0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....θα στείλεις στον ψυχίατρο πολύ κόσμο Να τα χαίρεσαι
Προσεγμένες επιλογές! Μπράβο!
Φίλε συνονόματε πραγματικά δε σου λείπει τιποτα!Κι εγώ στη θέση σου θα έκανα σχεδόν τις ίδιες επιλογές! Και έχοντας παρακολουθήσει την πορεία σου, όλα έχουν "σωστό" λόγο ύπαρξης!
Ένα update στο SOTC. Φαίνεται πως το αγαπημένο μου είναι το jlc, δεν φαίνεται, έτσι? Δεν ξέρω αν οι φωτός είναι καλές μιας και τις έβγαλα με το τηλεφωνο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
.........λείπει κάτι που να δείχνει παγκόσμια Ώρα ή ώρα από δεύτερη ζώνη, αλλά γι αυτό που έχω κατά νου ίσως χρειαστεί λίγο καιρό να μαζέψω το απαιτούμενο κεφάλαιο. ...............
Πολύ όμορφα Σπύρο!
Παράθεση από: Evangelos στις Ιανουάριος 07, 2018, 16:05:31 μμ.........λείπει κάτι που να δείχνει παγκόσμια Ώρα ή ώρα από δεύτερη ζώνη, αλλά γι αυτό που έχω κατά νου ίσως χρειαστεί λίγο καιρό να μαζέψω το απαιτούμενο κεφάλαιο. ...............Ωχ ! Θα μας "κατέβει" με κανένα VC, και μετά θα κάνουμε ομαδική θεραπεία.
Τα τσεπης των παππουδων μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Ιανουάριος 07, 2018, 21:08:48 μμΤα τσεπης των παππουδων μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkαυτά τα δύο είναι απίστευτα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.