καλησπερα στην Παρεα.παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ..και τους τελευταιους μηνες εχω κανει εγγραφη και σημερα σας δειχνω την συλλογη μου.
γενικοτερα μαρεσουν πολυ τα ρολογια..και εχω μεγαλη συλλογη απο αυτα.ειδικα σε ρολογια τσεπης εχω γυρω στα 40 ρολογια (quartz-μηχανικα).θα βαλω φωτογραφια σε μερικες μερες,,,γιατι τα εχω "κλειδωμενα" .τωρα σε ρολογια χεριου εχω μεγαλο κολλημα με τα diver .
εδω η συλλογη μου..ολα ειναι λειτουργικα.το α) ειναι ενα omega seamaster planet ocean αυτοματο το οποιο το εχω παρει 2τερο χερι απο καταστημα της omega στην Ιταλια.ειναι το αγαπημενο μου αλλα το φοραω σπανια.επισης εως τωρα δεν το εχω βουτηξει στην θαλασσα .το β) ειναι ενα seiko Prospex SRP773K1αυτοματο το οποιο το φοραω καθε μερα και το εχω βαλει στην θαλασσα.γ) ειναι το αγαπημενο μου citizen promaster diver 200 quartz που το εχω αγορασει το 1995 και ειναι ακομη λειτουργικοτατο.προσφατα αλλαξα και πλακετα (δεν δουλευε το βυθομετρο) και δουλευει αψογα.μαλιστα εκανα και scuba diving και το ρολοιο κομπλε.το δ) ειναι ενα Casio mdv-106-1AVCFquartz που προσφατα το αγοαρασα απο μελος του φορουμ.τα αλλα ρολογια ειναι απλα..και ειναι απο την εφηβικη μου ηλικια.απλα κι'αυτα ειναι λειτουργικα αλλα δεν τα χρησιμποιω καθολου.τα εχω για ενθυμιο.
το επομενο μου ρολοι θα ειναι κι'αυτο dive αλλα eco-drive.
