το ρολεξ είναι ένα ρολόι που το ξέρουν όλοι.... και όταν λέμε όλοι εννοούμαι ΟΛΟΙ!!
έχει συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο στο μέρος του μυαλού μου που υπάρχουν κι'αλλα πράγματα που δε θα έκανα η φορούσα ποτέ πχ---->
1) ροζ ρούχα η αξεσουάρ για άντρα = φοριούνται απο κάτι βλαχοτρεντη και ουαου τιπαδες (εν δυνάμει gay)
2) bmw 316 με 20αρες+ ζάντες εξάτμιση σε διαστάσεις βοθροσολινας Φ400 και αεροτομή σιδερώστρα για τα τσαλακωμένα ρούχα του σπιτιού. (οι σκληροπυρηνικοί βάζουν και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα ανάβουν όλο το χρόνο)!!! κλασικοί καγκουρες που νομίζουν οτι έχουν 600 άλογα και σπινιαρουν κάθε φορά που θα βρούνε νερά στο δρόμο!!
3) μαλι φράχτης κάγκελα η όπως αλλιώς τα ξέρετε..... στάνταρ όποιος έχει τέτοιο κούρεμα ντύνετε με το παραπάνω χρώμα η οδηγεί bmw 316
4)αλυσίδες χρυσές σε μέγεθος αυτής που κρατάει την άγκυρα του ταξιάρχη!!! μαλάκα αν θες να φοράς αλυσίδα γίνε σκύλος, ποιο συμπαθητικός θα είσαι νεόπλουτε χοραφομαγκα!
5) και τελευταίο για αυτό το ποστ (γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα) είναι το ROLEX!!!
Κλασικό εργαλείο για να δείξει κάποιος ποσά λεφτά και κιλά μπάλες έχει!
φοριέται με: αλυσίδες χρυσές πουκάμισα ξεκούμπωτα μέχρι το φαλι κάλτσα άσπρη με πέδιλο το καλοκαίρι και λουστρίνι να σε στραβώνει το χειμώνα ( παίζει και το κροκοδειλέ)!
όταν οδηγούμαι εννοείτε έχουμε το χέρι έξω από το παράθυρο για να το δει και ο τελευταίος περαστικός ή διπλανός οδηγός.
συγνώμη κύριοι για όσους έχουν ρολεξ άλλα στην Ελλάδα αυτά είναι κανόνας και οχι εξαίρεση.
με ολα μου τα παιδικά τραύματα ψηφίζω Ω!!!!
Δεν λέω όλα τα παραπάνω για να θίξω κάποιον και συγνώμη αν το κάνω.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΟΦΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ