωστός αλλά στην στρατόσφαιρα η τιμή.
Το να δώσεις κάποια από τα ρολόγια σου μην νομίζετε ότι είναι και από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο.
Πρώτον γιατί πρέπει να βρεις να τα δώσεις και δεύτερον γιατί αν είναι να τα σκοτώσω προτιμώ να τα κρατήσω.
Και ερχόμαστε λοιπόν στο πάντα επίκαιρο θέμα των ανταλλαγών.
Έχεις ρολόγια κατακαινουργα ( λιγότερο απο μισο χρόνο ) και φορεμενα ελάχιστα, όπου δεν υπάρχει επάνω τους ούτε μια τριχοειδη επιφανειακή γρατζουνιες. Οι τιμές που σου προσφέρουν είναι να βάζεις τα κλάματα και φυσικά να λες ότι δεν το δίνω που να βγει ο ήλιος απο την δύση.
Το ακόμα πιο κορυφαίο είναι οι τιμές που ζητάνε για μεταχειρισμένα τα οποία τα αξιολογούν σαν 10 στα 10. Σχεδόν όσο και τα καινούργια της αντιπροσωπείας.
Με τέτοια αξιολόγηση λέω ευθέως ότι το πιο χάλια μεταχειρισμένο μου είναι 15 στα 10 και τα καλά 20 στα 10.
Και φυσικά ηρεμώ, κουλάρω, χαίρομαι ότι έχω και αν πανε καλά τα πράγματα και τα δώσω όπως θέλω εγώ, τότε με τα λεφτά στο χέρι θα πάω να κάνω το αφεντικό εγώ και όχι τον ζητιανο.