Καταρχάς, σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα ευγενικά σας λόγια.
Όσο αφορά τώρα την αγορά του ρολογιού.
Το να πάρεις ένα ρολεξ έχει τόσες ιδιαιτςροτητες που είναι και καταντά ψιλογελειο. Αφού το πάρεις, οι λεπτομέρειες μετράνε τόσο μα τόσο πολύ, τα stickers,τα κουτιά, η κατάσταση αλλά και η αξιοπιστία.
Το μοντέλο που πήρα εγώ είναι του 2004. Είναι φουλ σετ,με το originail outer και inner box, τα δικά του και φουλ από χαρτιά και ημερολόγια.
Είναι το μοντέλο όπου έβαλε η ρολεξ ,για 1η φορά λευκοχρυσο στις ενδείξεις και στους δείκτες.
Τωα,προσέξτε λεπτομέρεια. Επειδή είναι μοντέλο του 2004,έχει το ίδιο κουτί με το επετειακό fat four, νομίζω το λένε, κάπως έτσι, με αποτέλεσμα αυτό το κουτί να πουλιέται 1000 ευρώ

.
Κάτι tags που έχει από την ημέρα που αγοράστηκε θα μπορούσαν κάλλιστα να πουληθούν 200 ευρώ.
Το μπρασελε του,τσεκαρισμένο το δικό του,έχει και τα 13 λινκς, δεν λείπει ούτε ένα. Σπάνια το συναντάς, γιατί τα πουλάνε 150 ευρώ με 200 το κομμάτι.
Το ρολόι, εχει κανει σέρβις και έχει τσεκαριστει τον Ιούλιο του 2022 .
Τέλος.η κατάσταση του ,είναι 9,5 στα 10,ελεγμένο και από τον γκουρού μας τον κο Γιώργο.
Αυτό το μοντέλο,σε αυτή τη κατάσταση πουλιέται από 12500 μέχρι 14500 ευρώ.
Εμενα μου στοίχισε, 10.500. Και όχι μόνο αυτό,ότι σας έγραψα πιο πάνω,δεν ήξερα τίποτα που θα.μπορουσε εύκολα ο οποιοσδήποτε να κονομησει ενα πεντακοσαρικο και εγώ να μην έχω ιδέα.
Στη σήμερον εποχή, όταν το υπάρχων sub έχει 10 000, το moonwatch έχει 8500 ,το santos έχει 8.000,θεωρώ ότι το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Εκτός αν έχεις φαντασιώσεις ότι θα πέσουν Αυτά τα ρολόγια σε τιμή, είμαι τυχερός.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk