0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Rio mare ροζ πάνθηρα
Rio nare,είναι
Στην γωνία πάνω από την Rolex Μάλλον αντιπρόσωπος είναι το timecenter στη Βουλής 16
Σκας από την ζήλεια με το γυάλινο μουρανο
Συμφωνώ κι εγώ με το σβηστούν οι φωτογραφίες από αυτη την κονσέρβα ZWAN luncheon meat.... Μήπως πρέπει να μιλήσουμε με κάποιον moderator... Πονεσαν τα ματάκια μας
Εδώ άντεξαν το αψέντι …. Με το Swan κουράστηκαν ; Αναμένω παρεμβάσεις στις φωτογραφίες μου. Αν δεν ξεπεράσεις αυτές με το αψέντι, είμαι σε καλό δρόμο.
μου αρεσει που πηρες αυτο για να μην χαλασει το Octo Finissimo....σαν να λεμε θα οδηγω το Zastava για να μην χαλασει το Lada.... (οχι πως εχω κατι με τα zastava & lada...)
Α, για αυτό το πήρε;;;;
Έχω να προσθέσω στα παραπάνω σχόλια το παγκόσμια γνωστό θεώρημα spyoly: φτηνά ρολόγια μεγάλη χαρά -ακριβά ρολόγια μεγάλη αγωνία Και το καλοκαιράκι ως γνωστόν δεν θέλει αγωνίες
…και μην αναβαθμίζεις σε παρακαλώ αυτό το τερατούργημα επιστημονικής φαντασίας σε Μουράνο !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.