Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3838839 φορές)

dsmlogger και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #40200 στις: Απρίλιος 21, 2026, 22:04:04 μμ »
Με χαλάει πέρα από το polish και η έλλειψη tapering. Γενικά η ομεγκα με εξαίρεση το νέο σπιντι το έχει αυτό το θέμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοφόρετο, πολύ καλή επιλογή! Όντως από tapering χωλαίνει η Ω, δυστυχώς…
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Ef.orange,
No reactions
Members reacted like:
Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40201 στις: Σήμερα στις 00:54:29 »
Με χαλάει πέρα από το polish και η έλλειψη tapering. Γενικά η ομεγκα με εξαίρεση το νέο σπιντι το έχει αυτό το θέμα

Καλησπέρα!  :) Προσωπική γνώμη πάντα, είναι ρολογάρα, και δεν βλέπω αρνητικό ούτε εδώ. Ναι, εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα, όμως, είναι στα δικά μου μάτια, άριστη επιλογή!

[μάλιστα, κάτι πρόσφατο. Είναι από τα ρολόγια που θα έσπαγα το αυστηρό όριο που βάζω σε αγορά. Πριν ελάχιστες ημέρες το είχα βρει του κουτιού, σφραγισμένο κυριολεκτικά, σε 41mm, πράσινο, αλλά και στο λευκό με τον πορτοκαλί δευτερολεπτοδεικτη, σε τιμή εξαιρετική. Δίστασα για τα 41mm, και, ασφαλώς, εξαφανίστηκαν]
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
george_,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chriskost2306

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40202 στις: Σήμερα στις 01:02:54 »
Καλησπέρα!  :) Προσωπική γνώμη πάντα, είναι ρολογάρα, και δεν βλέπω αρνητικό ούτε εδώ. Ναι, εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα, όμως, είναι στα δικά μου μάτια, άριστη επιλογή!

[μάλιστα, κάτι πρόσφατο. Είναι από τα ρολόγια που θα έσπαγα το αυστηρό όριο που βάζω σε αγορά. Πριν ελάχιστες ημέρες το είχα βρει του κουτιού, σφραγισμένο κυριολεκτικά, σε 41mm, πράσινο, αλλά και στο λευκό με τον πορτοκαλί δευτερολεπτοδεικτη, σε τιμή εξαιρετική. Δίστασα για τα 41mm, και, ασφαλώς, εξαφανίστηκαν]
Σκεφτόμουν και γω για 41 αλλά ευτυχώς που προχώρησα με το 38αρι για τον καρπό μου θεωρώ είναι το ιδανικό μέγεθος. Πρέπει να έχεις οβερ 18 εκατοστά καρπό ΚΑΤ έμε για να υποστηρίξεις το 41 με μπρασελέ (στο στραπ μοιάζει μικρότερο) κυρίως εξαιτίας του πάχους.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Ef.orange,
No reactions
Members reacted like:
Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40203 στις: Σήμερα στις 01:06:59 »
Ναι ναι, καταπληκτική επιλογή! Κι εγώ θα επέλεγα 38mm ασυζητητί! Και πάλι να ευχηθώ καλοφόρετο, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει!
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
george_,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chriskost2306

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40204 στις: Σήμερα στις 01:14:36 »
Ναι ναι, καταπληκτική επιλογή! Κι εγώ θα επέλεγα 38mm ασυζητητί! Και πάλι να ευχηθώ καλοφόρετο, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει!
Ευχαριστωω πολύ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions