Μια που μολις επεστρεψα και γω σπιτι απ τη συμπρωτευουσα, να λαβω μερος μια που ηδη εγινε ο ντορος!
Κατ αρχην, συγηχαρητηρια για την εξαιρετικη αγορα και στους 2, περιττο να πω ρολογαρα κτλ αφου οπως αποκαλυφθηκε ειναι (μαλλον) ο επομενος στοχος μου. Απλα, αν δε φυγουν τα της αγγελιας, οχι τοσο αμεσος οσο υπονοηθηκε... (μισο να ανοιξω νεο ταμπ να κανω ενα απ!

)
Ναι, το ζαχαρωνα και ειπειδη μετα το φανταστικο μαυρο μουν , ηθελα κι ενα diver με χρωματακι παρεμφερους price range, δοκιμασα aquatimer, black bay etc κι ειχε μεινει το seamaster. Το βρισκω πολυ ωραιο ρολοι, αλλα πιο ξεκαθαρα μοντερνο/ σπορ στα ματια μου με το πολυγωνικο μπεζελ και τα ψιλο-γυαλιστερα στοιχεια ( κεραμικη στεφανη, λακαριστο καντραν). Η βιντατζιλα του black bay μου αρεσε πιο πολυ στο ματι.
Οσον αφορα το χρωμα, το μαυρο αν και κουκλι το αποκλειω γιατι δε θελω και τα 2 (καλα) ρολογια μου να ναι μαυρα.Αν ηταν το 1 καλο, θα ταν αυτο σιγουρα. Το κοκκινο που το δα απ τον καπετανιο μου αρεσε πολυ, αλλα μ αρεσει πιο πολυ με το (φανταστικο) λουρακι, ενω το μπλε μου καθεται καλυτερα με το μπρασελε - εξου και το σκεφτομαι. Οπως ειπα και στο Χαρη, θα περιμενω να βγουν οι ομαζο-ρεπλικες (corgeut) με κανα 50-70αρι στο ebay για black friday, θα τα παρω και τα 2 και θα τα φορεσω λιγο καιρο μεχρι να δω ποιο μου κανει το κλικ!
Τις (λιγες) φωτο τις βαζω Ρολογοτσαρκες!