Καλοφόρετο Δημήτρη..!
Από ποιότητα τι λέει..?!
@Wolf- @ngavounΔύσκολο να πω για την ποιότητα
Σε σχέση με τα άλλα Integrated που έχω (Octo Finissimo - Ingenieur - Laureato) απέχει έτη φωτός ενώ τα πιο οικονομικά ρολόγια που έχω δεν είναι αυτού του τύπου για να μπορέσω να κάνω κάποια σύγκριση.
Τι παρατήρησα...
Με τον μεγενθυτικό φακό δεν βρήκα αστοχίες στο dial και στους δείκτες.
Στην κάσα έχει γίνει εκτεταμένη δουλειά με τις πολλές διαφορετικές βουρτσισμένες και γυαλισμένες επιφάνειες.
Βέβαια η κάσα και το μπρασελέ είναι κάπως αδρά - κοφτερά στην αφή αλλά το βρίσκω φυσιολογικό σε ένα "οικονομικό" προιόν. Στον καρπό η αίσθηση είναι καλή, δεν γρατζουνάει, δεν αποτριχώνει. Το χαμηλό βάρος, η λεπτή κάσα, το λεπτό μπρασελέ και το εντυπωσιακό tapering βοηθούν ώστε το ρολόι να αγκαλιάζει τον καρπό και να είναι πολύ άνετο. Tα μικρά links βοηθούν για να ρυθμιστεί σωστά το μέγεθος του μπρασελέ.
Αυτή την στιγμή, ο καρπός μου είναι λίγο πρησμένος λόγω ζέστης και το ρολόι έχει κολλήσει στον καρπό μου ... χωρίς να με ενοχλεί ... αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.
Το κούμπωμα είναι λίγο σκληρό αλλά ασφαλές. Λογικά με την χρήση θα μαλακώσει.
Το κρύσταλλο είναι ζαφείρι με AR το οποίο κάνει δουλειά. Οι αντανακλάσεις είναι λίγες αλλά σίγουρα βοηθάει και το ανοιχτόχρωμο dial σε αυτό.