Αποστολέας Θέμα: Omega Aqua Terra Vs Rolex milgauss  (Αναγνώστηκε 15554 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

time_ keeper

• Επισκέπτης
Απ: Omega Aqua Terra Vs Rolex milgauss
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 04, 2012, 17:08:26 μμ »
το ρολεξ είναι ένα ρολόι που το ξέρουν όλοι.... και όταν λέμε όλοι εννοούμαι ΟΛΟΙ!!
έχει συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο στο μέρος του μυαλού μου που υπάρχουν κι'αλλα πράγματα που δε θα έκανα η φορούσα ποτέ πχ---->
1) ροζ ρούχα η αξεσουάρ για άντρα = φοριούνται απο κάτι βλαχοτρεντη και ουαου τιπαδες (εν δυνάμει gay)
2) bmw 316 με 20αρες+ ζάντες εξάτμιση σε διαστάσεις βοθροσολινας Φ400 και αεροτομή σιδερώστρα για τα τσαλακωμένα ρούχα του σπιτιού. (οι σκληροπυρηνικοί βάζουν και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα ανάβουν όλο το χρόνο)!!! κλασικοί καγκουρες που νομίζουν οτι έχουν 600 άλογα και σπινιαρουν κάθε φορά που θα βρούνε νερά στο δρόμο!!
3) μαλι φράχτης κάγκελα η όπως αλλιώς τα ξέρετε..... στάνταρ όποιος έχει τέτοιο κούρεμα ντύνετε με το παραπάνω χρώμα η οδηγεί bmw 316
4)αλυσίδες χρυσές σε μέγεθος αυτής που κρατάει την άγκυρα του ταξιάρχη!!! μαλάκα αν θες να φοράς αλυσίδα γίνε σκύλος, ποιο συμπαθητικός θα είσαι νεόπλουτε χοραφομαγκα!
5) και τελευταίο για αυτό το ποστ (γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα) είναι το ROLEX!!!
Κλασικό εργαλείο για να δείξει κάποιος ποσά λεφτά και κιλά μπάλες έχει!
φοριέται με: αλυσίδες χρυσές πουκάμισα ξεκούμπωτα μέχρι το φαλι κάλτσα άσπρη με πέδιλο το καλοκαίρι και λουστρίνι να σε στραβώνει το χειμώνα ( παίζει και το κροκοδειλέ)!
όταν οδηγούμαι εννοείτε έχουμε το χέρι έξω από το παράθυρο για να το δει και ο τελευταίος περαστικός ή διπλανός οδηγός.
συγνώμη κύριοι για όσους έχουν ρολεξ άλλα στην Ελλάδα αυτά είναι κανόνας και οχι εξαίρεση.

με ολα μου τα παιδικά τραύματα ψηφίζω Ω!!!!

Δεν λέω όλα τα παραπάνω για να θίξω κάποιον και συγνώμη αν το κάνω.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΟΦΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 04, 2012, 17:32:50 μμ »

Y.Γ.: Με το datejust δεν θα ήταν πιο ταιριαστό το vs?
Σωστα!vs σε αυτο το omega παει το datejust 2 καλυτερα και vs σε αυτο το rolex παει το iwc ingenieur 3227....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 04, 2012, 17:45:34 μμ »
Ομεγα για αυτους που ξερουν κατι παραπανω .....
Ενταξει..δεν μιλαμε και για glashutte original που λεει ο λογος....για ομεγα μιλαμε...(χωρις να την υποτιμω ,εννοειται)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος fatal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 04, 2012, 18:19:54 μμ »
Ομεγα για αυτους που ξερουν κατι παραπανω .....
Ενταξει..δεν μιλαμε και για glashutte original που λεει ο λογος....για ομεγα μιλαμε...(χωρις να την υποτιμω ,εννοειται)

Σε καποιο βαθμο για να προτιμησει καποιος ενα ομεγα απο ενα rolex λογικα πρεπει να γνωριζει την μαρκα αλλιως θα παρει το ρολεξ που ειναι εξισου καλο ρολοι  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στα αυτοκίνητα Γερμανος, στα ρολόγια Ιάπωνας...

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 04, 2012, 18:52:44 μμ »
Το Ω, γιατί είναι αντικειμενικά πιο όμορφο (ως έχον πιο κλασική εμφάνιση) και έχει μια υπέροχη πλέον μηχανή.
Το Rolex είναι ....Rolex, με ό,τι αυτό σημαίνει, και με το πρασινο ζαφείρι του είναι όμορφο και "ξεχωριστό" (αυτό για Ρόλεξ είναι μεγάλο κομπλιμέντο! ;D), αλλά αυτές οι πορτοκαλί λεπτομέρειες και αυτός ο κεραυνός....αστροπελέκι σκέτο....και ο Δίας θα το ζήλευε!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 04, 2012, 20:35:29 μμ »
Ομεγα για αυτους που ξερουν κατι παραπανω και rolex για αυτους που θελουν να λενε εχω rolex (χωρις να αναιρω την ποιοτητα και την ομορφια του).

Για μενα Omega, υπερβολικα πανεμορφο  :)

Aυτοί που θέλoυν να το λένε δε νομίζω να επέλεγαν το συγκεκριμένο μοντέλο  ;)...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2012, 21:37:47 μμ από andrey_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 04, 2012, 20:50:58 μμ »
Ω από μένα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 04, 2012, 21:13:38 μμ »
Rolex..και τέλος!  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 04, 2012, 21:16:39 μμ »
Δε θα αγόραζα κανένα απο τα 2..δε μου αρέσουν εμφανισιακά!Ίσως το συγκεκριμένο Ω να το φορούσα πιο ευκολα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 04, 2012, 21:38:41 μμ »
Ω πάντως λόγω δείκτη... :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 04, 2012, 22:49:32 μμ »
ROLEX ,ισως τελικα ειμαι απο τους λιγους που το συγκεκριμενο Ω δεν ειναι αρεστο!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 04, 2012, 22:51:46 μμ »
θα προτιμησω το Ω, αν και δεν θα αγοραζα ευκολα καποιο απο τα δυο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 04, 2012, 22:58:23 μμ »
Rolex και απο εμενα τελικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 04, 2012, 23:39:04 μμ »
το ρολεξ είναι ένα ρολόι που το ξέρουν όλοι.... και όταν λέμε όλοι εννοούμαι ΟΛΟΙ!!
έχει συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο στο μέρος του μυαλού μου που υπάρχουν κι'αλλα πράγματα που δε θα έκανα η φορούσα ποτέ πχ---->
1) ροζ ρούχα η αξεσουάρ για άντρα = φοριούνται απο κάτι βλαχοτρεντη και ουαου τιπαδες (εν δυνάμει gay)
2) bmw 316 με 20αρες+ ζάντες εξάτμιση σε διαστάσεις βοθροσολινας Φ400 και αεροτομή σιδερώστρα για τα τσαλακωμένα ρούχα του σπιτιού. (οι σκληροπυρηνικοί βάζουν και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα ανάβουν όλο το χρόνο)!!! κλασικοί καγκουρες που νομίζουν οτι έχουν 600 άλογα και σπινιαρουν κάθε φορά που θα βρούνε νερά στο δρόμο!!
3) μαλι φράχτης κάγκελα η όπως αλλιώς τα ξέρετε..... στάνταρ όποιος έχει τέτοιο κούρεμα ντύνετε με το παραπάνω χρώμα η οδηγεί bmw 316
4)αλυσίδες χρυσές σε μέγεθος αυτής που κρατάει την άγκυρα του ταξιάρχη!!! μαλάκα αν θες να φοράς αλυσίδα γίνε σκύλος, ποιο συμπαθητικός θα είσαι νεόπλουτε χοραφομαγκα!
5) και τελευταίο για αυτό το ποστ (γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα) είναι το ROLEX!!!
φοριέται με: αλυσίδες χρυσές πουκάμισα ξεκούμπωτα μέχρι το φαλι κάλτσα άσπρη με πέδιλο το καλοκαίρι και λουστρίνι να σε στραβώνει το χειμώνα ( παίζει και το κροκοδειλέ)!
όταν οδηγούμαι εννοείτε έχουμε το χέρι έξω από το παράθυρο για να το δει και ο τελευταίος περαστικός ή διπλανός οδηγός.
συγνώμη κύριοι για όσους έχουν ρολεξ άλλα στην Ελλάδα αυτά είναι κανόνας και οχι εξαίρεση.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΟΦΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

νομίζω ότι με περιγράφεις φίλε αλλά δεν έχω ρόλεξ!  ::)

δε λέω όχι στο ροζουλάκι, καλοκαιράκι ποτάκι παραλία γιατί όχι μια χαρά είναι, όταν είμαι με γυναίκα οι ορμόνες τρέχουν στο σώμα οπότε δεν έχω τέτοιους είδους ανησυχίες!
χρυσή αλυσίδα στο λαιμό βλέπεις από τον αρραβώνα, θα ήμουν πιο αστείος στα 32 υπάλληλος γραφείου να είμαι με ένα δόντι καρχαρία στο λαιμό για φυλακτό, θα ήθελα να βρω δουλειά σαν βοηθός του ιντιάνα τζόουνς αλλά περνάνε κρίση κ αυτές!
πεδιλάκι κ πουκαμισάκι ανοιχτό μέχρι το φάλι, εδώ αγγίζουμε λιβύη κ έχουμε μια στρώση τρίχας επι πλέον! καλύτερα δεν είναι από υδρωμένες μασχάλες; άσε που το βράδυ η γυναίκα δε γκρινιάζει ότι βρωμάνε τα πόδια!
έχω ένα ψόφιο 116 αλλά ξέρεις τί ωραία αίσθηση είναι σε γλιστερό ή βρεγμένο δρόμο να παίζεις με το κωλαράκι; χώρια που σαν εργένης βοήθησε τα μάλα να συμπληρωθούν ονόματα στο καρνέ (εκτός αν κάποιος στα 25 θέλει να μαμάει μόνο από προσωπικότητα!)
σε όλα αυτά το ρολεξάκι μου λείπει όχι όμως για επίδειξη, αν είχα τέτοιες τάσεις μέσω του ρολογιού δε θα φορούσα καν τα βοστοκάκια των 35 ευρώ!

τέλοσπάντων όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί υπάρχει θέμα παρεξήγησης ή εκνευρισμού, αντίθετα τα γράφω με φαρσοκωμωδική διάθεση με σκοπό απλά να πω ότι τον ταμτάκο ή τον γκέι κλπ δε τον κάνει το ρολόι ή το ρούχο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 04, 2012, 23:52:50 μμ »

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

νομίζω ότι με περιγράφεις φίλε αλλά δεν έχω ρόλεξ!  ::)

δε λέω όχι στο ροζουλάκι, καλοκαιράκι ποτάκι παραλία γιατί όχι μια χαρά είναι, όταν είμαι με γυναίκα οι ορμόνες τρέχουν στο σώμα οπότε δεν έχω τέτοιους είδους ανησυχίες!
χρυσή αλυσίδα στο λαιμό βλέπεις από τον αρραβώνα, θα ήμουν πιο αστείος στα 32 υπάλληλος γραφείου να είμαι με ένα δόντι καρχαρία στο λαιμό για φυλακτό, θα ήθελα να βρω δουλειά σαν βοηθός του ιντιάνα τζόουνς αλλά περνάνε κρίση κ αυτές!
πεδιλάκι κ πουκαμισάκι ανοιχτό μέχρι το φάλι, εδώ αγγίζουμε λιβύη κ έχουμε μια στρώση τρίχας επι πλέον! καλύτερα δεν είναι από υδρωμένες μασχάλες; άσε που το βράδυ η γυναίκα δε γκρινιάζει ότι βρωμάνε τα πόδια!
έχω ένα ψόφιο 116 αλλά ξέρεις τί ωραία αίσθηση είναι σε γλιστερό ή βρεγμένο δρόμο να παίζεις με το κωλαράκι; χώρια που σαν εργένης βοήθησε τα μάλα να συμπληρωθούν ονόματα στο καρνέ (εκτός αν κάποιος στα 25 θέλει να μαμάει μόνο από προσωπικότητα!)
σε όλα αυτά το ρολεξάκι μου λείπει όχι όμως για επίδειξη, αν είχα τέτοιες τάσεις μέσω του ρολογιού δε θα φορούσα καν τα βοστοκάκια των 35 ευρώ!

τέλοσπάντων όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί υπάρχει θέμα παρεξήγησης ή εκνευρισμού, αντίθετα τα γράφω με φαρσοκωμωδική διάθεση με σκοπό απλά να πω ότι τον ταμτάκο ή τον γκέι κλπ δε τον κάνει το ρολόι ή το ρούχο...

Γκρεμιστε τις ταμπελες!  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions