0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θυμόμουν την θήκη αλλιώς θα το είχα χτυπήσει εγώ...! Καλοφόρετο...!Μετράει πολύ το πορτοκαλί τώρα το καλοκαίρι..!
Καλοφόρετο, καλές ώρες να δείχνει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ο Δημήτρης είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ, σε όλες τις εκφράσεις του. Και ειλικρινής στις επικοινωνίες του. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ερώτηση. Αυτό στο τραπέζι είναι υφαντό προστασίας του μαρμάρου από τα κασπώ ?
Πολύ ωραίο! Με γεια!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφόρετο!
Ευχαριστώ πολυ τον @Dimitris Real που μου έστειλε το ρολοι του. Άψογος!!Το ρολοι ειναι σαν καινούργιο και η θήκη τέλεια!Αν και 40mm πιστεύω κάθεται καλά στον καρπό μουΕιδη εχω παραγγείλει και τρία rubber.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολυ τον @Dimitris Real που μου έστειλε το ρολοι του. Άψογος!!Το ρολοι ειναι σαν καινούργιο και η θήκη τέλεια!Αν και 40mm πιστεύω κάθεται καλά στον καρπό μουΕιδη εχω παραγγείλει και τρία rubber.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η φυγή του Sub άνοιξε τον δρόμο για το SD43. Για να δούμε αν θα λειτουργήσει θετικά αυτή η αντικατάσταση!Πόσα SD43 έχουμε πια στο φόρουμ? Νομίζω 4 ή 5;
Ρολογάρα το sd...!!!!Και σίγουρα για καλοκαίρι πιο ωραίο απο το sub...!
Αν πω ότι ζηλεύω, στα σίγουρα δεν θα είμαι ........ψεύτης Καλοφόρετο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπράβο
Δημήτρη να το χαρείς με την υγειά σου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.