Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3847042 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #40200 στις: Απρίλιος 21, 2026, 22:04:04 μμ »
Με χαλάει πέρα από το polish και η έλλειψη tapering. Γενικά η ομεγκα με εξαίρεση το νέο σπιντι το έχει αυτό το θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοφόρετο, πολύ καλή επιλογή! Όντως από tapering χωλαίνει η Ω, δυστυχώς…
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Ef.orange,
No reactions
Members reacted like:
Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40201 στις: Απρίλιος 22, 2026, 00:54:29 πμ »
Με χαλάει πέρα από το polish και η έλλειψη tapering. Γενικά η ομεγκα με εξαίρεση το νέο σπιντι το έχει αυτό το θέμα

Καλησπέρα!  :) Προσωπική γνώμη πάντα, είναι ρολογάρα, και δεν βλέπω αρνητικό ούτε εδώ. Ναι, εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα, όμως, είναι στα δικά μου μάτια, άριστη επιλογή!

[μάλιστα, κάτι πρόσφατο. Είναι από τα ρολόγια που θα έσπαγα το αυστηρό όριο που βάζω σε αγορά. Πριν ελάχιστες ημέρες το είχα βρει του κουτιού, σφραγισμένο κυριολεκτικά, σε 41mm, πράσινο, αλλά και στο λευκό με τον πορτοκαλί δευτερολεπτοδεικτη, σε τιμή εξαιρετική. Δίστασα για τα 41mm, και, ασφαλώς, εξαφανίστηκαν]
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
george_,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chriskost2306

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40202 στις: Απρίλιος 22, 2026, 01:02:54 πμ »
Καλησπέρα!  :) Προσωπική γνώμη πάντα, είναι ρολογάρα, και δεν βλέπω αρνητικό ούτε εδώ. Ναι, εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα, όμως, είναι στα δικά μου μάτια, άριστη επιλογή!

[μάλιστα, κάτι πρόσφατο. Είναι από τα ρολόγια που θα έσπαγα το αυστηρό όριο που βάζω σε αγορά. Πριν ελάχιστες ημέρες το είχα βρει του κουτιού, σφραγισμένο κυριολεκτικά, σε 41mm, πράσινο, αλλά και στο λευκό με τον πορτοκαλί δευτερολεπτοδεικτη, σε τιμή εξαιρετική. Δίστασα για τα 41mm, και, ασφαλώς, εξαφανίστηκαν]
Σκεφτόμουν και γω για 41 αλλά ευτυχώς που προχώρησα με το 38αρι για τον καρπό μου θεωρώ είναι το ιδανικό μέγεθος. Πρέπει να έχεις οβερ 18 εκατοστά καρπό ΚΑΤ έμε για να υποστηρίξεις το 41 με μπρασελέ (στο στραπ μοιάζει μικρότερο) κυρίως εξαιτίας του πάχους.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Ef.orange,
No reactions
Members reacted like:
Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40203 στις: Απρίλιος 22, 2026, 01:06:59 πμ »
Ναι ναι, καταπληκτική επιλογή! Κι εγώ θα επέλεγα 38mm ασυζητητί! Και πάλι να ευχηθώ καλοφόρετο, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει!
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
george_,
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40204 στις: Απρίλιος 22, 2026, 01:14:36 πμ »
Ναι ναι, καταπληκτική επιλογή! Κι εγώ θα επέλεγα 38mm ασυζητητί! Και πάλι να ευχηθώ καλοφόρετο, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει!
Ευχαριστωω πολύ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40205 στις: Απρίλιος 22, 2026, 04:10:46 πμ »
Για τρίτο σκεφτόμουν ένα santos Dumont ή τανκ. Αλλά πολύ καλή η πρόταση σου. Καλά το ξέρω ότι δε θα μείνω στα 3 αλλά άσε με να ελπίζω

Καλορίζικο. Γιατί GADA όλα, όταν έχεις ένα Sub ? Πήρες και το Ω . Το Cartier Tank, δεν είναι GADA ! Πλένεις αυτοκίνητο ? Πας θάλασσα ? Πλένεις το μωρό ? ΟΧΙ !!!!!

Στην θέση σου, θα κράταγα το Sub, το Ω θα το "μετέτρεπα" σε Ω moon ( clasic ), και θα έπαιρνα και ένα Cartier Tank !

Οπότε, θα είχες ένα GADA, ένα σπορτιφ χρονογράφο και ένα dress. Σύνολον 3.

Και όλα, θα είναι παγκόσμιες "σταθερές", ρολόγια που έγραψαν ιστορία και είναι διαχρονικά, εις τους αιώνας των αιώνων ! Αυτό το τρίο, είναι ΙΜΟ οι αιχμές του δόρατος, ( για την ακριβεια της ΤΡΙΑΙΝΑΣ  ;D ) αντιπροσωπευτικά "τεμάχια" της ιστορίας ανα τομέα, οι "γεννήτορες" πολλών άλλων που αντέγραψαν τους πρωτοπόρους. Και έχεις ένα ρολόι για κάθε περίπτωση. Και πλέον, έχοντας το Sub, ( το ακριβό ) τα υπόλοιπα είναι εντός λογικών οικονομικων ορίων για απόκτηση. Και ΟΛΑ παίζουν και με λουράκια ή rubber, για να έχεις να ασχολείσαι ! 

Σημ. Λατρεύω το Ω moon, αλλά, ποτέ δεν το απέκτησα λόγω μεγέθους ( καρπός 22,5 και ελλειπούς υδατοστεγάνωσης ). Tanks είχα δύο, ένα ασημένιο και ένα ασήμι-επίχρυσο, που ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ τα έδωσα, πάλι λόγω υδατοστεγανότητας.

Αν σήμερα έπρεπε να κρατήσω μόνον 3, αυτον τον συνδυασμό θα έκανα. 

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40206 στις: Απρίλιος 22, 2026, 08:00:18 πμ »
Καλορίζικο. Γιατί GADA όλα, όταν έχεις ένα Sub ? Πήρες και το Ω . Το Cartier Tank, δεν είναι GADA ! Πλένεις αυτοκίνητο ? Πας θάλασσα ? Πλένεις το μωρό ? ΟΧΙ !!!!!

Στην θέση σου, θα κράταγα το Sub, το Ω θα το "μετέτρεπα" σε Ω moon ( clasic ), και θα έπαιρνα και ένα Cartier Tank !

Οπότε, θα είχες ένα GADA, ένα σπορτιφ χρονογράφο και ένα dress. Σύνολον 3.

Και όλα, θα είναι παγκόσμιες "σταθερές", ρολόγια που έγραψαν ιστορία και είναι διαχρονικά, εις τους αιώνας των αιώνων ! Αυτό το τρίο, είναι ΙΜΟ οι αιχμές του δόρατος, ( για την ακριβεια της ΤΡΙΑΙΝΑΣ  ;D ) αντιπροσωπευτικά "τεμάχια" της ιστορίας ανα τομέα, οι "γεννήτορες" πολλών άλλων που αντέγραψαν τους πρωτοπόρους. Και έχεις ένα ρολόι για κάθε περίπτωση. Και πλέον, έχοντας το Sub, ( το ακριβό ) τα υπόλοιπα είναι εντός λογικών οικονομικων ορίων για απόκτηση. Και ΟΛΑ παίζουν και με λουράκια ή rubber, για να έχεις να ασχολείσαι ! 

Σημ. Λατρεύω το Ω moon, αλλά, ποτέ δεν το απέκτησα λόγω μεγέθους ( καρπός 22,5 και ελλειπούς υδατοστεγάνωσης ). Tanks είχα δύο, ένα ασημένιο και ένα ασήμι-επίχρυσο, που ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ τα έδωσα, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πάλι λόγω υδατοστεγανότητας.

Αν σήμερα έπρεπε να κρατήσω μόνον 3, αυτον τον συνδυασμό θα έκανα.
Καλημέρα σας, εννοείται είχα σκεφτεί αυτό το συνδυασμό με το moon αλλά επειδή το είχα παλιά και μου ήταν λίγο οριακό το μέγεθος συν το θέμα με το water resistance το έδωσα για το σαμπ. Επίσης δεν ήθελα δεύτερο μαύρο ρολόι μου έλειπε πολύ το χρώμα στη συλλογή. Αλλά πιστεύω μελλοντικά σίγουρα θα το εντάξω το μουν.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40207 στις: Απρίλιος 22, 2026, 11:19:10 πμ »
Καλημέρα σας, εννοείται είχα σκεφτεί αυτό το συνδυασμό με το moon αλλά επειδή το είχα παλιά και μου ήταν λίγο οριακό το μέγεθος συν το θέμα με το water resistance το έδωσα για το σαμπ. Επίσης δεν ήθελα δεύτερο μαύρο ρολόι μου έλειπε πολύ το χρώμα στη συλλογή. Αλλά πιστεύω μελλοντικά σίγουρα θα το εντάξω το μουν.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο για το μεγεθος και την υδατοστεγανότητα. Αν και αυτή η ιδιότητα, της "μη στεγανότητας", ήταν αυτό που το βοήθησε να βρεθεί σε "αεροπορική / διαστημική" χρήση. Οι τόσο απότομες μεταβολές της πίεσης, στην διαδρομή αυτή, δεν είναι ανεκτές σε απλό στεγανό ρολόι κατασκευασμένο για επίγεια χρήση. Εφευγε το κρύσταλο. Το έχω πάθει και εγώ.

Στο δεύτερο, έχω άλλη άποψη. Εργονομικά, το λευκό / μαύρο, παρέχει το απολύτως απαραίτητο "κοντράστ", για εύκολη ανάγνωση σε κάθε συνθήκη, όσον αφορά χρήσεις σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Οπότε επιλέγεται για ρολόγια ειδικών χρήσεων, όπου η "ανάγνωση με μια ματιά" ειναι απαραίτητη.

Φυσικά, ένα καντράν με χρώμα, δίνει άλλη αίσθηση, αλλά, δεν είναι πάντα το ιδιανικό.

Κάποτε, υπήρξε μία διαμάχη σε κάποιο φόρουμ, αν το Explorer II είναι καλύτερο με λευκό καντράν, ( Χιονάτη ), αντί του τυπικού μαύρου. Και είχαν όλοι ψηφίσει το λευκό, σαν διαφοροποίηση, φωτεινότητα, νεωτερισμό. Μέχρι που απάντησε κάποιος, βάζοντας και φωτό, ότι στην Ανταρκτική (!!!!!!!!!), στο χιόνi και την ομίχλη και με την μερική τύφλωση της λευκότητας 24/7, στην ουσία η ανάγνωση της ώρας, που εκεί χρησίμευε και για τον έλεγχο της διαδρομής σε συνδυασμό με το GPS ήταν αδύνατη ! 

Προσωπικά, λατρεύω τα μαύρα καντράν !  ;)

ΥΓ. Σε κάποιο αρχείο, έχω την συγκεκριμένη φωτό. Ο τύπος, ήταν ένας Εγγλέζος, οδηγός / αρχηγός αποστολών σε extreme εξερευνήσεις επιστημόνων. ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40208 στις: Απρίλιος 22, 2026, 20:04:47 μμ »
Καλοφόρετο το Aqua Terra φίλε μου.
Εξαιρετικό GADA, τεχνολογικά εξελιγμένο ρολόι, ωραίο μέγεθος για τον καρπό σου.
Κρίνοντας και από το δικό μου (41mm), όντως το μπρασελέ δεν λέει και πολλά πράγματα αλλά είναι strap monster και υπάρχει ωραιότατο rubber με μεταλλικό end link.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40209 στις: Απρίλιος 22, 2026, 20:07:05 μμ »
Άργησε λίγο αλλά έφτασε το κινεζάκι.. πρώτη εντύπωση θετική

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Όμορφο! Καλοφόρετο να είναι!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giorgio_cooper

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40210 στις: Απρίλιος 22, 2026, 21:50:42 μμ »
Όμορφο! Καλοφόρετο να είναι!!!

Σ ευχαριστώ πολύ!
Αναφέρω το κόστος αγοράς (87€) & σκέφτομαι πόση χαρά μπορεί να ‘δώσει’ ένα τόσο οικονομικό ρολόι που κάποιοι τα σνομπάρουν (για διάφορους λόγους) μέχρι πρότινος & εγώ..

Έκανα μεγάλο λάθος & ρωτώ.. είναι φυσιολογικό να κάθονται τα ‘άλλα’ & να φοράω συνέχως το κινεζάκι;  :D

Για να ολοκληρώσω, είναι σίγουρα απο τις αγορές που δεν πρόκειται να μετανιώσω αν & διχάστηκα αρκετά ως προς την επιλογή των χρωμάτων με τόσους συνδιασμούς που δίνει η εταιρία!
Προς το παρόν στην κορυφή των vfm ρολογιών για μένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40211 στις: Απρίλιος 22, 2026, 23:28:27 μμ »
Σ ευχαριστώ πολύ!
Αναφέρω το κόστος αγοράς (87€) & σκέφτομαι πόση χαρά μπορεί να ‘δώσει’ ένα τόσο οικονομικό ρολόι που κάποιοι τα σνομπάρουν (για διάφορους λόγους) μέχρι πρότινος & εγώ..

Έκανα μεγάλο λάθος & ρωτώ.. είναι φυσιολογικό να κάθονται τα ‘άλλα’ & να φοράω συνέχως το κινεζάκι;  :D

Για να ολοκληρώσω, είναι σίγουρα απο τις αγορές που δεν πρόκειται να μετανιώσω αν & διχάστηκα αρκετά ως προς την επιλογή των χρωμάτων με τόσους συνδιασμούς που δίνει η εταιρία!
Προς το παρόν στην κορυφή των vfm ρολογιών για μένα.

Από την στιγμή που σου αρέσει και χαίρεσαι την χρήση χωρίς άγχος, είναι απόλυτα φυσιολογικό να το φοράς περισσότερο από τα υπόλοιπα ρολόγια. Η πραγματική χαρά βρίσκεται πέρα από τα στερεότυπα!!!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
giorgio_cooper,