0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πιο απλά, να μας φτιάξει Χρήστος ένα εικονίδιο μουτζας και όποτε ανεβάζω νέα άφιξη να ξέρω ότι προορίζεται για εμένα Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δώρο κρίθηκε ως άκρως επιτυχημένο και η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία Στα πιο ενδιαφέροντα τώρα:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ρολόι είναι παρά πολύ κομψό, καλοδουλεμένο και φαίνεται πολύ καλής ποιότητας. Το dial είναι πιο ματ και πιο ροζ από ότι περίμενα, κάτι που δεν ενόχλησε αφού έχει μια υφή σατέν/μεταξένια. Νομίζω πολύ όμορφο. Το λουρί και το buckle είναι απαράδεκτα. Πολύ χαμηλής ποιότητας και πραγματικά αφαιρούν πολύ από τη συνολική εικόνα. Ένα όμορφο γκρι, ποιοτικό δέρμα νομίζω θα δείξει πολύ περισσότερο. Εδώ η πεντάμορφη και το τέρας. Ή his and hers που λένε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Το κουτί μέσα στο Furoshiki (το εψαξα και το συγκεκριμένο δίπλωμα ονομάζεται hiro) ήταν σφραγισμένο αεροστεγώς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κουτα από UK! Λουράκια μπρασελεδακια κρύσταλλα κτλ κτλ. Loctite το ανακάλυψα όταν είδα ένα μπρασελέ έτοιμο να ξεβιδώσει και πήρα μια τρομάρα… (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και τα ρολόγια! Λείπουν 3 δυστυχώς, ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα ξεχάσει ο φίλος… ειδικά το ένα το περίμενα πως κ πως… Αυτά προς το παρόν! Ενθουσιασμένος με αυτά τα 2! Με τα υπόλοιπα θα παίξει καθάρισμα σέρβις πειράματα κτλ κτλ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ο χαμός καλοφορετα
Πανικός Χρήστο γεμάτη κούτα χωρίς πλάκα θα έχεις για δοκιμές άπειρες επιλογες. Μεγειες το seiko και το Timex. Όμορφες επιλογές και τα δύο. Με το καλό να σου έρθει και τα υπόλοιπα που ξέχασε να στα στείλει. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωρε χαμος λεμε!!! καλορίζικα ολα..
Καλοφόρετα! Ήρθε Black Friday?
Υπέροχα, καλοριζικα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.