0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η φυγή του Sub άνοιξε τον δρόμο για το SD43. Για να δούμε αν θα λειτουργήσει θετικά αυτή η αντικατάσταση!Πόσα SD43 έχουμε πια στο φόρουμ? Νομίζω 4 ή 5;
Το πήρες τελικά, πολύ χαίρομαι Δημήτρη. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι τώρα;Καλοφόρετο.
Πρόκειται για ρολόι που έχουν ειπωθεί τα πάντα. Είναι ένα εξελιγμένο και "ντοπαρισμένο" submariner date. Το μέγεθος τέλειο για τον καρπό μου. Η παρουσία του εντυπωσιακή χωρίς να είναι κραυγαλέα. Η ποιότητα είναι … Rolex, υποθέτω και η αξιοπιστία του. Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά από μερικές ώρες χρήσης είναι το βάρος του. Εχω συνηθίσει πιο ελαφριά και άνετα ρολόγια. Σήμερα δοκίμασα rubber και η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Μάλλον θα ψάξω να βρω καλύτερης ποιότητας rubber. Είναι ρολόι που το πήρα για να το φορέσω πολυ, οπως φορούσα το Submariner, και πρέπει η συμβίωση να γίνει εύκολη και αρμονική. Το πέρασμα του χρόνου θα δείξει περισσότερα.
Καλοφόρετο να είναι! Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δοκίμασε να αφαιρέσεις εντελώς το diver extension από το clasp, θα δεις μεγάλη διαφορά στο πώς κάθεται το μπρασελέ στον καρπό. Το ρολόι αποκτά πολύ καλύτερη ισορροπία και το νιώθεις πιο ελαφρύ στο χέρι. Βέβαια… σαν το jubilee δεν έχει...πολύ άνετο και ωραια αίσθηση στον καρπό. Μακράν το αγαπημένο μου μπρασελέ μετά το president.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.