0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλεξ καλοφόρετα και τα 2 !! Εγώ έχω μια αδυναμία στη Fortis και είμαι σε αναζήτηση... αυτό δεν το πήρε το μάτι μου πουθενά στο Chrono ...,,εκτός και αν ψωνίζεις από αλλού Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@blah δεν έχω λόγια. Τι όμορφο κομμάτι!!! Να το χαίρεται/χαίρεστε. Αλέξανδρε τι sturling βρε;;; Fortis ρολογάρα όχι αστεία!!!
Πολύ όμορφο dial! Οι δείκτες μου αρέσουν αρκετά να πω την αλήθεια , ξεχωριστοί και πρωτότυποι ,τουλάχιστον για εμένα . Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@criss6 @blah @Alexandros00 Παίδες πολύ όμορφα και ιδιαίτερα όλα. Καλοφορετα εύχομαι...
Καταρυπάς σήμερα!Flightmaster πολύ όμορφο και ποιοτικό από την seiko!B-42 mm και bezelάτο..δεν υπάρχουν λόγια!Ο "Kurosawa" του Χρήστου απλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!Με'γειές σε όλους σας!!Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω λεπτομέρειες της ......................επιτυχίας Αξίζει να της πάρω και εγώ ? Καλορίζικο, πάντα με χαρές και υγεία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
@blah :Eξαιρετικη επιλογή που δεν την συναντάμε συχνά. Μπράβο!@Alexandros00 : Δυο δυο οι παραλαβές! Το Fortis δύναμη. Περιμένω εντυπωσεις για το Stuhrling!
Mεγειες Χρήστο καλορίζικο καλοφόρετο και να το χαρεί το εταίρο ήμισυ όσον το δυνατόν περισσότερο είμαι σίγουρος ότι live είναι το χρώμα πανέμορφο. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο Χρήστο!!! καλορίζικΑ Αλέξανδρε, γράφω με Α κεφάλαιο γιατί πλέον παίζεις τις νέες αφίξεις μόνο σε πληθυντικό..
Πανέμορφο salmon dial! Τέλειο δώρο!Ελπίζω ο καρπός αυτός να είναι ο δικός σου
Το δώρο κρίθηκε ως άκρως επιτυχημένο και η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία Εδώ η πεντάμορφη και το τέρας. Ή his and hers που λένε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επιλογές που δείχνουν ότι αγαπάς τα ρολόγια και τα προσσεγγίζεις με ιδιαίτερο τρόπο και γνώση. Συγχαρητήρια φίλε μου!
Ευχαριστώ παίδες!Έτσι έπρεπε να το πουλάνε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)BTW πολύ δύσκολο ρολόι για φωτογραφία, γυαλίζει από παντού
Είχαμε κιεδω παράδοση από Ιαπωνία. Πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ρολόι είναι τυλιγμένο πολύ όμορφα με την τεχνική Furoshiki. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιας και είναι δώρο, περισσότερες φωτό όταν το ανοίξει η ενδιαφερόμενη το βραδάκι κατά την τελετή παράδοσης
Χρηστο , πολλα χρονια μαζι να εισαστε και παντα αγαπημενοι .Το ρολοι ειναι υπεροχοΣτάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.