Αποστολέας Θέμα: Νέες αφίξεις...  (Αναγνώστηκε 3855658 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Νέες αφίξεις...
« Απάντηση #33615 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 22:13:07 μμ »
Καλορίζικο Αλεξ
Ρολογαρα τι να λέμε τώρα  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33616 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 22:15:34 μμ »
Ηταν κάτι αναμενόμενο.

Μετά από καμμιά 1000-στή ρολόγια που έχεις αποκτήσει, ήταν αναπόφευκτο να φτάσεις εδώ, στο τέλος της διαδρομής, στο απόλυτο, στο πιο επιτυχημένο ρολόι των τελευταίων σχεδόν 70 χρόνων. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1953

Τώρα θα καταλάβεις την ποιότητα της μάρκας, τώρα θα νοιώσεις τι σημαίνει να γίνεται ένα με το χέρι σου ένα ρολόι, τώρα θα καταλάβεις ότι έχεις το ρολόι που μπορείς να φοράς παντού και πάντα, χωρίς ενοχές, ανησυχίες μήπως βραχεί, μήπως δεν ταιριάζει με το ντύσιμο, κλπ, κλπ.

Τώρα ειλικρινά, θα μπορέσεις να αντιπαραβάλλεις όοοοοοοοοοολα τα άλλα, με το ΕΝΑ, το απόλυτο, το μοναδικό, που οοοοοοοοοοολοι θέλησαν να αντιγράψουν, αλλά, ........ακόμη προσπαθούν.

Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου, μετά από κάποιο διάστημα υπρεσίας.

Συγχαρητήρια στον @jiorg που σε βοήθησε να δείς τον σωστό δρόμο,και να φύγεις από την ........αμαρτία.

Καλορίζικο, καλοφόρετο και άσε τους άλλους να σχολιάζουν. :D :D :D :D

Θα βρούν και οι υπόλοιποι κάποτε τον δρόμο τους, την απόλυτη ευδαιμονία, την ολοκλήρωση.  ;D

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Σε βρισκω υπερβολικό. Οτι ειναι ρολογαρα ειναι, δεν το αμφισβητεί κανεις. Οποιος κανει συλλογή ειναι must αλλα οχι σε αυτη την τιμη. Αν ηταν φυσιολογικη η τιμη του θα ηταν και μενα στοχος μου. Τωρα προτιμω να παρω 3-4 ρολογαρες αντι για αυτο. Οπως και να εχει να το χαρει ο Αλέξανδρος και welcome back.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
pugman,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33617 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 22:22:39 μμ »
Αλεξ μια φωτό μαζί με το αγαπημενο hi-beat  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #33618 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 22:31:29 μμ »
αυτά είναι γούστα παιδιά,με γειες η ρολογαρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33619 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 22:52:58 μμ »
Σε βρισκω υπερβολικό. Οτι ειναι ρολογαρα ειναι, δεν το αμφισβητεί κανεις. Οποιος κανει συλλογή ειναι must αλλα οχι σε αυτη την τιμη. Αν ηταν φυσιολογικη η τιμη του θα ηταν και μενα στοχος μου. Τωρα προτιμω να παρω 3-4 ρολογαρες αντι για αυτο. Οπως και να εχει να το χαρει ο Αλέξανδρος και welcome back.

Συμφωνώ απόλυτα σε κάθε λέξη..;) Είπαμε είναι ρολογαρα αλλά ως εκεί.. υπάρχουν πολλά καλύτερα εκεί έξω!!!
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,Sagias,pugman,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33620 στις: Οκτώβριος 06, 2022, 23:45:26 μμ »
Γιατί μας είπε τιμή; Εγώ πιστεύω ότι το πήρε πολύ πολύ καλά… Καλορίζικο και πάλι Άλεξ. ΤΟ εργαλείο.-

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33621 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 00:06:01 πμ »
Γιατί μας είπε τιμή; Εγώ πιστεύω ότι το πήρε πολύ πολύ καλά… Καλορίζικο και πάλι Άλεξ. ΤΟ εργαλείο.-

Αναλογως τι εννοεις το πολυ καλα. Πολυ καλα σε σχεση με την τιμη που παιζει τα τελευταια χρονια μπορει και να το πηρε, πολυ καλα σε σχεση με την retail τιμη αποκλείεται να το πηρε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33622 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 00:12:10 πμ »
Μην είμαστε απόλυτοι… δεν είπε τιμή παρά μόνο ότι έκατσε καλή. Κι επειδή δεν είναι διόλου ρολεξάκιας, το αντίθετο μάλιστα, θεωρώ ότι δεν ήταν απλά καλή, αλλά ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλή. Μπορεί και retail. Ποιος ξέρει.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33623 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 00:23:53 πμ »
Μην είμαστε απόλυτοι… δεν είπε τιμή παρά μόνο ότι έκατσε καλή. Κι επειδή δεν είναι διόλου ρολεξάκιας, το αντίθετο μάλιστα, θεωρώ ότι δεν ήταν απλά καλή, αλλά ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλή. Μπορεί και retail. Ποιος ξέρει.

Μακαρι να το πηρε και κατω απο retail. Αλλα θα ειναι η σταγόνα στον ωκεανό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33624 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 00:59:35 πμ »
Να ευχαριστήσω τον jiorg  που με βοήθησε να το πάρω, και όπως μου είπε,επιτέλους πήρα το ρολόι που θέλουν όλοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγειες Αλέξανδρε καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #33625 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 01:55:12 πμ »
Καταρχάς, σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα ευγενικά σας λόγια.
Όσο αφορά τώρα την αγορά του ρολογιού.
Το να πάρεις ένα ρολεξ έχει τόσες ιδιαιτςροτητες που είναι και καταντά ψιλογελειο. Αφού το πάρεις, οι λεπτομέρειες μετράνε τόσο μα τόσο πολύ, τα stickers,τα κουτιά, η κατάσταση αλλά και η αξιοπιστία.
Το μοντέλο που πήρα εγώ είναι του 2004. Είναι φουλ σετ,με το originail outer και inner box, τα δικά του και φουλ από χαρτιά και ημερολόγια.
Είναι το μοντέλο όπου έβαλε η ρολεξ ,για 1η φορά λευκοχρυσο στις ενδείξεις και στους δείκτες.
Τωα,προσέξτε λεπτομέρεια. Επειδή είναι μοντέλο του 2004,έχει το ίδιο κουτί με το επετειακό fat four, νομίζω το λένε, κάπως έτσι, με αποτέλεσμα αυτό το κουτί να πουλιέται 1000 ευρώ .
Κάτι tags που έχει από την ημέρα που αγοράστηκε θα μπορούσαν κάλλιστα να πουληθούν 200 ευρώ.
Το μπρασελε του,τσεκαρισμένο το δικό του,έχει και τα 13 λινκς, δεν λείπει ούτε ένα. Σπάνια το συναντάς, γιατί τα πουλάνε 150 ευρώ με 200 το κομμάτι.
Το ρολόι, εχει κανει σέρβις και έχει τσεκαριστει τον Ιούλιο του 2022 .
Τέλος.η κατάσταση του ,είναι 9,5 στα 10,ελεγμένο και από τον γκουρού μας τον κο Γιώργο.
Αυτό το μοντέλο,σε αυτή τη κατάσταση πουλιέται από 12500 μέχρι 14500 ευρώ.
Εμενα μου στοίχισε, 10.500. Και όχι μόνο αυτό,ότι σας έγραψα πιο πάνω,δεν ήξερα τίποτα που θα.μπορουσε εύκολα ο οποιοσδήποτε να κονομησει ενα πεντακοσαρικο και εγώ να μην έχω ιδέα.
Στη σήμερον εποχή, όταν το υπάρχων sub έχει 10 000, το moonwatch έχει 8500 ,το santos έχει 8.000,θεωρώ ότι το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Εκτός αν έχεις φαντασιώσεις ότι θα πέσουν Αυτά τα ρολόγια σε τιμή, είμαι τυχερός.

friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Spyoly,Sagias,hill,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33626 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 08:15:07 πμ »
Wellcome back  με μεγάλο μπαμ! Καλοφόρετο Άλεξ. Να το χαρείς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33627 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 08:40:56 πμ »
Μπράβο ρε Άλεξ!! Το ξαναλέω. Καλοφόρετο ΤΟ εργαλείο!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33628 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 08:51:02 πμ »
Με γεια σιχαμένε περιπτερά!  :D :D :D Welcome back και καλοφορετο!
friendly
0
funny
2
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Dante80,P.I.T.,
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33629 στις: Οκτώβριος 07, 2022, 09:21:22 πμ »
Καταρχάς, σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα ευγενικά σας λόγια.
Όσο αφορά τώρα την αγορά του ρολογιού.
Το να πάρεις ένα ρολεξ έχει τόσες ιδιαιτςροτητες που είναι και καταντά ψιλογελειο. Αφού το πάρεις, οι λεπτομέρειες μετράνε τόσο μα τόσο πολύ, τα stickers,τα κουτιά, η κατάσταση αλλά και η αξιοπιστία.
Το μοντέλο που πήρα εγώ είναι του 2004. Είναι φουλ σετ,με το originail outer και inner box, τα δικά του και φουλ από χαρτιά και ημερολόγια.
Είναι το μοντέλο όπου έβαλε η ρολεξ ,για 1η φορά λευκοχρυσο στις ενδείξεις και στους δείκτες.
Τωα,προσέξτε λεπτομέρεια. Επειδή είναι μοντέλο του 2004,έχει το ίδιο κουτί με το επετειακό fat four, νομίζω το λένε, κάπως έτσι, με αποτέλεσμα αυτό το κουτί να πουλιέται 1000 ευρώ .
Κάτι tags που έχει από την ημέρα που αγοράστηκε θα μπορούσαν κάλλιστα να πουληθούν 200 ευρώ.
Το μπρασελε του,τσεκαρισμένο το δικό του,έχει και τα 13 λινκς, δεν λείπει ούτε ένα. Σπάνια το συναντάς, γιατί τα πουλάνε 150 ευρώ με 200 το κομμάτι.
Το ρολόι, εχει κανει σέρβις και έχει τσεκαριστει τον Ιούλιο του 2022 .
Τέλος.η κατάσταση του ,είναι 9,5 στα 10,ελεγμένο και από τον γκουρού μας τον κο Γιώργο.
Αυτό το μοντέλο,σε αυτή τη κατάσταση πουλιέται από 12500 μέχρι 14500 ευρώ.
Εμενα μου στοίχισε, 10.500. Και όχι μόνο αυτό,ότι σας έγραψα πιο πάνω,δεν ήξερα τίποτα που θα.μπορουσε εύκολα ο οποιοσδήποτε να κονομησει ενα πεντακοσαρικο και εγώ να μην έχω ιδέα.
Στη σήμερον εποχή, όταν το υπάρχων sub έχει 10 000, το moonwatch έχει 8500 ,το santos έχει 8.000,θεωρώ ότι το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Εκτός αν έχεις φαντασιώσεις ότι θα πέσουν Αυτά τα ρολόγια σε τιμή, είμαι τυχερός.

Ειναι πολυ ασφαλης η αγορα σου σε αυτα τα χρηματα, το γνωριζεις αλλωστε. Οποτε θελεις πας και το δινεις με 1000€ κερδος, ισως και παραπανω. Το moonwatch δεν εχει 8500€, εκτος και αν εχουν κοψει τελειως τις εκπτωσεις. Να εξηγησω λιγο το σκεπτικο μου ομως, με 10.500€ παιρνω 4  Zulu time και μου μενουν και 1000-1500€. Με 17Κ πηρα smp two tone, smp μπλε και moonwatch sapphire. Τελοσπαντων, περι ορέξεως ειναι αυτα τα πραγματα, εγω απλα εκφράζω την αποψη μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions